Újabb hír utal arra, hogy az Apple ezen a napon mutatja be az iPhone 16 sorozatot

2024.08.20| Phone Arena

A technológiai világ izgatottan várja az Apple következő iPhone 16 sorozatának bemutatóját, amely várhatóan a jövő hónapban lesz, ahogy általában szokott.

A pletykák már egy ideje szeptember 10-ét emlegetik, mint a nagy napot, és egy újabb szivárgás csak tovább fokozza a találgatásokat, utalva arra, hogy az Apple következő eseménye valószínűleg ezen a napon lesz.

Az iPhone 16 sorozat szeptember 10-én mutatkozhat be

Majin Bu tipster, aki már egy ideje csepegtet információkat a közelgő iPhone 16 sorozatról, most az X-en azt tweetelte, hogy egy névtelen forrás megerősítette: az Apple esemény ténylegesen szeptember 10-én lesz. Majin Bu egyúttal közzétett egy előzetes pillantást az esemény meghívójára, amelyen a "Ready. Set. Capture." (Készen állsz. Fókuszálj. Kapd el.) szlogen szerepel.

Ez a szlogen valószínűleg az új kapacitív Capture gombra utal, amelyet az összes iPhone 16 modellnél bevezethetnek. Ez az új gomb várhatóan a fókusz és a zoom irányítását kínálja majd, és nyomásérzékeny lehet, haptikus visszajelzést adva attól függően, hogy milyen erősen nyomják meg. De meg kell várnunk az Apple nagy bemutatóját, hogy lássuk, igazak-e ezek a pletykák.

Logikusnak tűnik, hogy az Apple ezen a napon tartja az eseményt. Az Apple általában kedden tartja az iPhone bemutató eseményeit, és szeptember 10. valóban keddre esik. Ha a szeptember 10-i dátum valóban helyesnek bizonyul, akkor az iPhone 16 előrendelései már szeptember 13-án, pénteken kezdődhetnek meg. Ez egy potenciális megjelenési dátumot jelenthet szeptember 20-ra, péntekre.

Az új iPhone 16 sorozat mellett – amely az iPhone 16, iPhone 16 Plus (amelyet jövőre az iPhone 17 Slim válthat fel), iPhone 16 Pro és iPhone 16 Pro Max modelleket tartalmazza – várhatóan az új Apple Watch Series 10 (vagy Apple Watch X), Apple Watch Ultra 3 és Apple Watch SE 3 is bemutatkozik.

És ez még nem minden – az Apple két verziót is bemutathat a negyedik generációs AirPods-ból. Lesz egy pénztárcabarát modell alapfunkciókkal, valamint egy drágább, amely aktív zajszűrést (ANC) kínál.

Az Apple következő eseménye tehát tele lesz új eszközökkel, és valószínűleg további részletekkel a nemrég bejelentett Apple Intelligence-ről, amely az aktuális iPhone 15 Pro modelleken és az egész közelgő iPhone 16 sorozaton is bemutatkozik az év későbbi részében.

 

 

 Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

2024.08.15
| Android Authority
A legfrissebb Apple iPhone 16 fotószivárgás leleplezte a valószínűleg végleges dizájnt és egy szokatlan hátlapi megoldást is egyben.
Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

2024.08.22
| Android Headlines
Fontos információk szivárogtak ki az iPhone 16 sorozatról, beleértve a specifikációkat, az amerikai árakat és promóciós képeket.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.
Samsung akkumulátor baklövés: az új Galaxy Watch 7 akkumulátorproblémái

Samsung akkumulátor baklövés: az új Galaxy Watch 7 akkumulátorproblémái

2024.07.30
| Phone Arena
Amikor a Samsung kevesebb mint egy hónappal ezelőtt bemutatta a Galaxy Watch 7-et, az egyik nagy új funkció, amivel dicsekedett, a "következő szintű üzemidő" volt.