Újabb meghökkentő információk az iOS 18-cal kapcsolatban

2024.06.26| MacRumors
Címkék:

apple

,

mac

,

iphone

,

ipod

,

ipad

,

macbook


Az Apple ma egy átfogó tervet tett közzé, amely jelentős változásokat hoz az iPhone-ok javíthatóságával és tartósságával kapcsolatban.

Az Apple ma egy részletes tervet adott ki, amely bemutatja a vállalat új irányelveit a készülékek javíthatóságával és hosszú élettartamával kapcsolatban. A dokumentumban az Apple kifejtette, hogy az iPhone-ok 2024-től kezdve jobban támogatják majd a harmadik féltől származó kijelzőket és akkumulátorokat, ami jelentős előrelépés a felhasználók számára.

Új lehetőségek a True Tone-nal

Az Apple bejelentette, hogy a True Tone technológia, amely a kijelző színeit automatikusan a környezet fényviszonyaihoz igazítja, még idén elérhetővé válik harmadik féltől származó kijelzők számára is. Jelenleg a True Tone funkció le van tiltva, ha harmadik féltől származó kijelzőt használnak, mivel az alapértelmezett kalibráció hiánya váratlan viselkedést eredményezhet. Azonban 2024-től kezdődően a felhasználók képesek lesznek aktiválni a True Tone-t ezekkel a kijelzőkkel is, biztosítva a lehető legjobb teljesítményt. Amennyiben a kijelző nem teljesít megfelelően, a felhasználók a beállításokban ki tudják majd kapcsolni ezt a funkciót.

Pontosabb akkumulátor egészségi adatok

Az Apple továbbá közölte, hogy az akkumulátor egészségi állapotának mérőszámai, mint a maximális kapacitás és a ciklusszám, szintén elérhetővé válnak harmadik féltől származó akkumulátorokkal rendelkező iPhone-ok számára. Jelenleg ezek a mérőszámok nem jelennek meg azoknak a felhasználóknak, akik harmadik féltől származó akkumulátorokat használnak, mivel az Apple nem tudja ellenőrizni ezek pontosságát. Az Apple belső elemzései szerint egyes újként értékesített, harmadik féltől származó akkumulátorok valójában használtak, és az állapotmérő adatokat manipulálták, hogy újnak tűnjenek. Az Apple 2024-től egy figyelmeztető üzenettel jeleníti meg az akkumulátor állapotméréseket, amely szerint az Apple nem tudja ellenőrizni a bemutatott információk pontosságát.

 További friss Telefongurus hírek erre!

Várható változások az iOS 18-ban

Ezeket a jelentős változtatásokat az Apple várhatóan az iOS 18 frissítéseivel vezeti be még idén, bár a pontos időzítésről nem közöltek részleteket. Az új megközelítés célja, hogy a felhasználók nagyobb szabadságot és pontosabb információkat kapjanak a harmadik féltől származó alkatrészek használatakor, miközben fenntartják a készülékek magas szintű teljesítményét és megbízhatóságát.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?