Újdonság az iQOO világában: Érkezik az iQOO Z9s Pro!

2024.07.27| GSM Arena

Az iQOO Z9s Pro újabb részletei derültek ki a Geekbench adatbázisában való felbukkanás után, izgalmas specifikációkkal és versenyképes árral.

Az iQOO Z9s Pro megjelenése egyre közeledik, és a Geekbench adatbázisában való felbukkanása tovább fokozza az izgalmat az augusztus 4-i hivatalos bemutató előtt. Az új modell, hivatalosan vivo I2305 néven azonosítva, Android 14-et futtat és 12 GB RAM-mal rendelkezik. Ezek a specifikációk már önmagukban is figyelemreméltóak, de az iQOO Z9s Pro ennél sokkal többet kínál.

A készülék egy lenyűgöző 6,78 hüvelykes, hajlított AMOLED kijelzővel érkezik, amely 120 Hz-es frissítési gyakorisággal büszkélkedhet. Ez a kombináció sima és élénk vizuális élményt nyújt, ami különösen fontos a játékok és videók szerelmeseinek. Az iQOO Z9s Pro dizájnja modern és elegáns, a hajlított kijelző pedig prémium érzetet kölcsönöz a készüléknek.



A teljesítmény tekintetében az iQOO Z9s Pro a legújabb Qualcomm Snapdragon 7 Gen 3 lapkakészletet használja, amely jelentős előrelépést jelent a korábbi modellekhez képest. Az Android 14 operációs rendszer és a 12 GB RAM biztosítja a zökkenőmentes és gyors működést, még a legintenzívebb feladatok során is. Ez a kombináció ideális választássá teszi a készüléket mindennapi használatra és professzionális feladatokhoz egyaránt.

A kamera rajongói sem fognak csalódni az iQOO Z9s Pro-ban. A fő kamera egy 50 megapixeles Sony LYT-600 érzékelőt használ f/1,8-as rekeszértékkel, amely kiváló képminőséget és részletgazdagságot biztosít még gyenge fényviszonyok között is. Emellett egy 16MP-es szelfikamera is helyet kapott a készüléken, amely tökéletes szelfiket készít majd, így a felhasználók minden pillanatot megörökíthetnek.

A hosszú üzemidőt egy masszív 5500 mAh-s akkumulátor biztosítja, amely egész napos használatot tesz lehetővé egyetlen töltéssel. Az iparági források szerint az iQOO Z9s Pro ára körülbelül 25 000 INR lesz, ami versenyképes árat jelent a piacon. Ez az ár-érték arány még vonzóbbá teszi az új modellt a vásárlók számára, akik egy prémium készüléket keresnek megfizethető áron.

 

 Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

2024.06.03
| Phone Arena
Ha az iOS 18 közelgő frissítésére gondol, az egyik olyan alkalmazás, amelyre valószínűleg még csak nem is gondolt, a Beállítások.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.