Újra ütős lehet a Samsung idei pénztárcabarát FE modellje

2024.08.08| SamMobile

Amikor az eredeti Samsung Galaxy S20 FE hivatalosan megjelent 2020-ban, új megvilágításba helyezte az ár-érték arányú telefon fogalmát.

Ez egy pénztárcabarát készülék volt, amely ugyanazt a chipkészletet használta, mint a Galaxy S20 zászlóshajó sorozat, amely ugyanabban az évben, mindössze hat hónappal korábban került piacra az FE telefon előtt.

Ennek a nagy teljesítményű hardvernek köszönhetően, amely egy megfizethetőbb csomagban volt elérhető, a Galaxy S20 FE a SamMobile tesztjében pár évvel ezelőtt azt írta, hogy a 'fan' szót a 'fantastic' szóba helyezi. Jogosnak érezték ezt a véleményt, mivel nagyszerű értéket képviselt.

A későbbi Fan Edition telefonok is jók voltak, de úgy éreztük, hogy hiányzik belőlük az eredeti FE igazi lényege. Amikor a Galaxy S21 FE végül 2022 januárjában megjelent, azt mondtuk, hogy egy szuper telefon, amely szuper későn érkezett a piacra. Technikailag egy 2022-es telefon volt, amely egy évnél is régebbi csúcskategóriás chipekkel volt felszerelve.

Hagyjuk figyelmen kívül a megmagyarázhatatlan S20 FE (2022) újrakiadást, és ugorjunk egyenesen a Samsung Galaxy S23 FE-hez, amely 2023 októberében került piacra. Értéke tagadhatatlan volt, de sajnos a legújabb modell ismét nem tudta felvenni a versenyt a néhány hónappal korábban megjelent 2023-as zászlóshajó telefonok teljesítményével. Az S23 FE 2022-es csúcskategóriás chipekkel volt felszerelve ahelyett, hogy a Galaxy S23 sorozat többi részével megegyező chipeket használt volna.

 További friss Telefongurus hírek erre!

A Samsung Galaxy S24 FE esetében azonban úgy tűnik, hogy a Samsung visszatérhet a régi formájához. A pletykák szerint az S24 FE ugyanazt a chipkészletet fogja használni, mint a Galaxy S24 zászlóshajó sorozat, ami azt jelenti, hogy a felhasználók csúcskategóriás teljesítményt kapnak egy megfizethetőbb csomagban.

Ez a lépés nagyban hozzájárulhat ahhoz, hogy az FE széria visszanyerje az eredeti sikerét és rajongói bázisát. A felhasználók számára fontos a legújabb technológia elérhetősége anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötniük az ár miatt. Ha a Galaxy S24 FE valóban ugyanazt a chipkészletet kínálja, mint a zászlóshajó modellek, akkor újra a 'fan' szót a 'fantastic' szóba helyezheti.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Egy szerencsétlen vásárló furcsa hibát észlelt a Galaxy Watch Ultra óráján

Egy szerencsétlen vásárló furcsa hibát észlelt a Galaxy Watch Ultra óráján

2024.07.26
| SamMobile
A Samsung nemrégiben egy vitába keveredett a Galaxy Buds3 Pro minőségellenőrzési problémái miatt. Úgy tűnik azonban, hogy ez nem az egyetlen gond a cég újonnan megjelent viselhető eszközeivel kapcsolatban.
Samsung akkumulátor baklövés: az új Galaxy Watch 7 akkumulátorproblémái

Samsung akkumulátor baklövés: az új Galaxy Watch 7 akkumulátorproblémái

2024.07.30
| Phone Arena
Amikor a Samsung kevesebb mint egy hónappal ezelőtt bemutatta a Galaxy Watch 7-et, az egyik nagy új funkció, amivel dicsekedett, a "következő szintű üzemidő" volt.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.