Umidigi X: 48 megapixel már 53 ezer forintért

2019.11.13| (x)
Címkék:

Tomtop

,

akció

,

Umidigi X


Az Umidigi X global verziója akciós, valóban nevetséges áron kifejezetten erős tudást ad.

Ezúttal a Tomtop akciózza az Umidigi X mobilt, a 400 darabos kínálatból már alig 100 érhető el, érdemes lehet rá lecsapni így karácsony előtt. Az Umidigi X különlegessége az előlapot szinte teljesen elfoglaló kijelző, ez 6.35 collal, 19:9 képaránnyal, valamint 1548×720 pixel felbontással büszkélkedhet. Az ujjlenyomat-olvasót is a megjelenítőbe integrálták az X-ben.

Az Android 9 Pie rendszer gördülékenységét a MediaTek Helio P60 nyolcmagos processzor biztosítja 4 gigabájt RAM és 128 gigabájt tárhely mellett, utóbbi további 256 gigabájtos microSD kártyával igény szerint bővíthető, ha kevésnek bizonyulna.

Az Umidigi X három hátlapi kamerával rendelkezik. A fő szenzor 48 megapixeles, f/1.8 fényértékű, a második 8 megapixellel és 120 fokos ultraszéles látószöggel gazdagítja a tudást, míg az 5 megapixeles érzékelő a mélység-élességért felel portréfotózásnál, szelfikre pedig a 16 megapixeles, f/2.0-s előlapi optika használható. Az Umidigi X nemcsak mesterséges intelligenciával ismeri fel a jeleneteket és állítja be ehhez a fotókat, de támogatja az elmosódott hátterű portréfotózást és a szuper éjszakai módot is.

A funkciók között megtalálható még hibrid dual nanoSIM támogatás, Google Pay támogatás, B20 hálózat ismerete, USB C csatlakozási lehetőség, jack dugó, FM-rádió, GPS, Bluetooth 4.2, valamint a kétcsatornás Wi-Fi hálózatok támogatása is.

A Tomtopnál az Umidigi X most fekete és kék változatban is akciós, előbbi 176, utóbbi 180 dolláros áron, ez átszámítva bő 53 ezer forintot jelent. Fontos rendeléskor a Duty Free Shippinget választani, így áfa- és vámmentesen érkezhet az országba, egyéb fizetési kötelezettségek nélkül, ráadásul még ingyenes is ez a szállítási mód.

 

 

 Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?