Ütős lesz a Samsung Galaxy S25 Ultra fotózásban

2024.05.28| Android Headlines

A Samsung Galaxy S25 Ultra két jelentős kamerafrissítést hozhat. Ez az információ Ice Universe-től, az egyik legtermékenyebb tippadótól származik.

Először is a fő- és teleobjektív kamerákkal kapcsolatban elmondja, hogy egy 200 megapixeles főkamerát és egy 50 megapixeles, 5x optikai zoommal rendelkező teleobjektívet kapunk. Alapvetően ezt kínálja újdonságai között a Galaxy S24 Ultra.

A Samsung két nagy kamerafrissítést tervez kiadni a Galaxy S25 Ultrához

A Samsung azonban azt tervezi, hogy frissítéseket ad ki az ultraszéles és teleobjektív kamerákhoz. Ice Universe szerint egy 50 megapixeles ultraszéles kamera, valamint egy 50 megapixeles teleobjektív (3x optikai zoom) kerül bele.

Emlékeztetőül: a Galaxy S24 Ultra egy 12 megapixeles ultraszéles kamerával és egy 10 megapixeles teleobjektív kamerával rendelkezik. Ezek a frissítések lehetővé teszik a Samsung számára, hogy jobban versenyezzen más OEM-ekkel ezeken a területeken.

Valójában ez komoly üzlet lehet a Samsung számára. A cég túl sokáig tologatta a 10 megapixeles teleobjektív kamerát, és sokan ugyanezt mondanák egy 12 megapixeles ultraszéles egységről. Ezeknek az új kameráknak a megfelelő képfeldolgozással több részletet és más előnyöket kell biztosítaniuk. Bízzunk abban, hogy a Samsung képfeldolgozása megfelelő lesz ahhoz, hogy teljes mértékben kihasználja az új kameraérzékelők előnyeit.

A telefon a korábbi pletykák ellenére négy hátlapi kamerát tartalmaz majd

Ez is egy újabb megerősítés az Ice Universe-tól, hogy a telefon hátoldalán négy kamera található. Egyes források három hátsó kamerára utaltak, de Ice Universe gyorsan cáfolta ezt.

A Samsung Galaxy S25 Ultra várhatóan a jövő év első negyedévében érkezik. Természetesen várhatóan a Samsung Galaxy S25 és a Samsung Galaxy S25 Plus készülékekkel fog megjelenni. Valószínűleg mindhárom telefon januárban érkezik. Egyelőre semmit sem erősítettek meg, mivel ez az időszak még messze van. A Samsung jelenleg a Galaxy Z Fold6, a Galaxy Z Flip6 és a Galaxy Ring megjelenésére összpontosít.

 

 

 További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Több millió Galaxy van veszélyben a Samsung miatt

Több millió Galaxy van veszélyben a Samsung miatt

2023.03.30
| SamMobile
A Samsung továbbra is figyelmen kívül hagyja a hatalmas biztonsági hibát, amely több millió Galaxy mobilt érint világszerte.
Frusztráló kamera hiba a Galaxy S23 és S23+ telefonoknál

Frusztráló kamera hiba a Galaxy S23 és S23+ telefonoknál

2023.03.13
| SamMobile
Az új Galaxy S23 sorozatban csak a Galaxy S23 Ultra kapott frissítést a hátsó kamerához.
 Olcsóbbak lettek a Galaxy S10 készülékei

Olcsóbbak lettek a Galaxy S10 készülékei

2020.02.15
| GsmArena
A Samsung kedvezményeket kínál a Galaxy S10 sorozathoz Indiában.
Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!