Vedd kezedbe a sorsod irányítását, idézd elő te a változást!

2024.01.19
Címkék:

Gondoltál már valaha arra, hogy milyen jó is lenne, ha száműzni tudnád a fejedből a régi rossz beidegződéseidet, a folytonosan csapongó, stresszes gondolatokat és megszabadulni azoktól a hiedelmektől, amik csak hátráltatnak?

Talán már próbálkoztál is mindezzel, de nem jártál sikerrel, hisz nem tudtad csak úgy, egy “mostantól másképp lesz” gondolattal újraprogramozni az agyadat. Ezzel nem vagy egyedül.

 

Viszont a jó hír, hogy van megoldás, ráadásul másokon is segíthetsz, ha elvégzed a www.avegtelenbeestovabb.hu Access Bars tanfolyamát Kántás Kata vezetésével.

A változás bennünk kezdődik

 

Az említett képzés az Access Consciousness rendszer első alaptanfolyama. Ez egy olyan filozófia, ami arra sarkall, hogy nyitottan álljunk hozzá az élethez, és merjünk új utakat találni ahhoz, hogy sikeresek és boldogok legyünk. Hisz a lehetőségek ott vannak, csak arra várva, hogy éljünk velük, ezáltal a sorsunkat a saját elképzeléseink szerint alakítsuk.

 

Az Access Consciousness fontos alapelve a “kérdés mindenre”. Azaz merjünk kérdezni, legyünk nyitottak, a blokkjainkat feloldva ismerjünk meg új perspektívákat. Ez segít abban, hogy lényegében megváltoztassuk a valóságunkat és egy új, a korábbinál sokkal boldogabb és sikeresebb életet teremtsünk magunknak. Ebben segít a már említett Access Bars technika.

 

Mi ez a módszer?

 

Az Access Bars tulajdonképpen egy energetikai testkezelés, ami abból indul ki, hogy a fejen 32 olyan pont (ezek a barok) található, melyek érintésével kiegyenlítődik a feszültség, oldódnak a gátak és megszabadulhatunk mindattól, ami már nem kell az életünkbe.

 

Az már a kezelés során érezhető, hogy csökken a stressz, elmúlik a szorongás, a fejünkben szüntelenül zakatoló gondolatok pedig végre elcsitulnak – mintha valaki végre letekerné az elme hangerő-szabályozó gombját. A kezelés segít abban is, hogy elengedjük azokat a múltbeli traumákat és sérelmeket, melyek még mindig korlátoznak minket.

 

Képesek leszünk tisztábban látni és rájönni arra, mit és hogyan változtassunk az életünkben ahhoz, hogy elérjük az áhított boldogságot, elégedettséget.

 

Segíts magadon, segíts másokon!

 

Ha voltál már Access Bars kezelésen, és tapasztaltad a pozitív hatásait, akkor talán megfogalmazódott benned, hogy milyen jó lenne, ha másokkal is megoszthatnád ezt az élményt.

 

Erre pedig van is lehetőség, hisz mint említettük a kezelés alapjai egy tanfolyam keretében megtanulhatóak. A képzés során az oktató, A végtelenbe és tovább oldal megálmodója, Kata megmutatja, hol találod a fejen a pontokat és miképp kell megérinteni azokat, hogy elősegítsd a változást.

 

Természetesen kapsz kézikönyvet és segédanyagokat is, amikből át tudod ismételni a tanfolyamon elhangzottakat, és gyakorolhatsz is. Még ha nem is akarsz magad is profi terapeutává válni, a képzés arra is jó, hogy otthon, a családtagjaidon, barátaidon kamatoztathasd a tudásodat.

 

Segíthetsz nekik a stresszcsökkentésben, a betegségekből való gyorsabb felgyógyulásban, a kreativitás serkentésében és még rengeteg minden másban is.

 További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


    Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


    Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

    Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

    2024.07.02
    | SamMobile
    A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
    Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

    Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

    2024.06.09
    | Phone Arena
    A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
    A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

    A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

    2024.05.22
    | MacRumors
    Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
    Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

    Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

    2024.05.24
    | Szponzorált cikk
    Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?