Vége a BlackBerrynek!

2020.02.04| PhoneArena
Címkék:

blackberry

,

tcl


A Blackberry a Twitter oldalán jelentette be rossz hírt.

 További friss Telefongurus hírek erre!

Régen a BlackBerry telefonok voltak az üzletemberek „hordozható” irodája. A fizikai billentyűzet praktikus volt például az e-mailek gépelésére. Az iPhone és Android-os telefonok megjelenésével azonban a BlackBerry népszerűsége csökkeni kezdett és szinte teljesen elfelejtettük a márka létezését.

 

A kínai TCL Communication vállalat megszerezte a márka jogait és megpróbálta újraéleszteni. Az új BlackBerry készülékek az Android és a BlackBerry keveréke volt, továbbfejlesztett biztonsági szolgáltatásokkal és az üzletemberek számára készült szoftvercsomagokkal. Mivel az üzleti világ többnyire mélyen az Apple ökoszisztémájába ágyazódott be, így az új telefonok nem voltak képesek befolyásolni a piacot.

 

Nem meglepő, hogy a napokban a BlackBerry Mobile hivatalos Twitter oldalán bejelentette, hogy a BlackBerry TCL korszakának vége. A TCL Communication joga a BlackBerry márkanévvel szemben 2020. augusztus 31-én lejár és a vállalat már nem fogja meghosszabbítani a szerződést. Azoknak, akiknek a BlackBerry okostelefonja van, nem kellene aggódnia,  a TCL 2022. augusztus 31-ig továbbra is ügyfél- és jótállási szolgáltatást nyújt.

 

 

Biztosak vagyunk abban, hogy vannak a márka elkötelezett rajongói, akiknek rossz lesz ezt a hír olvasni. Számukra a remény továbbra is fennáll, hogy egy másik gyártó bejelentkezik a márka jogaiért és újraéleszti a BlackBerry márkát. Ha azonban reálisak maradunk akkor ennek esélye csekély.

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?