Wacom aláírótáblák - bármilyen környezetben

2023.11.15
Címkék:

A Wacom digitális aláíró táblák egyre népszerűbbek a kis irodai felhasználók körében - ennek számos oka van.

Nem csupán hatékony eszköze az aláírások begyűjtésének, hanem rendkívűl kényelmes módja, ami teljessé teszi a papírmentes iroda élményét.

 

Hatékonyság 

 

A digitális aláíró táblák jelentősen megkönnyíthetik az adminisztratív feladatokat, például a dokumentumok aláírását, a jegyzetek készítését vagy a diagramok rajzolását. Ez időt és pénzt takaríthat meg a kisvállalkozások számára. Rendkívüli pontos mintavételzésének köszönhetően minden Wacom tábla olyan elektronikus aláírást kínál, amit az aláíró fél helyben tesz meg, miközben az aláírással együtt a biometrikus azonosítói is a kész aláírás részeit fogják képezni.

Kényelem 

 

A digitális aláíró táblák használata egyszerű és kényelmes, így a felhasználók gyorsan elsajátíthatják azok használatát. A vásárlással együtt igényelhető ingyenes Sign Pro PDF szoftver teljes körű kisirodai PDF aláíró alkalmazás.

 

A Sign Pro PDF lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy biztonságosan és hitelesen írjanak alá. A szoftver jegyzetelési és más PDF dokumentum kezelési eszköztárral is rendelkezik - és alkalmas PDF fájlok kitöltésére is.

 

Eszköz oldali titkosítás

 

A Wacom digitális aláíró táblák eszköz oldali titkosítással rendelkeznek. Ez azt jelenti, hogy az aláírások titkosítása magán a táblán zajlik és nem a számítógépen. Ez növeli az aláírások biztonságát, mivel azok nem férhetnek hozzá mások anélkül, hogy fizikai hozzáférést kapnának a táblákhoz.

 

Bár a Wacom számos különböző digitális aláíró táblát kínál, ez a titkosítás már kis irodai, belépő szintű készülékek esetén is rendelkezésre áll.

 

A Wacom táblagépek nagy felbontású, érzékeny érintésérzékelőkkel rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy pontosan és részletesen rögzítsék az aláírásukat. Ez fontos, mert a digitális aláírások jogilag kötelező érvényűek lehetnek, ha megfelelnek bizonyos követelményeknek, például a magas szintű biztonságot és a pontosságot.

 

A Wacom táblagépek használata digitális aláírásokhoz számos előnnyel jár. Azon túl, hogy az ilyen jellegű aláírás rögzítés csökkenti a fizikai papírmunka szükségességét, a folyamat az aláíró fél számára is egyszerűbb: nyomtattás vagy postázás nélkül, digitálisan tárolva kezdődik meg egy dokumentum életútja. Ez időt és pénzt takarít meg, és csökkenti a környezetre gyakorolt hatást.

 

A Wacom digitális aláíró táblák számos előnnyel rendelkeznek a kisirodai felhasználók számára. Hatékonyak, pontosak és kényelmesek. A Wacom számos különböző lehetőséget kínál a kisvállalkozások számára, így biztosan megtalálhatják a számukra megfelelőt.

 További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


    Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


    Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

    Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

    2024.07.02
    | SamMobile
    A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
    Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

    Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

    2024.06.09
    | Phone Arena
    A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
    A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

    A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

    2024.05.22
    | MacRumors
    Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
    Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

    Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

    2024.05.24
    | Szponzorált cikk
    Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?