Xiaomi Mi 11 Ultra: mini kijelzővel a hátlapon?

2021.02.13| Phone Arena

A kínai gyártó hamarosan talán bejelentésre kerülő Mi 11 Ultra modellje aprócska kijelzővel rendelkezik a kamera betétben.

A Xiaomi Mi 11 zászlóshajója a héten kerül bejelentésre a nemzetközi piacon, így hazánkban is. Csúcs funkciókkal, köztük Snapdragon 888 chipsettel és 120Hz-es, QHD+ felbontású AMOLED kijelzővel. 108MP-es fő kamerájával és mindössze 749 eurós kikiáltási árával biztosan tarol a csúcsmobilok közt, de úgy tűnik, hogy a Xiaomi még tovább akarja vinni a dolgokat.

A Xiaomi Mi 11 Ultra létezése és fotói szivárogtak ki, a telefon valóban különleges funkciót hoz. Van ugyanis egy miniatűr kijelző a hátulján lévő kamerabetétben! A Tech Buff PH YouTube-csatorna szinte mindent megmutat a Xiaomi Mi 11 Ultráról.

Kezdjük a fényképezőgép hátoldalán lévő dudorral - végülis itt található a fent említett apró kijelző, amelyet akkor használhat, amikor a fő kamerarendszerrel szelfizik. A méretes kamera púp ad otthont egy 50 megapixeles fő érzékelőnek, egy 48 megapixel felbontású széles látószögű kamerának és egy 48 megapixeles teleobjektívnek is, periszkóp zoom objektívvel.

Nyilvánvaló, hogy a Xiaomi Mi 11 Ultra 120-szoros nagyítási képességekkel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a periszkóp lencse valószínűleg 10-szeres optikai nagyításra képes. Maga a kamera púp majdnem negyed részét elviszi a telefon hátuljának, a másodlagos kijelző a jobb oldalon helyezkedik el. A fotók alapján ítélve ez az apró kijelző a főképernyőt tükrözi.

A szivárgásban megemlítenek 6,8 hüvelykes, négy oldalt lehajló, WQHD+ felbontású OLED kijelzőt, Corning Gorilla Glass Victus védelmet, IP68-as por- és vízállóságot, 5000 mAh-s akkumulátort, Harman/Kardon hangszórókat és 67W-os gyorstöltést, 17W vezeték nélküli töltéssel. A Xiaomi Mi 11 Ultra ára egyelőre ismeretlen.

 

 További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?