Xiaomi Wi-Fi jelerősítő 4400 forintért

2021.02.24| (x)

Jó ajánlatunk van számodra, ha mostanában keresel épkézláb Wi-Fi jelerősítőt a lakásba, a házhoz.

 Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A Wi-Fi jelerősítők a már meglévő vezeték nélküli hálózat jelét képesek továbbítani olyan távolságra vagy akadályok mögé is, ahová a router nem képes sugározni fizikai korlátai miatt. A Xiaomi márkát mindenki ismeri és azt sem vonja kétségbe senki, hogy sok téren a cég igazán prémium kínálatot biztosít.

A Xiaomi Wi-Fi Amplifier Pro most akciós a TomTopnál. A jeltovábbító külsőre nem túl izgalmas, de nem is ez a feladata, 11×8×4 cm fizikai méretekkel, 83 gramm tömeggel hozza a tudását. A kütyü fekete színben érhető el.  

A jelerősítő által biztosított legnagyobb sávszélesség 300Mbps, ami nem éppen a csúcs, amikor már sokaknál gigabites internet is elérhető, ám hiába a gyors internet, ha a router tudása kiegészítésre szorul. A Wi-Fi Amplifier Pro 2×2 dBi antennával növeli a Wi-Fi hatósugarát.

Figyelembe véve, hogy az okosotthon része lehet, összesen 64 készüléket tud kezelni az extra, sajnos csak 2.4 GHz-es hálózaton. A csatlakozáshoz a fali konnektorba célszerű dugni, majd ezután a hozzá tartozó Mi Home alkalmazás telepítése után pillanatok alatt be is állítható minden a jeltovábbításhoz.

A Xiaomi WiFi Amplifier Pro most 14.8 dollárba kerül a Tomtop kínálatában ingyen szállítással, ez átszámítva mintegy 4.400 Ft-ot jelent. 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?