Az iPhone 17 Slim lehet az Apple következő lépése az „egy darab üveg” felé

2024.07.26| 9to5 Mac

Az ellentmondásos és nehezen értelmezhető pletykák szerint az iPhone 17 Slim lehet az Apple következő lépése az „egy darab üveg” irányába.

Egyesek szerint ez a csúcskategóriás modell lesz, míg más jelentések arra utalnak, hogy kevésbé lesz erős, mint a Pro modellek.

Az iPhone 17 Slim pletykái

Áprilisban Ross Young kijelentette, hogy az iPhone 17 Plus modellje kisebb kijelzővel fog rendelkezni. Egy hónappal később Jeff Pu azt állította, hogy a Plus modellt egy új, iPhone 17 Slim néven emlegetett modell váltja fel. Akkor még úgy tűnt, hogy ez a modell a két Pro modell alatt helyezkedik el, ugyanazzal a processzorral és RAM-mal, mint az alapmodell.

Egy későbbi jelentés azonban azt sugallta, hogy ez egy új, ultra-csúcskategóriás modell lesz, amely a Pro Max fölé árazódik.

A legutóbbi jelentések szerint azonban az iPhone 17 Slim specifikációi alacsonyabbak lesznek, mint a két Pro modellé, és Kuo szerint csak egy hátsó kamerával rendelkezik majd.

Emlékezés a 12 hüvelykes MacBookra

Az Apple korábban már próbálkozott hasonló stratégiával a 12 hüvelykes MacBook esetében, amely 2015-ben jelent meg. Ez a modell a MacBook Air fölé volt árazva, de gyengébb CPU-val, GPU-val és csak egy USB porttal rendelkezett.

Az iPhone 17 Slim lehet az Apple következő lépése az „egy darab üveg” felé

A következő lépés az „egy darab üveg” felé

Az Apple régóta törekszik arra, hogy az iPhone egy „egy darab üveg” legyen, láthatatlan keretekkel, kijelző alatti Face ID modullal és előlapi kamerával. Az iPhone X óta minden generáció közelebb hozta ezt az elképzelést.

Mi van, ha az iPhone 17 Slim képviseli a következő lépést ebbe az irányba? Nemcsak vékonyabb, hanem más látható dizájnjavításokkal is rendelkezik. Talán a keretek is a legvékonyabbak lesznek? Vagy talán ez az a modell, ahol a Face ID modul végre a kijelző alá kerül?

A piaci igények

Az emberek különböző dolgokat keresnek az iPhone-jaikban, és különböző indokokkal vásárolják meg a csúcskategóriás modelleket. Azonban ne felejtsük el, hogy azok a felhasználók, akik technikai okokból vásárolják meg a csúcskategóriás modellt, kisebbségben vannak.

Adjunk nekik egy vékonyabb, elegánsabb és minimalistább iPhone-t, és rengetegen lesznek, akik örömmel adják át pénzüket az Apple-nek anélkül, hogy számítanának a kamerákra vagy az órajelre!

 

 

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

2024.06.03
| Phone Arena
Ha az iOS 18 közelgő frissítésére gondol, az egyik olyan alkalmazás, amelyre valószínűleg még csak nem is gondolt, a Beállítások.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei