Európa piacvezető gyártójánál a minőségi teraszburkolatok már elérhetők

2024.07.18
Címkék:

Akik ragaszkodnak a környezet védelméhez, azoknak nagyszerű lehetőséget kínál például a WPC, ha a teraszok burkolásáról van szó.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A legújabb technológiákkal készülő innovatív termékek tulajdonképpen ártalmatlan építőanyagok, amelyek bármekkora mennyiségben rendelkezésre állnak és a gyártásukkal nem fogyasztanak további erőforrásokat.

 

A WPC DECK Megawood teraszburkolat többféle stílusban és minőségben is elérhető, így akik éppen építkezés előtt állnak, azoknak érdemes elolvasni cikkünket. Ez a GCC anyag a világon megtalálható építőanyagok 20 legjobbnak tanúsított anyagai közé tartozik. Ismerkedjünk meg vele közelebbről is.

Európa piacvezető gyártójánál a minőségi teraszburkolatok már elérhetők

Milyen előnyei vannak?

 

A burkolatok rendkívül tartósak és nagyon könnyen karbantarthatók. Itt nem kell évente foglalkozni az átfestéssel vagy az olajozással, mint a hagyományos faburkolatoknál, így azoknak is előnyös váltás lehet, akiknek egyre kevesebb a szabadidejük, amit karbantartásra fordíthatnak.

 

Megawood GCC Classic

 

A klasszikus, de nem átlagosnak mondható burkolat minden tájba tökéletesen tud illeszkedni. A barázdált és finoman hullámos felület mellett 5 színből is válogathatunk, így teljesen a saját ízlésünk szerint burkolhatjuk le teraszunkat. 

 

Megawood GCC Signum

 

Prémium termék, amely kifinomult eleganciát kölcsönöz bármely otthonnak. Akik a termék mellett döntenek, biztosak lehetnek abban, hogy az egész utca a terasz csodájára fog járni. Az egyedi teraszburkolatot az egyoldalas gyalult profil és a polírozott színátmenetes felület jellemzi. 

 

Megawood GCC Premium

 

Mivel egyedi gyalulási eljárással készül, így bármelyik prémiumkategóriás ház színvonalát növeli. A különleges felületi struktúra semmi kétséget nem hagy majd afelől, hogy egy minőségi termékről van szó. A felület egyik oldala szálcsiszolt, míg a másik oldala gyalult. 

 

Megawood GCC Premium Plus

 

A WPC DECK-nél is megvásárolható ez a csúcsminőségű termék, amely a modern otthonok kihagyhatatlan részét képezi. Az egyedisége lebilincselő, hiszen a finom felületi struktúrája csupa elegancia. A gyalult és szálcsiszolt termék sötét színekben érhető el. 

 

Megawood GCC Dynum

 

Az egyedi megjelenésű burkolattal a sivatagi dűnék hangulatát hozhatjuk el otthonunkba. Ezeket a burkolatokat akár szállodák és éttermek teraszaira is lefektethetjük, hiszen prémium megjelenésük biztosan csalogatóan hatnak majd a vendégekre. Mivel rendkívül tartós, így a legnagyobb igénybevételnek is bátran kitehetjük. A termék szigorú tesztelésen ment keresztül, így 65 cm-es gerendatávolsággal akár nagyobb fesztávra is fektethető. A gyalult és polírozott felülete színátmenetes.

 

Delta teraszburkolat

 

Ez a burkolat a szélerőművek rotorlapátjainak újrahasznosításából készül. Különleges keresztirányú és egyedülálló geometriai felépítés jellemzi, és lehetővé teszi, hogy modern és színes teraszokat alakítsunk ki. Felületének egyik oldala matt textúrájú és színátmenetes.

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

2024.08.15
| Android Authority
A legfrissebb Apple iPhone 16 fotószivárgás leleplezte a valószínűleg végleges dizájnt és egy szokatlan hátlapi megoldást is egyben.
Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

2024.08.22
| Android Headlines
Fontos információk szivárogtak ki az iPhone 16 sorozatról, beleértve a specifikációkat, az amerikai árakat és promóciós képeket.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.
Samsung akkumulátor baklövés: az új Galaxy Watch 7 akkumulátorproblémái

Samsung akkumulátor baklövés: az új Galaxy Watch 7 akkumulátorproblémái

2024.07.30
| Phone Arena
Amikor a Samsung kevesebb mint egy hónappal ezelőtt bemutatta a Galaxy Watch 7-et, az egyik nagy új funkció, amivel dicsekedett, a "következő szintű üzemidő" volt.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Fontos-e Önnek, hogy a mobilja fenntartható forrásból származzon?


Igen, nagyon fontos
Fontos, de nem elsődleges szempont
Nem különösebben érdekel
Egyáltalán nem fontos



Korábbi szavazások eredményei