Figyelem: a Galaxy Ring a legtöbb Android telefonnal működik, de van egy csavar

2024.07.23| Phone Arena

A Samsung nemrégiben mutatta be első okosgyűrűjét, a Galaxy Ringet, amely már előrendelhető és július 24-től lesz kapható az üzletekben.

Kezdetben azt gondolták, hogy a Galaxy Ring csak Galaxy telefonokkal működik, de kiderült, hogy ez nem így van. A Galaxy Ring nem csak a Samsung rajongóknak szól, mivel más Android telefonokkal is működik. A Galaxy Ring más, nem Samsung Android telefonokkal is használható, de bizonyos funkciókról lemaradhatnak más márka mobiljait használók. 

A YouTuber M. Brandon Lee egy videót posztolt az X-en, amelyben bemutatja, hogy a Galaxy Ring hogyan működik egy Nothing Phone (2) készüléken. Ahhoz, hogy egy nem Samsung telefonon működjön, le kell tölteni a Galaxy Wearable alkalmazást vagy a Samsung Health alkalmazást, és be kell jelentkezni egy Samsung fiókkal.

A zűrzavar azzal kapcsolatban, hogy a Galaxy Ring működik-e a Galaxy ökoszisztémán kívül, a legutóbbi Galaxy Unpacked esemény során kiadott Samsung sajtóközleménnyel kezdődött, amely azt mondta, hogy az okosgyűrű csak "Galaxy okostelefonokkal kompatibilis, amelyek Android 11.0 vagy újabb rendszert futtatnak."

Azóta azonban a részleteket frissítették, és most már egyértelmű, hogy a Galaxy Ring minden olyan Android telefonnal kompatibilis, amely Android 11 vagy újabb rendszert futtat, amennyiben legalább 1,5 GB RAM-mal rendelkezik.

Hiányzó funkciók, ha nem Samsung telefont használunk

Örömteli hír, hogy a Galaxy Ring más Android telefonokkal is használható, ez a lépés versenyképesebbé teszi a Samsungot az okosgyűrű piacon. Azonban, ahogy más Samsung viselhető eszközök esetében is, aki a Galaxy Ringet egy nem Samsung Android telefonnal párosítja, néhány funkcióról lemaradhat, mint például:

  • Energia Pontszám: Ez a Galaxy AI funkció segít megérteni, hogyan befolyásolja az egészség a mindennapi élet. Személyre szabott ajánlásokat ad a jelenlegi fizikai állapot alapján.
  • Galaxy AI egészségügyi tippek: Wellness tippek, amelyeket a Galaxy AI okos elemzése alapján a specifikus adatainkra és személyes érdeklődéseinkre szabtak.
  • Find My Ring: Elvesztette a gyűrűt? Használja Galaxy okostelefonon a Find My Ring funkciót a Samsung Find alkalmazásban, hogy megtalálja.
  • Gesztusvezérlés: A Double Pinch funkció lehetővé teszi, hogy egyszerű ujjmozdulatokkal irányítsa a telefon ébresztőjét vagy készítsen tökéletes szelfit, még akkor is, ha a telefon nincs a közelben.

Azonban még mindig hozzáférhet a főbb funkciókhoz, mint a lépésszámlálás, alváskövetés, pulzusmérés, wellness tippek és az automatikus edzés felismerés.

Figyelem: a Galaxy Ring a legtöbb Android telefonnal működik, de van egy csavar

A Galaxy Ring kilenc különböző méretben és három elegáns kivitelben érhető el:

  • Titanium Black
  • Titanium Silver
  • Titanium Gold

A Samsung szerint akár hét napos üzemidőt is biztosít normál használat mellett. Az ára 399 dollár, és nincs előfizetési díj. A végső ár változhat a méret és a kivitel függvényében, hazánkban pedig hivatalosan nem lesz kapható a Ring, legalábbis a jelenlegi adatok alapján.

 

 

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

2024.08.15
| Android Authority
A legfrissebb Apple iPhone 16 fotószivárgás leleplezte a valószínűleg végleges dizájnt és egy szokatlan hátlapi megoldást is egyben.
Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

2024.08.22
| Android Headlines
Fontos információk szivárogtak ki az iPhone 16 sorozatról, beleértve a specifikációkat, az amerikai árakat és promóciós képeket.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.
Samsung akkumulátor baklövés: az új Galaxy Watch 7 akkumulátorproblémái

Samsung akkumulátor baklövés: az új Galaxy Watch 7 akkumulátorproblémái

2024.07.30
| Phone Arena
Amikor a Samsung kevesebb mint egy hónappal ezelőtt bemutatta a Galaxy Watch 7-et, az egyik nagy új funkció, amivel dicsekedett, a "következő szintű üzemidő" volt.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Fontos-e Önnek, hogy a mobilja fenntartható forrásból származzon?


Igen, nagyon fontos
Fontos, de nem elsődleges szempont
Nem különösebben érdekel
Egyáltalán nem fontos



Korábbi szavazások eredményei