Kiszivárgott: mikor érkezik a Samsung Galaxy Tab S10 széria? Itt az Időpont!

2024.07.23| SamMobile

A Samsung Galaxy Tab S10 széria gyártása augusztusban kezdődik, ami megerősíti az októberi megjelenésről szóló pletykákat.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A Samsung Galaxy Tab S10 széria ugyan nem mutatkozott be a Galaxy Z Fold6 és Galaxy Z Flip6 mellett a cég Unpacked eseményén, mégis nagy érdeklődés övezi a tablet piacra lépését. A legfrissebb hírek alapján biztosra vehető, hogy a széria még idén megérkezik. A pletykák szerint a tabletek gyártása augusztusban indul, ami azt sugallja, hogy októberben már a boltok polcain találhatjuk őket.

Ross Young, a Display Supply Chain Consultants (DSCC) szakértője szerint a Galaxy Tab S10 Plus és S10 Ultra modellek gyártása augusztusban kezdődik. Ez az információ alátámasztja az októberi megjelenésről szóló híreszteléseket. Az új modellek szürke és ezüst színekben lesznek elérhetők, ami kevesebb színválasztékot jelent, mint amit a legutóbbi összecsukható készülékeknél láthattunk.

Kiszivárgott: mikor érkezik a Samsung Galaxy Tab S10 széria? Itt az Időpont!

Érdekesség, hogy a hírek alapján nem lesz "vanília" változat, azaz a standard Galaxy Tab S10 nem kerül piacra. A széria csak a Plus és Ultra modellekkel bővül, ami arra utal, hogy a Samsung a prémium kategóriára koncentrál ezeknél a készülékeknél. Ez a döntés valószínűleg a csúcsteljesítményű eszközökre való fókuszálást jelenti, amelyeket a vásárlók különösen igényelnek.

Mind a Galaxy Tab S10+, mind a Tab S10 Ultra a MediaTek Dimensity 9300+ SoC-t fogja használni. Néhány friss benchmark-futás alapján ez a lapkakészlet ígéretes teljesítményt nyújt, ami érdekes összehasonlítási alapot biztosít majd a OnePlus Pad 2-ben található Snapdragon 8 Gen 3-mal szemben. A teljesítmény szempontjából tehát izgalmas lesz látni, hogy a Samsung új tabletjei hogyan állják meg a helyüket a versenytársakhoz képest.

A Galaxy Tab S10 széria érkezése nagy várakozásokkal övezett esemény lesz a tabletpiacon. A Samsung rajongók és a technológiai újítások kedvelői izgatottan várják, hogy az új készülékek milyen újdonságokat és fejlesztéseket hoznak. Az októberi megjelenés hivatalos bejelentéséig azonban maradnak a találgatások és a pletykák, de az eddigi információk alapján az új Galaxy Tab S10 széria izgalmas fejlesztéseket tartogat.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

2024.08.15
| Android Authority
A legfrissebb Apple iPhone 16 fotószivárgás leleplezte a valószínűleg végleges dizájnt és egy szokatlan hátlapi megoldást is egyben.
Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

2024.08.22
| Android Headlines
Fontos információk szivárogtak ki az iPhone 16 sorozatról, beleértve a specifikációkat, az amerikai árakat és promóciós képeket.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.
Samsung akkumulátor baklövés: az új Galaxy Watch 7 akkumulátorproblémái

Samsung akkumulátor baklövés: az új Galaxy Watch 7 akkumulátorproblémái

2024.07.30
| Phone Arena
Amikor a Samsung kevesebb mint egy hónappal ezelőtt bemutatta a Galaxy Watch 7-et, az egyik nagy új funkció, amivel dicsekedett, a "következő szintű üzemidő" volt.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Fontos-e Önnek, hogy a mobilja fenntartható forrásból származzon?


Igen, nagyon fontos
Fontos, de nem elsődleges szempont
Nem különösebben érdekel
Egyáltalán nem fontos



Korábbi szavazások eredményei