Látványos fogyást szeretnél? Ezek a módszerek és étrend-kiegészítők segíthetnek

2022.12.21
Címkék:

A súlyfelesleggel küzdő és különféle módszerekkel szembetűnő eredményeket ígérő csodaszerekkel fogyókúrába kezdők igazi álma a látványos fogyás, ám sokan nem érik el, vagy ha mégis, hát nem tudják megtartani a vágyott célt.

Az év vége közeledtével hajlamosak vagyunk a “na, még ezt az egyet, és utána tényleg egy falatot sem” elvét alkalmazni, majd az új évtől várni a csodát, azonban a látványos fogyáshoz ez kevés. Kőkemény elhatározásra, kitartásra, valamint testmozgásra és az étrend átalakítására van hozzá szükség. Milyen étrend-kiegészítőktől várhatsz eredményeket? Hogy kezdj hozzá? Mutatjuk!

 

Mi hoz látványos eredményt?

 

Ahhoz, hogy fogyásunk ne csak egyszeri látványosság legyen, hanem tartós megoldás is, a kalóriacsökkentés önmagában nem elég: életmódbeli változtatásokra van szükség. A BodySelect testsúly-kontroll étrend-kiegészítői segíthetik a célok elérését a teljesítményt fokozó, zsírégetést serkentő, valamint passzív zsírégető hatású összetevők révén, így hozzájárulhatnak az álomalak eléréséhez.

 

A csodadiéták rövid idő alatt ígérnek látványos fogyást, azonban tudnod kell, hogy ez hosszú távon nem működhet, kevés ahhoz, hogy meg is tudd tartani az elért alakot, ráadásul árthatsz is vele a testednek. A tudatosságnak a fogyókúrában is óriási szerep jut, ez vonatkozik az étkezésre és a mozgásra, valamint a fogyás érdekében alkalmazott táplálékkiegészítők szedésére is. 

Látványos fogyást szeretnél? Ezek a módszerek és étrend-kiegészítők segíthetnek

Hogyan kezdj neki?

 

Tisztában kell lenned azzal, hogy az eredményekért neked is tenned kell, nem elég csak bevenni egy csodapirulát és folytatni mellette a megszokott életedet. Azonban lehet ezt a szervezet sanyargatása nélkül, tudatosan csinálni. 

 

Nemcsak az étrend megtervezése tartozik bele az életmódváltásba, hanem az eddig hanyagolt mozgás bevezetése, rendszeressé tétele is. Felejtsd el a kifogásokat, és koncentrálj a célokra! Kis lépésekben haladj a vágyott végeredmény felé, és ne felejtsd el időnként megjutalmazni magad!

 

A kalóriabevitel csökkentése és a fokozott fizikai aktivitás fokozhatja a szervezet vitamin- és ásványianyag-szükségletét, emiatt elengedhetetlen lehet bizonyos táplálékkiegészítők szedése. 

 

Mivel fokozhatod a hatást?

 

A látványos eredmények elérését segítheti egyes aktív étrend-kiegészítők szedése. Ezekről érdemes lehet egy táplákozási szakértővel és egy trénerrel egyeztetni, mert a választott mozgásforma és az étrend is befolyással lehet arra, hogy melyik az ideális választás. Ajánlott a jelenlegi étrendedből kiindulva, a jó szokásokat megtartva megtervezni a fogyókúrás étrendet, illetve az alkatodnak, életmódodnak megfelelő mozgásformát választani. 

 

A drasztikus fogyókúra az anyagcserén keresztül a hormonrendszerre is hatással lehet, ezért körültekintően járj el a diéta megválasztásakor, illetve a táplálékkiegészítők kiválasztásakor, szedésekor is.

 

Figyelj oda arra, mit eszel, iktass be minél több zöldséget és gyümölcsöt az étrendedbe, a fehérjebevitelre is fektess hangsúlyt! Szénhidrátból pedig csak annyit vigyél be, amennyi a szervezet működéséhez szükséges.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei