Védje otthonát intelligens zárakkal a mobilján

2024.01.15
Címkék:

zár


Az ujjlenyomatos intelligens zár a jövő otthoni biztonságát példázza, a fejlett technológia és a felhasználóbarát kialakítás zökkenőmentes ötvözésével.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Egy olyan korban, amikor a technológia életünk minden területét áthatja, természetes, hogy otthonaink is intelligensebbé válnak. A technológiailag fejlett és biztonságos otthon egyik legfontosabb eleme az intelligens zár. Elmúltak a kulcsok után való tapogatózás napjai - üdvözöljük a kulcs nélküli beléptetésben, ahol az ujja a kulcs.

 Védje otthonát intelligens zárakkal a mobilján

 

Kulcs nélküli belépés: Az ujjad a kulcsod

Ismerje meg a Welock ujjlenyomatos intelligens zárat, egy forradalmi eszközt, amely mindössze 0,5 másodperc alatt felismeri az ujjlenyomatát, és 1 másodperc alatt kinyitja az ajtót. Ez a sebesség nemcsak egy kis futurisztikus hangulatot kölcsönöz a mindennapjainak, hanem a hagyományos kulcsos beléptetéssel járó kellemetlenségeket is kiküszöböli.

 

Megbízható ujjlenyomat-felismerés

A Welock Smart Lock lenyűgöző ujjlenyomat-felismerési aránnyal büszkélkedhet, amely a regisztrált ujjlenyomatokat akár 98%-ban helyesen azonosítja, ha helyesen helyezik a leolvasóra. Ez a megbízható technológia biztosítja, hogy gyorsan és biztonságosan léphessen be otthonába.

 

RFID One Swipe Unlock

Az ujjlenyomat-felismerés alternatívájaként a Welock Smart Lock RFID-kártya funkciót biztosít. Az RFID-kártya egyszerű megérintése és az ajtó könnyedén kinyílik. Kényelem és biztonság egyben.

 

Feloldás okostelefonon keresztül: Vezérlés az Ön ujjhegyeire

A Welock alkalmazás az okostelefonját az otthoni biztonság hatékony távirányítójává alakítja. Nyissa ki vagy zárja be ajtaját egyetlen érintéssel, bárhol is tartózkodik. Minden feloldási feljegyzés zökkenőmentesen szinkronizálódik a Welock alkalmazással, így átfogó naplót kap arról, hogy ki és pontosan mikor lépett be otthonába. A Welockkal az otthoni biztonsága szó szerint a tenyerében van.

 Védje otthonát intelligens zárakkal a mobilján

 

Nem kell félni az üres elemektől

Aggódik, hogy a zárból kifogy az áram? Nem kell félnie. A Welock Smart Lockot a hatékonyságot szem előtt tartva tervezték. A 3A-s akkumulátorokkal akár 8000 zárási/feloldási ciklust is elvégezhet. Ez azt jelenti, hogy napi átlagosan tíz művelet esetén egyetlen elemkészlet egy lenyűgöző évet bír ki. A ritka áramkimaradás esetén pedig egy hordozható töltővel ideiglenesen feloldható az ajtó (figyelem: a zár nem támogatja a töltést).

 

Állítható zárhenger: Ajtójának személyre szabott biztonsága

A Welock Smart Lock nem csupán a kényelemről szól, hanem az alkalmazkodóképességről is. Európai szabványos zárhengerrel rendelkezik, így könnyedén illeszkedik az 50 és 100 mm közötti vastagságú ajtókba - sokoldalú megoldás a különböző ajtótípusokhoz. A beszerelés gyerekjáték, a régi zárhengert egyszerűen ki kell cserélni a Welock változatra, és fúrásra sincs szükség.

 

A zárhenger fogantyúja ráadásul könnyen beállítható bal- vagy jobbkezes használatra, így minden felhasználó számára személyre szabott és ergonomikus élményt nyújt.

 

A Welock legnépszerűbb termékei

 

Secbn51 Welock elektronikus intelligens ajtózár henger Secbn51 Welock elektronikus intelligens ajtózár henger
Védje otthonát intelligens zárakkal a mobilján

 

Leírás:

  • Könnyedén hozzáférhet a helyiségéhez különböző módszerek segítségével: ujjlenyomat-felismerés, RFID-kártyák vagy a külön erre a célra kifejlesztett alkalmazásunk, a WELOCK segítségével. A rendszer legfeljebb 100 ujjlenyomatot képes tárolni, köztük három adminisztrátori jogosultsággal, és legfeljebb 20 RFID-kártyával való párosítást tesz lehetővé. A kompatibilis alkalmazások iOS és Android platformokra is elérhetők.
  • A sokoldalú henger méretei 30-70 mm vastagságú ajtókhoz igazodnak, így könnyen, fúrás nélkül kicserélhető a bejárati vagy lakásajtók zárjának hengerére. A csomagban egy meghosszabbított zárhenger-alkatrész is található, amely akár 100 mm vastagságú ajtóknak is megfelel.
  • Az OLED-kijelzőn az akkumulátor állapotát, a beállításokat és a figyelmeztetéseket megjelenítő OLED-kijelzőn tájékozódhat. Az elektronikus gomb három AAA 1,5 V-os elemmel működik, és napi tíz feloldási alkalom mellett 8-10 hónapos használatot biztosít. Ha lemerül az akkumulátor, használja az USB-s tartalékot a feloldáshoz (kérjük, vegye figyelembe: az USB-s tápegység csak a feloldáshoz használható, és nem tölthető).
  • Helyezze előtérbe a biztonságot az akár 30 000 voltos elektrosztatikus védelemmel és az IP54-es vízállósági besorolással, amely megbízható teljesítményt biztosít különböző helyeken (alkalmas tetővel ellátott ajtókhoz, külső kerti kapukhoz nem ajánlott). A Smart Lock vészhelyzetben garantálja a belső nyitást, tartóssága akár 10 millió zárási műveletig tart. Az üzemi hőmérséklet -10°C és 60°C között mozog.
  • A csomag tartalmazza: 1x WELOCK SECBN51 elektronikus zár, 3 RFID kártya, 1x speciális imbuszkulcs, 1x meghosszabbított zárhenger alkatrész és 1x kézikönyv. A rozsdamentes acélból, cinkötvözetből készült alkatrészekkel és műanyag elemekkel készült Smart Lockra két év garanciát vállalunk, és elkötelezett ügyfélszolgálatunk mindig készséggel áll az Ön rendelkezésére.

 

Ez a Secbn51 Welock elektronikus intelligens ajtózár henger a Welock-tól vásárolható meg a SINDRO50 kuponkóddal. Az eredeti 73.200,- Ft-os ár helyett csak 53.852,23 Ft-ot fog fizetni. Szállítás az európai raktárból és 2 év garancia.


Touch 41 Welock Elektronikus intelligens ajtózár henger

Védje otthonát intelligens zárakkal a mobilján

Leírás:

  • Nyissa ki az ajtót könnyedén ujjlenyomat-felismeréssel, RFID-kártyával vagy a külön erre a célra kifejlesztett alkalmazásunkkal, a WELOCK-kal, amelynek memóriakapacitása akár 100 ujjlenyomatot is tartalmazhat, beleértve három adminisztrátori jogosultsággal rendelkező ujjlenyomatot is. Ezenkívül akár 20 kártya is párosítható, az alkalmazások pedig kompatibilisek az iOS és az Android platformokkal is.
  • Élvezze a hengerek méretének sokoldalúságát, 30-70 mm vastagságú ajtókhoz. A zár kialakítása lehetővé teszi a bejárati vagy lakásajtók zárhengerének egyszerű cseréjét fúrás nélkül. A mellékelt meghosszabbított zárhenger-alkatrésszel zárunk zökkenőmentesen illeszkedik az akár 100 mm vastagságú ajtókhoz.
  • Az OLED-kijelző frissítéseket biztosít az akkumulátor állapotáról, a beállításokról és a figyelmeztetésekről. Az elektronikus gomb három AAA 1,5 V-os elemmel működik, és napi tíz feloldás mellett 8-10 hónapos használatot biztosít. Ha az akkumulátor lemerül, használja az USB-s tartalékot a feloldáshoz (vegye figyelembe: az USB-s tápegység csak a feloldáshoz használható, és nem tölthető).
  • Helyezze előtérbe a biztonságot az akár 30 000 voltos elektrosztatikus védelemmel és az IP54-es vízállósági besorolással, így a Smart Lock alkalmas különböző helyekre (tetővel ellátott ajtókhoz ajánlott, nem külső kertkapukhoz). A Smart Lock vészhelyzetben biztosítja a belső nyitást, és akár 10 millió zárási műveletet is kibír. Az üzemi hőmérséklet -10°C és 60°C között mozog.
  • Az átfogó csomag tartalmaz 1x WELOCK SECBN51 elektronikus zárat, 3 RFID-kártyát, 1x speciális imbuszkulcsot, 1x meghosszabbított zárhenger alkatrészt és 1x kézikönyvet. A rozsdamentes acélból, cinkötvözetből és műanyag alkatrészekből készült Smart Lockra két év garanciát vállalunk, és elkötelezett ügyfélszolgálatunk mindig készséggel áll az Ön rendelkezésére.

 

Ez a Touch 41 Welock elektronikus intelligens ajtózár henger a Welocktól vásárolható meg a DSQ53 kuponkóddal. Az eredeti 73.200,00 Ft-os ár helyett csak 52.691,37 Ft-ot fog fizetni. Szállítás az európai raktárból és 2 év garancia.



Pcb41 Welock elektronikus intelligens ajtózár henger Pcb41 Welock elektronikus intelligens ajtózár henger

Védje otthonát intelligens zárakkal a mobilján

Leírás:

  • Könnyedén hozzáférhet a helyiségéhez az ujjlenyomat-felismerés, az RFID-kártya használata vagy a külön erre a célra kifejlesztett alkalmazásunk, a WELOCK segítségével. A memóriakapacitás akár 100 ujjlenyomatot is támogat, ebből három adminisztrátori funkcióval rendelkezik, és akár 20 kártya párosítására is képes. Használja ki a rendelkezésre álló, iOS és Android platformokra tervezett alkalmazásokat.
  • Fedezze fel a sokoldalú henger méreteit, beleértve a 46 mm-es külső és 38 mm-es belső átmérőjű, valamint az 56 mm-es külső és 57 mm-es belső hosszúságú gombot. Az állítható hengerhossz 40mm és 55mm között mozog kívül és 30mm és 60mm között belül. A zár alkalmas minden 50-100mm (TOUCH41) vagy 30-70mm (TOUCH41 mini) vastagságú ajtóhoz, és a meglévő zárhengerek fúrás nélküli, egyszerű cseréjét teszi lehetővé.
  • Az OLED-kijelzőn az akkumulátor állapotát, a beállításokat és a figyelmeztetéseket megjelenítő kijelzőn tájékozódhat. Az elektronikus gomb három AAA 1,5 V-os elemmel működik, és 8-10 hónapig támogatja a napi tíz feloldást. Az akkumulátor lemerülése esetén az USB-s tartalék lehetővé teszi a feloldást, bár vegye figyelembe, hogy az USB-s tápegység csak feloldási célokra szolgál, és nem tölthető.
  • Helyezze előtérbe a biztonságot az akár 30 000 voltos elektrosztatikus védelemmel és az IP65 vízállósági besorolással, így a Smart Lock alkalmas különböző helyekre (tetővel ellátott ajtókhoz ajánlott, nem külső kertkapukhoz). A zár vészhelyzetben biztosítja a belső nyitást, akár 10 millió zárási műveletet is kibír, és -30°C és 60°C közötti hőmérséklet-tartományban működik.
  • Az átfogó csomag tartalmaz 1x WELOCK TOUCH41 elektronikus zárat, 3 RFID kártyát, 1x speciális imbuszkulcsot, 1x kézikönyvet. A rozsdamentes acélból, cinkötvözetből és műanyag alkatrészekből készült Smart Lockra két év garanciát vállalunk, és elkötelezett ügyfélszolgálatunk mindig készséggel áll az Ön rendelkezésére.
  • Különbség a TOUCH41 és a TOUCH41 mini között: Mindkét változat azonos funkciókat kínál, a TOUCH41 50 és 100 mm vastagságú ajtókhoz alkalmas, míg a TOUCH41 mini 30 és 70 mm vastagságú ajtókhoz, rövidebb hengerrel.

 

Ez a Pcb41 Welock elektronikus intelligens ajtózár henger a Welock-tól vásárolható meg az SLT30 kuponkóddal. Az eredeti 57.700,00 Ft-os ár helyett csak 46.091,34 Ft-ot fog fizetni. Szállítás az európai raktárból és 2 év garancia.

 

Következtetések

Összefoglalva, a Welock ujjlenyomatos intelligens zár a jövő otthoni biztonságát példázza, a fejlett technológia és a felhasználóbarát kialakítás zökkenőmentes ötvözésével. Fogadja el a kulcs nélküli belépést, az ujjlenyomat-felismerést és a távvezérlést a biztonságosabb, intelligensebb és kényelmesebb életterekért. Frissítse otthoni biztonságát - az ujjbegyei hálásak lesznek érte.

 

 

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

2024.08.15
| Android Authority
A legfrissebb Apple iPhone 16 fotószivárgás leleplezte a valószínűleg végleges dizájnt és egy szokatlan hátlapi megoldást is egyben.
Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

2024.08.22
| Android Headlines
Fontos információk szivárogtak ki az iPhone 16 sorozatról, beleértve a specifikációkat, az amerikai árakat és promóciós képeket.
Kiderült az iOS 18 megjelenési dátuma: ekkor frissítheted iPhone-odat

Kiderült az iOS 18 megjelenési dátuma: ekkor frissítheted iPhone-odat

2024.09.10
| Phone Arena
Az Apple a szeptember 9-i Glowtime eseményen hivatalosan bejelentette, hogy az iOS 18 frissítés szeptember 16-án érkezik a támogatott iPhone készülékekre. Ugyanezen a napon lesz elérhető az iPadOS 18 frissítés is.
Ezért fogod megvenni az iPhone 16-ot

Ezért fogod megvenni az iPhone 16-ot

2024.09.04
| 9to5mac
Az új iPhone 16 bemutatója előtt a CIRP egy friss tanulmányt tett közzé, amely rávilágít arra, hogy az iPhone-vásárlók többsége nem az új funkciók miatt frissít.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Fontos-e Önnek, hogy a mobilja fenntartható forrásból származzon?


Igen, nagyon fontos
Fontos, de nem elsődleges szempont
Nem különösebben érdekel
Egyáltalán nem fontos



Korábbi szavazások eredményei