4 milliárdos lett az AirPods biznisz

2019.12.13| 9to5Mac
Címkék:

Apple

,

AirPods

,

rekord


Nem sűrűn nyúl mellé az Apple, az AirPodsra pedig úgy tűnik, hatványozottan igaz, hogy sikerszéria lett.

Az AirPods csodálatos ünnepi negyedévet hozott az Apple-nek, egy friss előrejelzés szerint hamarosan túllépi ugyanis a négymilliárd dolláros negyedéves bevételt, amelyet a cég utoljára az iPod 2007-es, igen, tizenkét évvel ezelőtti csúcsán látott. Az Asymco kutatási feljegyzéséből derült ki mindez, amit tegnap publikált, potenciális negyedéves bevétel témában az Apple hordozható, otthoni és egyéb eszközeivel kapcsolatban.

4 milliárdos lett az AirPods biznisz

Az Asymco elárulta, elég nehéz megmondani előre, mekkora lesz az árbevétele a vállalatnak, ugyanis az Apple egy pár hónapja nem árul el értékesítési számokat a különböző termékeiről, viszont elég megbecsülni a Watch bevételeit és azt levonni a kategória számából, ez elég pontos becslést ad az AirPods számára. Az utóbbi időben az a probléma akadt ugyanis, hogy az AirPods értékesítésről abszolút zéró információ derült ki, tehát más megoldás nincs, hacsak az Apple maga nem árul el részleteket.

4 milliárdos lett az AirPods biznisz

Ez alapján született meg a becslés, miszerint az AirPods értékesítés felülmúlhatja az iPod valaha volt legmagasabb bevételét is. Az Asymco úgy véli, a cég több mint 50 százalékos növekedést fog elérni évről évre a hordozható eszközök piacán. A következő negyedév tekintetében ez a piac évente 51 százalékos növekedéséből 24 százalék lesz a Watché, tehát 5.2 milliárd dollár, míg a nem Watch 5.7 milliárd. Ha a nem is Watch és nem is AirPods szekciót nézzük és ez eléri az 1.7 milliárd dolláros bevételt, az az AirPodsra vetítve több, mint 4 milliárd dollár.

A Bloomberg múlt hónapban jelentette, hogy az Apple az ünnepi szezonra az AirPods Pro gyártásának duplázását kérte egyik gyárától, a kereslet jelenleg is elképesztő a Bluetooth fülesekre, a Pro verzióra több mint egy hónapot kell jelenleg várni.

 

 

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei