7 év frissítést kap a most bemutatott Samsung Galaxy S24 FE

2024.09.27| SamMobile

Hetekig tartó megállíthatatlan pletykák után a Samsung végre bejelentette legújabb Fan Edition okostelefonját, a Galaxy S24 FE-t.

Ez javulást hoz a tervezésben, a kijelző méretében, a teljesítményben és az akkumulátor kapacitásában. Ennél is fontosabb, hogy ez az első Fan Edition eszköz, amely hét jelentős Android operációs rendszer frissítést ígér.

Általában a Samsung Qualcomm Snapdragon chippel ellátott csúcskategóriás telefonjait Kanadában, Kínában és az Egyesült Államokban, valamint házon belül fejlesztett Exynos chippel a világ más piacain dobja piacra. Néha Snapdragon chipet használ szerte a világon. A Galaxy S24 FE az Exynos 2400e chipet használja szerte a világon, beleértve az Egyesült Államokat is.

Az Exynos 2400e az Exynos 2400 alulórázott változata, amely a Galaxy S24 és a Galaxy S24+ készülékekben található. Az egyetlen különbség a két chip között az Exynos 2400e elsődleges CPU magjának 100 MHz-cel alacsonyabb órajele. A többi specifikáció, beleértve a 4 nm-es gyártási folyamatot is, változatlan marad. A Samsung azt állítja, hogy 10%-kal nagyobb gőzkamrás rendszert használt, hogy a Galaxy S24 FE-t nagy terhelés alatt is hűvösen tartsa.

7 év frissítést kap a most bemutatott Samsung Galaxy S24 FE

A Galaxy S24 FE mindössze 8 GB RAM-mal rendelkezik, ami 50%-kal alacsonyabb, mint a Galaxy S24 és a Galaxy S24+ felsőbb kategóriás változatai. 128 GB-os, 256 GB-os és 512 GB-os tárolási változatban kapható.

A Galaxy S24 FE nagy változása a nagyobb képernyő formájában jelentkezik. A telefon 6,7 hüvelykes Dynamic AMOLED 2x képernyővel rendelkezik Full HD+ felbontással, 120 Hz-es változtatható frissítési gyakorisággal és akár 1900 nit csúcsfényerővel. Képernyőjét Corning Gorilla Glass Victus+ védi, ami a Galaxy S23 FE Gorilla Glass 5 üvegéhez képest továbbfejlesztett. A képernyő körüli keretek vékonyabbak.

7 év frissítést kap a most bemutatott Samsung Galaxy S24 FE

Az új Fan Edition telefont egy 4700 mAh-s akkumulátor hajtja, 200 mAh-val nagyobb, mint a Galaxy S23 FE belsejében. Támogatja a 25W-os gyors vezetékes töltést, a 15W-os Qi vezeték nélküli töltést és a 4,5W-os vezeték nélküli PowerShare-t.

A Samsung ugyanazt a három kamerás beállítást hozta el, amit a Galaxy S23 FE-ben is használt. Van egy 50 MP-es elsődleges hátsó kamera OIS-sel, egy 12 MP-es ultraszéles kamera, egy 8 MP-es teleobjektív (3x optikai zoommal) és egy 10 MP-es előlapi kamera.

8K 30fps-es videókat tud rögzíteni a fő kamerával, és 4K 60fps-es videókat az összes többi kamerával. A telefon támogatja a Super HDR formátumú képek és videók rögzítését, szerkesztését és feltöltését.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

7 év frissítést kap a most bemutatott Samsung Galaxy S24 FE

A Galaxy S24 FE több globális helymeghatározó rendszerrel rendelkezik, beleértve a BDS-t, a GALILEO-t, a GLONASS-t és a GPS-t. A telefon további csatlakozási funkciói közé tartozik az 5G, a Wi-Fi 6E, a Bluetooth 5.3, az NFC és az USB Type-C port. A telefon IP68-as besorolású por- és vízállósággal, valamint kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasóval.

A Galaxy S24 FE gyárilag az Android 14-alapú One UI 6.1.1 szoftvert futtatja, és hét évre szóló hét fő Android operációs rendszer-frissítést és biztonsági javítást ígér.

A telefon számos Galaxy AI-funkcióval is rendelkezik, és a szoftverfrissítésekkel még több mesterségesintelligencia-funkciót kap. A Galaxy AI-funkciók közé tartozik a Generative Edit, az Instant Slo-Mo és a Portrait Studio.

A Samsung Galaxy S24 FE 2024. szeptember 26. 17 órától érhető el Kék, Grafitszürke, Mentazöld és Sárga színekben hazánkban. A 8GB RAM-mal érkező készülék 128 GB-os változata 299.990 forintos, 256 GB változata pedig 329.990 forintos fogyasztói áron lesz megvásárolható.

Egy díjmentes Doktor24 szűrőcsomagot is kaphatnak azok a felhasználók, akik 2024. szeptember 26. 17 óra és október 31. 23:59 között – vagy a készlet erejéig – vásárolják meg a készüléket. A promóciós időszakban a Galaxy S24 FE vásárlói egy 35.000 forint értékű készülékbeszámítási kedvezményben részesülhetnek vagy a vállalat egyes viszonteladó partnereinél egy megadott színű Smart View Wallet tok megvásárlásakor ráadás Szilikon tokot kaphatnak. Az ajánlat részleteiről további információ érhető el a Samsung weboldalán.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Már megint? Zöld csík a kijelzőn a Samsung Galaxy S24 Ultrán

Már megint? Zöld csík a kijelzőn a Samsung Galaxy S24 Ultrán

2024.02.06
| Android Headlines
A kevésbé szerencsés Samsung Galaxy S24 Ultra felhasználói zöld csíkos képernyővel kapcsolatos problémát tapasztalhatnak.
A Samsung Galaxy S24 FE csúcskategóriás élményt hozhat

A Samsung Galaxy S24 FE csúcskategóriás élményt hozhat

2024.03.03
| Android Central
Az első Galaxy S24 FE szivárgás azt sugallja, hogy majdnem olyan jó lehet, mint az S24, és bizonyos szempontból talán még jobb is.
Ez kimaradt a Galaxy S24 bemutatójából

Ez kimaradt a Galaxy S24 bemutatójából

2024.01.30
| SamMobile
A Galaxy S24 sorozat váratlan hangfrissítést hozott, amelyről a gyártó nem szólt semmit.
A Galaxy S24 szétszerelési videója megmutatja, milyen egyszerű a javítása

A Galaxy S24 szétszerelési videója megmutatja, milyen egyszerű a javítása

2024.02.01
| SamMobile
Az elmúlt néhány évben a Samsung számos módon dolgozott okostelefonjai fejlesztésén, beleértve a kijelzőt és a kamerákat, a szoftverfunkciókat és a zökkenőmentességet, valamint az összeszerelés minőségét és javíthatóságát.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Fontos-e Önnek, hogy a mobilja fenntartható forrásból származzon?


Igen, nagyon fontos
Fontos, de nem elsődleges szempont
Nem különösebben érdekel
Egyáltalán nem fontos



Korábbi szavazások eredményei