A Xiaomi 15 Pro meghökkentő újdonságokat ígér a kamerák terén

2024.05.13| GSM Aréna

Fedezd fel a Xiaomi 15 Pro által kínált forradalmi fotós élményt a legújabb periszkópos zoom-kamerával és a Snapdragon 8 Gen 4 SoC processzorral!

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A Xiaomi legújabb hírei izgalomba hozták azokat, akik a mobilfotózás terén is a legmagasabb szintet keresik. A Digital Chat Station által megosztott információk szerint a Xiaomi 15 Pro lehet, hogy periszkópos zoom-kamerával rendelkezik, egy olyan funkcióval, amely eddig csak a Xiaomi Ultra készülékeire volt jellemző. Azonban most úgy tűnik, hogy a technológia átcsoroghat a Pro modellre is, ami igazán izgalmas lehetőségeket nyithat meg a fotószerelmeseink számára.

Az előzetes hírek szerint a Xiaomi 15 és a Xiaomi 15 Pro lehetnek az első készülékek, amelyek a közelgő Snapdragon 8 Gen 4 SoC processzorral lesznek felszerelve, amikor október közepén piacra kerülnek. Ez egy olyan jelentős fejlesztés, amely még inkább fokozza az új készülékek várakozását.

 A Xiaomi 15 Pro meghökkentő újdonságokat ígér a kamerák terén

A Xiaomi 15 Pro kameramoduljának tervezése szerint egy lekerekített sarkokkal ellátott téglalapot kap, amely a készülék hátuljának bal felső részén helyezkedik el. Ez a tervezés nagyon hasonló a Xiaomi 14 Pro készülékéhez, azonban egy fontos változás érkezik: a LED villanótömb az áthelyezésre kerül, hogy helyet adjon a periszkópnak. Ez a változás további izgalmakat vet fel a készülék funkcionalitása és teljesítménye terén.

A források szerint a Xiaomi 15 Pro mindhárom kamerája 50 MP felbontású lesz. Érdekes módon, a Samsung ISOCELL JN1 szenzor nem kerül felhasználásra, noha a 14 Pro ezt használta az ultraszéles és a telefotó kamerákhoz. Ez azt jelzi, hogy a Xiaomi készülékei folyamatosan újítanak és keresik a legjobb lehetőségeket a legkifinomultabb felhasználói igények kielégítésére.

A Xiaomi 15 és a Xiaomi 15 Pro további izgalmas jellemzője lehet az ultrahangos ujjlenyomat-érzékelő jelenléte, bár ez még nem véglegesített információ. Azonban ez a funkció további kényelmet és biztonságot kínálhat a felhasználók számára.

Összességében a Xiaomi 15 Pro számos újdonságot és fejlesztést ígér a mobilfotózás és az általános teljesítmény terén. Kövessük figyelemmel a további híreket és várjuk izgatottan a hivatalos bejelentéseket!

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Apple iPhone SE 4: megjelenési dátum, ár, specifikációk, pletykák, stb.

Apple iPhone SE 4: megjelenési dátum, ár, specifikációk, pletykák, stb.

2023.08.10
| Android Authority
Meddig kell várnunk az új olcsó iPhone-ra? Az Apple iPhone SE termékcsaládja már régóta a legolcsóbban megvásárolható új iPhone sorozat.
Kuo: csak MFi kábellel lesz elérhető a gyorstöltés iPhone 15-ön

Kuo: csak MFi kábellel lesz elérhető a gyorstöltés iPhone 15-ön

2023.03.22
| 9to5 Mac
A legfrissebb jelentések alapján az iPhone 15 végre tényleg lemond a Lightning csatlakozóról az USB-C javára.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Apple iPhone 16 Pro: minden, amit eddig tudunk

Apple iPhone 16 Pro: minden, amit eddig tudunk

2023.11.30
| 9to5 Mac
Jön az iPhone 16 Pro és az iPhone 16 Pro Max. Annak ellenére, hogy még mindig hónapok választják el a hivatalos bejelentéstől, a pletykák már elkezdtek képet alkotni arról, hogy mire számíthatunk.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei