A Dexcom glükózmonitor valós idejű vércukoradatokat küld az Apple Watch-nak

2024.06.06| MacRumors

A Dexcom G7 folyamatos glükóz monitor felhasználói mostantól valós időben követhetik vércukoradataikat az Apple Watchon anélkül, hogy kéznél lenne az iPhone-juk – jelentette be az amerikai orvosi eszközök gyártója.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A Dexcom G7 folyamatos glükózmonitorozó (CGM) rendszer a saját dedikált Bluetooth-kapcsolatát használva glükózinformációkat és személyre szabott figyelmeztetéseket küld közvetlenül a felhasználó Apple Watch-ára, lehetővé téve számukra, hogy „futni induljanak, elfogyaszthatnak egy vacsorát, és magabiztosan hagyhatják ‌iPhone-jukat otthon” – áll a Dexcom sajtóközleményében.

"A Dexcomnál a felhasználók állnak minden tevékenységünk középpontjában. A Direct to Apple Watch szolgáltatás az egyik legkeresettebb funkciónk, és nagy örömünkre szolgál, hogy közzétegyük a Dexcom G7 felhasználói számára az Egyesült Államokban és szerte a világon" - mondta. Jake Leach, a Dexcom ügyvezető alelnöke és operatív igazgatója. "Régóta hiszünk abban, hogy a cukorbetegeknek képesnek kell lenniük arra, hogy megtekinthessék CGM-adataikat, ahol és ahogyan választanak. A közvetlenül az Apple Watch-ra való hivatkozás ezt bizonyítja, rugalmasságot és választási lehetőséget biztosítva a cukorbetegeknek az egészségük kezelésében."

A Dexcom glükózmonitor valós idejű vércukoradatokat küld az Apple Watch-nak

Az új frissítés előtt a Dexcom G7 Apple Watch alkalmazása lehetővé tette a felhasználók számára, hogy az óra számlapján keresztül ellenőrizzék adataikat, de az adatok szinkronizálása háromórás késéssel történt. A felhasználóknak továbbra is szükségük lesz egy iPhone-ra a G7 GCM Apple Watch-csal való beállításához, és az iOS Health alkalmazásra, hogy a vércukorszint adatait az Apple Watch által nyomon követett egyéb biometrikus adatokkal együtt megtekinthessék.

A Direct to Apple Watch funkció mostantól elérhető a G7 GCM felhasználók számára az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban és Írországban, és a hónap végén további piacokon is megjelenik. A felhasználóknak szükségük lesz a Dexcom G7 alkalmazás 2.1-es verziójára, egy Apple Watch Series 6 vagy újabb órára watchOS 10 vagy újabb verzióval, valamint egy iPhone-ra, amely iOS 17 vagy újabb verzióval fut. További információk a Dexcom weboldalán találhatók.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei