A foghiány kezelése korszerű implantációs eljárással

2022.12.08
Címkék:

Egymás mellett lévő hiányzó fogak pótlásaként a szóba jöhető megoldást a modern implantológia jelenti.

Kettő vagy több implantátum összekötése híddal vagy egyenként, a hiányzó fogak helyére egy-egy implantátum behelyezése. 

 

Részleges foghiány és teljes fogatlanság rehabilitációja 

 

A fogászati implantációs beavatkozások rohamos fejlődésének köszönhetően akár a teljes fogatlan állcsont rehabilitációja is megoldható. De miért várnánk eddig? A Halász Klinika speciális implantációs kezelések révén lehetőséget kínál a részleges foghiány mielőbbi orvoslására. Bármely eset is áll fenn, az idő szerepe jelentős a sikeres kimenetel szempontjából. Az ínypapilla sorvadása már a fogak elvesztését követően gyorsan elkezdődik, amely együtt jár a csontszövet leépülésével. 

 

Ennek elkerülése érdekében érdemes az azonnali implantációt választani, ilyenkor speciális implantátumokkal történik a kezelés, melyek rögtön megterhelhetők ideiglenes koronával is. Miért van szükség azonnali terhelésre? 

 

A csontszövet regenerációja a fogak elvesztését követően a legintenzívebb, ezt kihasználva nagyon szép eredmények érhetők el a korszerű implantológiai megoldások által. Az eredeti foghoz hasonló szép, esztétikus korona készülhet, mely megfelelően illeszkedik. Gyorsan cselekedve az ínycsipke szerkezete is megőrizhető, és nagy eséllyel nem lesz szükség csontpótlásra sem. 

A foghiány kezelése korszerű implantációs eljárással

A kezeletlen foghiány szövődményei 

 

Elhanyagolt állapotban gyors és lassabban bekövetkező következmények is megjelennek. Az ínycsipke és a csontszövet eltűnése, felszívódása mellett a megmaradt fogak elmozdulásával is számolnunk kell: a foghiány körüli fogközökbe ételbeékelődés, a tisztítás nehezítettsége miatt elszaporodó baktériumok, plakk, lepedék képződik. Ez a közeg kedvez a fogszuvasodásnak, ínygyulladásnak. Ezáltal a még ép fogak is veszélybe kerülhetnek. 

A folyamatos ínygyulladás fogágybetegségekhez vezethet. Mindez csonttasakok és ínytasakok megjelenését okozza, mely még inkább nehezíti az amúgy is súlyos állapotot. 

 

Nem csupán esztétikai változásokkal kell szembenézni. Ez jelentősen rányomja a bélyegét az általános egészségi állapotra. Fogciszták, gennyes ínytasakok a más szervek megbetegedéséhez vezethet (gócbetegségek). Az elmozduló fogak legvégül állcsont deformitáshoz vezetne;, az éjjeli fogcsikorgatás pedig hajlamosíthat a migrénes fejfájásra, ezenkívül váll- és nyaki fájdalom is gyakoribbá válhat. A fizikai elváltozások mellett nem szabad megfeledkezni a pszichés vonzatairól sem.

 

Önbizalommal teli mosoly? 

 

Szerencsére a magabiztos mosoly visszaszerezhető! A fogbeültetéses implantológiai eljárások fejlődésével és a fogpótlások széles választékának hála mindenki megtalálhatja a maga számára legideálisabb opciót. Érdemes azonban speciális klinikát választani, ahol jártasak az implantátumos kezelésekben. A Halász Klinika szakemberei tartós megoldást kínálnak, mellyel hosszabb távon garantálható a gondtalan mosollyal teli élet.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei