A Google Fotók Magic Editor a tömegekhez érkezik

2024.06.10| Android Police

A Google AI Magic Editor már több telefonra is elérhető, és az egyszerű objektumeltávolításon túl fejlett szerkesztési funkciókat is kínál.

  • A Pixel-felhasználók korlátlan hozzáférést kapnak a Magic Editorhoz, míg mások havonta 10 elmentett szerkesztésre korlátozódnak a Google One Premium nélkül.
  • A Google fejlett mesterséges intelligencia-funkcióinak, például a Magic Editornak a gyors bevezetése túlszárnyalhatja a versenytársakat, és minden felhasználó számára hatékony szerkesztőeszközt kínál.

Kétségtelen, hogy a mesterséges intelligencia sokkal többet szerepel a hírekben, mint valaha az elmúlt évben, különösen azután, hogy a Google elindította (átmárkáztatta) a Geminit. A Gemini számos mesterséges intelligencia funkciót kínál a Google programcsomag számos alkalmazásában, és célja, hogy az Android telefonok elsődleges digitális asszisztensévé váljon. 

Miközben továbbra is megkérdőjelezzük a Gemini szerepét a Google Asszisztens helyettesítőjeként, a Google évek óta dolgozik a mesterséges intelligencia funkcióin a termékcsaládjában. 2023 októberében megjelent a Google Pixel 8 és a Google Pixel 8 Pro, és ezzel együtt megjelent egy remek új képszerkesztő funkció, a Magic Editor a Google Fotókban. Eredetileg csak a Pixel 8 felhasználók számára jelent meg, de mára sok más telefonon is elérhető.

A Google Fotók Magic Editor a tömegekhez érkezik

Azoknak a felhasználóknak, akik frissítettek a Google Fotók legújabb verziójára (6.85), és bármely félig friss Google Pixel vagy Samsung telefont használnak, a Magic Editor elérhető. Állítólag más gyártók telefonjain, valamint Apple iPhone-okon is megjelenik. A Google Pixel telefonokat használó felhasználók számára a Magic Editor használata ingyenes lesz, és nincs korlátozás a szerkeszthető és menthető fotókra vonatkozóan. A Samsung, az Apple vagy más gyártók telefonjainak tulajdonosai havonta csak 10 szerkesztett és mentett fotóra korlátozódnak a Magic Editor segítségével, kivéve, ha előfizettek a Google One Premiumra.

A Google Fotók Magic Editor a tömegekhez érkezik

Sokan, akik az utóbbi időben használták a Google Fotókat, valószínűleg kipróbálták a Magic Eraser eszközt, amely eltávolítja az elemeket vagy tárgyakat, például a kukákat vagy random embereket a képekről. A Magic Editor sokkal több ennél; gondoljon rá úgy, mint a Magic Eraser szteroidokkal. Többek között átkeretezheti a fényképeket, eltávolíthatja a nem kívánt tárgyakat, teljesen áthelyezheti az objektumokat, és megváltoztathatja az időjárási viszonyokat az eszközzel. 

Eredetileg arról írtunk, hogy a Google bejelentette, hogy májusban újabb telefonok kapnak hozzáférést a Magic Editorhoz, majd néhány héttel később gyakorlatilag minden okostelefon-felhasználó hozzáférhet hozzá. Ez még a Google számára is gyorsnak számít.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A Google Fotók Magic Editor a tömegekhez érkezik

Lehet, hogy nem a Google volt az első ezzel a mesterséges intelligencia funkcióval, de gyorsan fejlődik. A Samsung bevezette saját mesterséges intelligenciájú kamerafunkcióit a Galaxy S24 sorozattal, a fényképek „varázslatos” szerkesztésének lehetőségeivel, és az olyan funkciókkal, mint az Élő fordítás. 

Ami viszont a hype ellentéte lett, az a OnePlus Magic Eraser verziója. Azok a felhasználók, akiknek nincs Google Pixel telefonjuk, vagy egyszerűen nem akarják használni a Google Fotókat, más alkalmazásokat tölthetnek le a Play Áruházból, hogy a Magic Eraser alternatívájaként szolgáljanak, például a Snapseed vagy az Adobe Lightroom.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei