A Honor Magic V3 odacsap a konkurenciának

2024.07.15| GSM Arena

Bemutatták a Honor Magic V3-at: vékonyabb és könnyebb test, SD 8 Gen 3 és 55W vezeték nélküli töltés.

Tavaly a Honor nagy sikert aratott a Magic V2-vel, amely akkoriban a legvékonyabb hajlítható telefon volt a piacon, összehajtott állapotban 9,9 mm, kihajtva pedig 4,7 mm vastag volt. A Honor bemutatta utódját, a Magic V3-at, amely minden területen fejlesztéseket kínál, vékonyabb és könnyebb testtel. A Honor Magic V3 jellemzői:

Vékonyabb és könnyebb kialakítás

A Magic V3 mindössze 9,2 mm vastag (kamera dudor nélkül) összehajtva, és 4,35 mm kihajtva, amikor a 7,92 hüvelykes főképernyő kinyílik. A Honor a zászlóshajó hajlítható telefonját egy fejlettebb zsanérmechanizmus használatával tette vékonyabbá, amely mindössze 2,84 mm vastag, és 500.000 hajlítást bír ki. A keret 7-szériás alumíniumötvözetből készült.

A Honor Magic V3 odacsap a konkurenciának

A Honor Magic V3 súlya mindössze 226 gramm, ami 13 grammal kevesebb, mint a frissen megjelent Samsung Galaxy Z Fold6, és egy szinten van a hagyományos telefonokkal, mint például a Magic6 Pro.

Vízállóság

Újdonság az IPX8 vízállósági minősítés, ami első alkalommal jelent meg a Honor hajlítható telefonjainál.

A Honor Magic V3 odacsap a konkurenciának

Kijelzők

A Magic V3 6,43 hüvelykes LTPO fedőképernyővel rendelkezik FHD+ felbontással és 1-120Hz frissítési rátával. 20:9-es képaránya segíti az általános használatot és a gépelést. Az érintőképernyő 2,500 nit maximális fényerővel és stylus támogatással is rendelkezik, akárcsak a tavalyi Magic V2.

Az LTPO OLED fő kijelző 7,92 hüvelyk méretű, FHD+ felbontású és 1-120Hz adaptív frissítési rátával rendelkezik, amely akár 1,800 nit maximális fényerőt is elérhet. A Honor oldalra szerelt ultrakeskeny kapacitív ujjlenyomat-érzékelőt is hozzáadott, amely gyorsabb ujjlenyomat-felismerést tesz lehetővé.

A Honor Magic V3 odacsap a konkurenciának

Teljesítmény

A Magic V3-ban a Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 chip található, amely akár 16 GB LPDDR5X RAM-mal és 1 TB UFS 4.0 tárhellyel konfigurálható. A Honor nagyobb gőzkamrás hűtőrendszert is beépített, mint a Magic V2-ben.

Kamerák

A hátoldalon egy 50 MP-es fő kamera (f/1.6 rekesz) OIS-sel, egy 50 MP-es periszkópos kamera 3,5x optikai zoommal (f/3.0), és egy 40 MP-es ultraszéles lencse (f/2.2) található. A fedő és fő kijelzőkön is 20 MP-es előlapi kamerák kaptak helyet. A Honor augusztusra ígéri a Harcourt portrémód támogatását.

A Honor Magic V3 odacsap a konkurenciának

Szoftver

Az Android 14 alapú MagicOS 8.0.1 rendszer számos AI funkcióval, köztük a körkereséssel és a Honor Parallel Space-szel érkezik. Ez utóbbi a kettős SIM támogatással kombinálva lehetővé teszi a fő kijelző kettéosztását, lényegében két külön telefonként, saját alkalmazásokkal és profilokkal.

A Honor Magic V3 odacsap a konkurenciának

Akkumulátor és töltés

A Magic V3 okostelefon 5.150 mAh-s szilícium-karbon akkumulátorral rendelkezik, amely 66W vezetékes és 55W vezeték nélküli töltést támogat.

Színek és árak

A Magic V3 piros, fehér, zöld és fekete színekben kapható. Az árak 8,999 CNY-tól (kb. 1,240 USD) kezdődnek a 12/256GB-os változat esetében, és 10,999 CNY-ig (kb. 1,516 USD) terjednek a 16GB RAM és 1TB tárhelyes modellért.

A Honor Magic V3 odacsap a konkurenciának

A kínai nyílt értékesítés 2024. július 19-én kezdődik, de a globális megjelenésről még nincs hivatalos információ. A Honor megerősítette, hogy később idén megjelenik egy Magic V3 műholdas kapcsolódási kiadás is.

 

 

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Nagy átrendeződések a kínai mobilpiacon

Nagy átrendeződések a kínai mobilpiacon

2022.02.03
A HONOR első számú márka lett az Android okostelefonok piacán Kínában 2021 utolsó negyedévében, de az Apple még tartja a vezető helyét
Nem csak kiváló, de olcsóbb is a konkurenciánál a Honor Magic V2

Nem csak kiváló, de olcsóbb is a konkurenciánál a Honor Magic V2

2023.09.06
| Phone Arena
A Honor Magic V2 összecsukható okostelefon olcsóbb lett mint a Samsung Galaxy Z Fold5 és a Pixel Fold.
Honor Magic V2: ez a legvékonyabb összecsukható telefon

Honor Magic V2: ez a legvékonyabb összecsukható telefon

2023.07.13
| GSM Arena
A Honor bejelentette harmadik generációs összehajtható telefonját – a Magic V2-t. Igazi dizájncsoda, mindössze 9,9 mm-es összecsukott állapotban (4,7 mm-es kihajtva), súlya pedig 231 gramm.
Samsung Galaxy Z Fold5 teszt: a legjobb összecsukható telefon (kicsit) jobb lett

Samsung Galaxy Z Fold5 teszt: a legjobb összecsukható telefon (kicsit) jobb lett

2023.08.06
| Telefonguru
Noha ez egy szokványos frissítés, a Samsung Galaxy Z Fold5 jobb csuklópántot, könnyebb házat és világosabb kijelzőt, valamint hosszabb üzemidőt biztosít.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei