A Honor Magic V3 tarol Európában, óriási az érdeklődés

2024.09.15| Honor
Címkék:

Honor Magic V3


A Honor Magic V3 56%-os növekedést mutat az első napi eladásokban a Magic V2-höz képest.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A Honor Magic V3 már több európai országban elérhető, és kiváló eredményeket ért el az első napokban. A Magyarországon október 1-jén debütáló készülék az első napon 56%-kal több eladást produkált, mint elődje, a Honor Magic V2. A készletek gyorsan kifogytak, de hamarosan nagyobb utánpótlás érkezik.

A Honor Magic V2 az év elején jelent meg Európában, és nagy sikert aratott a hajlítható telefonok piacán. A szeptember 5-én az IFA-n bemutatott új modell a világ legvékonyabb befelé hajlítható telefonjaként jelent meg, és jobb akkumulátorral, kijelzővel, valamint mesterséges intelligenciával kínál még fejlettebb felhasználói élményt. A készüléket számos vezető technológiai médium is elismerte, több „Best in Show” díjat is nyert, megerősítve, hogy új szintet képvisel dizájnban és funkcióban.A HONOR Magic V3 a világ legvékonyabb hajlítható okostelefonja, amely egyedülálló teljesítményt kínál.

A Honor Magic V3 tarol Európában, óriási az érdeklődés

A Honor tovább feszegeti a hajlítható technológia határait, a Magic V3 pedig a legvékonyabb, befelé hajlítható telefon lett, amely strapabíróbb, erősebb akkumulátorral és kijelzővel rendelkezik, valamint fejlett mesterséges intelligenciával van felszerelve. Összehajtva mindössze 9,2 mm vastag, és csupán 226 g tömegű. Ez a karcsú kialakítás 19 innovatív anyag és 114 mikroszerkezet felhasználásával jött létre. A készülék kupola alakú, nyolcszögletű kameramodulja lenyűgöző megjelenést kölcsönöz, a gyémántvágású kameramodul még elegánsabbá teszi a telefont.

A Magic V3 ütésállósága jelentősen nőtt a speciális üvegszálas kialakításnak köszönhetően, ami 40-szeresére növeli a készülék tartósságát, miközben a hátlap vastagsága több mint 30%-kal csökkent. Az egyedi HONOR Super Steel zsanér akár 500.000 hajlítást is kibír, amelyet az SGS tanúsítványa is igazol. A Super Armored belső képernyő és a karcálló NanoCrystal Shield is hozzájárul ahhoz, hogy a készülék jól bírja a mindennapi használatot.

A Honor Magic V3 tarol Európában, óriási az érdeklődés

A 6,43 hüvelykes külső és a 7,92 hüvelykes belső kijelzőnek köszönhetően a Magic V3 egyszerre kínál okostelefonos és tabletes élményt. A készülék számos szemvédelmi funkcióval van ellátva, mint az AI Defocus Display technológia, 4320Hz-es PWM fénytompítás és a cirkadián éjjeli mód, amelyek a felhasználói kényelem érdekében lettek kifejlesztve.

A Honor Magic V3 5.150 mAh kapacitású, harmadik generációs szilícium-szén akkumulátorral rendelkezik, amely támogatja a 66W-os vezetékes és 50W-os vezeték nélküli töltést is. A Honor Falcon kamerarendszerrel, amely 50 MP-es periszkópos telefotó kamerát, 50 MP-es főkamerát és 40 MP-es ultraszéles kamerát tartalmaz, a felhasználók rendkívül részletgazdag fotókat készíthetnek.

A készülék több intelligens funkciót is kínál, mint a Magic Portal on Foldable és a mesterséges intelligencia által vezérelt fényképezési funkciók, amelyek segítik a gyors felvételek készítését. A Honor AI Portrait Engine pedig a portréfotók minőségét javítja. A Google AI technológiáival integrált Magic V3 produktivitást növelő funkciókat kínál, így tökéletes választás mind személyes, mind üzleti használatra.

A Honor Magic V3 október 1-jén lesz elérhető Magyarországon, fekete és zöld színben.

 

 

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Honor Magic V3 odacsap a konkurenciának

A Honor Magic V3 odacsap a konkurenciának

2024.07.15
| GSM Arena
Bemutatták a Honor Magic V3-at: vékonyabb és könnyebb test, SD 8 Gen 3 és 55W vezeték nélküli töltés.
A Honor Magic V3 tarol Európában, óriási az érdeklődés

A Honor Magic V3 tarol Európában, óriási az érdeklődés

2024.09.15
| Honor
A Honor Magic V3 56%-os növekedést mutat az első napi eladásokban a Magic V2-höz képest.
Durva stressz teszten a Honor Magic V3, vajon túléli?

Durva stressz teszten a Honor Magic V3, vajon túléli?

2024.08.23
| Android Headlines
A Honor vadonatúj hajlítható telefonjának globális bemutatója hamarosan elérkezik. A Honor Magic V3 olyan újításokkal érkezik, mint a titán gőzkamra, a szuper acél zsanér és még sok más.
Google nélküli Huawei-ed van? Van megoldás!

Google nélküli Huawei-ed van? Van megoldás!

2020.10.27
| XDA Developers
A Googlefier a legegyszerűbb út a Google appokhoz Huawei és Honor telefonokon.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Fontos-e Önnek, hogy a mobilja fenntartható forrásból származzon?


Igen, nagyon fontos
Fontos, de nem elsődleges szempont
Nem különösebben érdekel
Egyáltalán nem fontos



Korábbi szavazások eredményei