A leggyakoribb stílusbakik, amelyeket nem árt elkerülni

2024.05.16
Címkék:

Mi, hölgyek olykor megmosolyogtató apróságokat, olykor pedig egészen hajmeresztő bakikat is képesek vagyunk elkövetni, ha öltözködésről van szó.

Pedig a szelfik előtt nem árt leellenőrizni, minden rendben van-e. Egy jó nagy csokorral össze tudtunk volna gyűjteni a stílusbakikból, de most négyre szűkítettük a felsorolást.

 

 

  • Túlzott vagy hiányos kiegészítők

 

 

A kiegészítők viselése általában egy kritikus pont szokott lenni. Vannak, akik túl sokat viselnek belőlük, és ezáltal zsúfolttá teszik az öltözéket, elterelve a figyelmet az egyébként stílusos összeállításukról. Másik véglet pedig a kiegészítők teljes hiánya, ami az összhatást rendkívül fakóvá és unalmassá teheti.

 

Valahol a kettő között kell megtalálni az arany középutat: mindig olyan kiegészítőket viselni legyen az akár egy ékszer, egy sál vagy egy csinos öv a Topicipő webáruháztól, amelyek harmonizálnak a ruházatunkkal és a személyiségünkkel. Természetesen a kevesebb néha több elvét alkalmazva.

A leggyakoribb stílusbakik, amelyeket nem árt elkerülni

 

  • Koszos lábbeli

 

 

Felvehetjük még akár a legcsinosabb ruhánkat is, ha a lábbeli, amit viselünk hozzá koszos, akkor azzal azonnal agyoncsaphatjuk az összhatást. Ez ugyanis amellett, hogy igénytelenségről árulkodik, egyúttal megöli az öltözet eleganciáját is.

 

Ezért is kell mindenképpen ügyelnünk arra, hogy ne hanyagoljuk el a cipőink tisztán tartását és gondozását! Ezzel kapcsolatosan egyébként a fentebb említett webáruház blogjában számos cikk olvasható.

 

 

  • Ruházati méretproblémák

 

 

A már említett dolgokon túl szintén gyakorta megfigyelhető az is, hogy a hölgyek nem megfelelő méretű, túl szoros vagy túl bő ruhadarabokat viselnek, amellyel az összeállításuk sokat veszít az esztétikájából.

 

A megoldás egyszerű: olyan ruhákat kell választanunk, amelyek megfelelően illeszkednek a testünkhöz. Ne féljünk kísérletezni a különböző méretekkel és stílusokkal, amíg rá nem akadunk a tökéletes darabokra.

 

Néhány kiegészítő megfelelő elhelyezésével pedig remekül kiemelhetők az erősségeink, legyen az akár a nagyobb dekoltázs vagy a hosszú combok.

 

 

  • A fekete színhez való túlzott ragaszkodás

 

 

Bár tény, hogy a fekete egy rendkívül elegáns és stílusos választás, amely szinte minden alkalomhoz és testalkathoz passzol, azt azonban nem szabad elfelejtenünk, hogy az idő múlásával a bőrünk árnyalata egyre világosabbá válik, amelyen a túlzott fekete ruhadarabok viselése erős kontrasztot eredményezhet.

 

Ezért is javasolják általában a stylistok inkább a világosabb barna árnyalatok választását. Ezek ugyanis amellett, hogy remekül kiegészítik a bőr természetes tónusát, stílusos megjelenést is biztosítanak. Továbbá szerintük nem árt még a gardróbba néhány vidámabb, frissességet és életteliséget sugalló szín is.

 

Reméljük, hogy az írásunk meghozza majd a gyümölcsét, és hatására egyre kevesebb olyan hölggyel találkozunk, aki ezeket a stílusbakikat elköveti.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei