A legnépszerűbb költségvetés-tervező alkalmazások sportfogadók és kaszinójátékosok számára

2023.06.27| (x)
Címkék:

Mindennapi pénzügyeink kezelés igazán nem egyszerű dolog, nehéz kezelni, hogy hová megy a pénz, és hogyan tudjuk kényelmesen kijönni a fizetésünkből.

A költségvetés létrehozása segíthet a pénzügyek rendszerezésében, ami javíthatja pénzügyeit. A költségvetési alkalmazások használata az egyik módja a költségvetés létrehozásának és betartásának, és ezáltal annak, hogy kijöjjünk fizetésünkből és még félre is tudjunk rakni.

A költségvetési alkalmazás egy olyan szoftveralkalmazás, amelyet számítógépéről, táblagépéről vagy mobileszközéről érhet el, hogy nyomon kövesse pénzügyeit, például jövedelmét, megtakarításait, adósságkifizetését vagy befektetését. A költségvetési alkalmazások gyakran szinkronizálódnak a pénzügyi számláival, hogy valós idejű áttekintést nyújtsanak a pénzügyek változásáról. Ezek az alkalmazások kategóriákba rendezhetik a költési előzményeket is, hogy azonosítsák a trendeket, felhívják a felhasználók figyelmét szokásaikra az idő múlásával, és segítsék őket költségvetési céljaik elérésében.

 

A legjobb költségvetési alkalmazások segítenek megérteni bevételeit és kiadásait, így maximálisan ellenőrizheti pénzét. A költségkeret-készítő alkalmazások összekapcsolhatják bankszámláit és hitelkártyáit, hogy automatikusan letöltsék a tranzakciókat, és a kiválasztott költségkeretnek megfelelően kategorizálják a kiadásokat.

 

A költségvetési alkalmazás kiválasztásakor keressen olyan funkciókat, mint például a bankszámlák szinkronizálása, a kiadások nyomon követése és a költségek kategóriákba rendezése, lehetővé téve az időbeli trendek megtekintését. Ezenkívül érdemes lehet olyan alkalmazást használni, amely automatizált, pénzmegtakarítási javaslatokat, számlafigyelmeztetéseket küld

A Casinoalpha Ro szakértői összeállították a 2023-as év legjobb költségvetés-tervező alkalmazásainak listáját, amelyből kiderülhet, hogy melyek leghasznosabb alkalmazások bármilyen típusú szerencsejátékos számára. Ezek az eszközök alkalmasak lehetnek arra, hogy, hogy minden alkalommal rövid értesítést küldjön Önnek, amikor több pénzt költ bizonyos tevékenységekre, mint amennyit eredetileg a maximális limitként jeleztek.

 

Mint, szinte minden

Miért ajánlják: Kezdjük a Mint nagyon magas értékeléseivel mind az App Store-ban, mind a Google Play-en. (Ezenkívül messze több véleménye van, mint bármely más általunk áttekintett alkalmazásnak.) Ingyenes és sokféle fiókot szinkronizál: folyószámlákat és megtakarításokat, hitelkártyákat, kölcsönöket, befektetéseket.

Ami a tényleges költségvetést illeti, a Mint nyomon követi a kiadásait, és költségvetési kategóriákba sorolja őket. Személyre szabhatja ezeket a kategóriákat, amelyek korlátlanok. Ön korlátokat állít be ezekhez a kategóriákhoz, és a Mint tudatja, ha közeledik ezekhez a korlátokhoz.

Ezen költségvetési funkciók mellett a Mint segíthet a felhasználóknak az adósság kifizetésében, több pénz megtakarításában és a célok nyomon követésében a "Mintsights" biztosításával. Az alkalmazás megmutatja a felhasználóknak hitelminősítésüket és nettó

Ellenérvek: A Mint sok szempontból lenyűgöző, beleértve azt a tényt is, hogy szinte mindent nyomon követ az Ön nevében. De ez nem biztos, hogy ideális, ha aktívabban szeretne kezelni a költségvetését. Ha olyan alkalmazást keres, amelyben előre tervez a pénzét, ahelyett, hogy utólag követné nyomon, a listánkon szereplő többi alkalmazás jobban működhet az Ön számára.

 

YNAB, a gyakorlati, zéró alapú költségvetés-tervezéshez

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Miért ajánlják: Ezt az alkalmazást úgy tervezték, hogy a felhasználók előre tervezzék pénzügyi döntéseiket, ahelyett, hogy nyomon követnék a múltbeli tranzakciókat. Az YNAB a zéró alapú költségvetési rendszert követi, amely minden megkeresett dollárra tervet készít.

Amint megkapja a fizetést, elmondja az YNAB-nak, hogy jövedelmének mekkora részét kell különböző kategóriákba sorolni, beleértve a kiadásokat, célokat és megtakarításokat. Az ötlet az, hogy tudatosabbá válik a pénzével, amikor arra késztetik, hogy aktívan döntse el, mit tegyen vele.

Mindezzel a döntéshozatallal az YNAB körülbelül olyan gyakorlatias, amennyire csak lehet. Annak érdekében, hogy a felhasználók feljebb léphessenek ezen a tanulási görbén, az YNAB webhelye számos oktatási lehetőséget kínál, amelyek pontosan leírják, hogyan kell költségvetést készíteni és használni az alkalmazást.

Az YNAB lehetővé teszi a folyó- és megtakarítási számlák, valamint a hitelkártyák és kölcsönök összekapcsolását. Az alkalmazás telefonon, asztali számítógépen, iPaden, Apple Watchon és Alexán működik.

Ellenérvek: Elkötelezettnek kell lenni, hogy lépést tartson az YNAB-val. Tervezés szerint azoknak a felhasználóknak működik a legjobban, akik gyakorlatot szeretnének szerezni, miközben pénzüket tervezik. Ezenkívül az ára magas a listán szereplő többi alkalmazáshoz képest.

 

Goodbudget, gyakorlat boríték költségvetés-tervezéshez

Miért ajánlják: A Goodbudget inkább a pénzügyek tervezéséről szól, mint a korábbi tranzakciók nyomon követéséről. Ez az alkalmazás a boríték-költségvetési rendszeren alapul, amelyben havi jövedelmét meghatározott kiadási kategóriákba (úgynevezett borítékokba) osztja.

Ez az alkalmazás nem kapcsolja össze bankszámláit. Manuálisan adhatja hozzá a számlaegyenlegeket (amelyeket a bank webhelyéről hívhat le), valamint a készpénzösszegeket, adósságokat és jövedelmeket. Ezután pénzt rendel a borítékokhoz.

Az alkalmazást telefonjáról és az internetről is elérheti. Számos hasznos cikket és videót is talál, amelyek segítenek az alkalmazás használatában.

A Goodbudget ingyenes verziót kínál, amely lehetővé teszi egy fiókot, két eszközt és korlátozott borítékokat. Fizetős verziója, a Goodbudget Plus korlátlan borítékokat és számlákat, akár öt eszközt és egyéb juttatásokat tesz lehetővé.

Ellenérvek: Mivel nem tudja szinkronizálni a pénzügyi számlákat, minden költséget meg kell adnia. Ha nem áll készen erre a munkára, az alkalmazás valószínűleg nem lesz hatékony.

 

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei