A mesterséges intelligencia több területen is a segítségünkre lehet

2023.06.16
Címkék:

A történelem legmeghatározóbb innovációiban az a közös, hogy általában gyökeresen átalakították a mindennapjainkat és megváltoztatták az életmódunkat.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A mesterséges intelligencia több területen is a segítségünkre lehet

 

Ilyen volt az elektromosság felfedezése, a repülés és nagyon úgy fest, miszerint nemsokára a mesterséges intelligencia is ebbe a felsorolásba illeszthető. Noha az utóbbi pár évben óriási fejlődésnek lehettünk a szemtanúi, a szakértők állításai szerint a technológia még mindig meglehetősen gyerekcipőben jár. Ez egyben azt is jelenti, hogy a mostani állapotánál jóval nagyobb potenciállal rendelkezik és ha a fejlesztések hasonló ütemben zajlanak, akkor már rövidtávon is komolyan számolni kell a mesterséges intelligencia gyakorlati felhasználásával.

Elsőre talán bele sem gondolunk, ám egy ilyen rendszer az élet szinte minden területén alkalmazható, hatására pedig olyan folyamatok tehetők egyszerűbbé és gyorsabbá, amiknek hatalmas ráhatása van a mindennapjainkra. Jogosan merül fel persze a kérdés, miszerint egyén szintjén, mi magunk milyen módon tudjuk hasznosítani ebben az új technológiában rejlő lehetőségeket. A helyzet az, hogy már most sikerrel alkalmazhatjuk és így nagyban elősegíthetjük vállalkozásunk hatékonyságának optimalizálását.

A mesterséges intelligencia sokrétű eszköz lehet

Tudniillik szinte bármilyen területről is legyen szó, a munkafolyamatok egy jelentős része sikerrel automatizálható, a megfelelő metódus használatával. Ezzel nemcsak rengeteg időt spórolhatunk meg, de ennek hatására a költségek is jelentősen csökkenthetők.

Egy webáruház kapcsán jellemzően ilyen az ügyfélszolgálat, vagy épp a rendelések kezelése, de a különböző marketingstratégiák felállítása és a konkurencia elemzése is. Ezek a feladatok egy személyre szabott mesterséges intelligencia segítségével hatékonyabban elvégezhetők. Különösen nagy jelentősége lehet a technológiában rejlő potenciálnak, amikor az ágazatot érintő gazdasági változások elemzése a feladat. Az előrejelzések pontossága ugyanis elsősorban a felhasznált adatmennyiségen múlik, az emberi erőforrás ebben a tekintetben pedig meg sem közelítheti a mesterséges intelligencia képességeit.

Jól látszik tehát, miszerint a legbölcsebb, amit tehetünk, hogy már idejekorán elkezdjük használni és beépíteni azt a vállalkozásunk ökoszisztémájába. Így biztosan nem kell majd attól tartanunk, hogy a versenytársaink olyan előnyhöz jutnak, amivel a későbbiekben már nem tudunk majd lépést tartani. A mesterséges intelligencia alkalmazása ezzel nem váltja ki az emberi munkaerőt, csupán hatékonyabbá és gyorsabbá teszi a folyamatokat.

 

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei