A Motorola új csúcsmobilja: Minden, amit az S50 Neo-ról tudni kell!

2024.06.20| GSM Arena

A Motorola S50 Neo megkapta a TENAA engedélyt, és hamarosan bemutatkozik a nemzetközi piacokon Moto G85 néven.

A Motorola legújabb középkategóriás okostelefonja, az S50 Neo, a napokban megkapta a kínai TENAA ügynökség hivatalos engedélyét, ami azt jelenti, hogy hamarosan bemutatkozik a nagyközönség előtt. A készülék, amely a nemzetközi piacokon Moto G85 néven kerül majd forgalomba, június 25-én debütál a Razr 50 és a Razr 50 Ultra mellett.

Az S50 Neo (modellkódja: XT2427-4) figyelemreméltó hajlított 6,6 hüvelykes OLED képernyőt kínál, amely Full HD+ felbontással rendelkezik. A kijelző éles, élénk színeket és mély feketéket ígér, ami tökéletes választássá teszi a multimédiás tartalmak fogyasztására. A készülék lelke a Snapdragon 6s Gen 3 lapkakészlet lesz, amelyet 8 GB vagy 12 GB RAM támogat. Az adattárolásra sem lehet panasz, hiszen a telefon akár 1 TB belső tárhellyel is elérhető lesz, ami bőséges helyet biztosít az alkalmazások, képek és videók számára.

A Motorola új csúcsmobilja: Minden, amit az S50 Neo-ról tudni kell!

A Motorola S50 Neo dizájnja letisztult és modern. Méretei 161,9×73×7,5 mm, súlya pedig mindössze 171 gramm, ami kényelmes fogást biztosít. A fotózási élményt egy 50 megapixeles fő kamera, egy 8 megapixeles másodlagos kamera, valamint egy 32 megapixeles előlapi kamera garantálja, így minden pillanatot kiváló minőségben örökíthetünk meg, legyen szó tájképekről, portrékról vagy szelfikről.

A telefon energiaellátásáról egy 4850 mAh kapacitású akkumulátor gondoskodik, ami egész napos üzemidőt biztosít. Emellett a 33W-os gyorstöltési lehetőségnek köszönhetően a készülék gyorsan újra használatra kész állapotba hozható, így sosem kell hosszú ideig nélkülöznünk a telefonunkat.

Az S50 Neo, illetve a Moto G85 tehát nemcsak erős hardverrel, hanem elegáns dizájnnal és kiemelkedő kamerarendszerrel is büszkélkedhet, ami méltó tagja lesz a Motorola termékpalettájának. A hivatalos bemutató után hamarosan kiderül, hogy a gyakorlatban hogyan teljesít ez az ígéretes okostelefon, de az előzetes információk alapján a Motorola S50 Neo/G85 biztosan nagy népszerűségnek örvend majd a középkategóriás készülékek piacán.

 

 

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei