A OnePlus 13 három 50 MP-es kamerával, két prizmás teleobjektívvel érkezik

2024.10.25| GSM Arena

A OnePlus 13 2024. október 31-én, jövő hét csütörtökön mutatkozik be hivatalosan, kialakítása hasonló lesz az elődjéhez.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A készülék hátulján továbbra is három kamerával érkezik, de most mindhárom 50 MP-es érzékelővel lesz felszerelve. Az új információk szerint a fő széles látószögű kamera Sony LYT-808 szenzort kap, és mellé társul egy 50 MP-es teleobjektív és egy 50 MP-es ultraszéles látószögű kamera. A teleobjektív hagyományos periszkópos kialakítása helyett egy kompaktabb kettős prizmarendszer kerül bevezetésre, amely kisebb helyet igényel, és így egy karcsúbb készülékházba is belefér.

A OnePlus 13 három 50 MP-es kamerával, két prizmás teleobjektívvel érkezik

A OnePlus 13 kamerarendszerét ismét a Hasselbladdal közösen fejlesztik. A 3x-os teleobjektív 33%-kal kisebb szenzort kap, mint az előző modell, mérete 1/1.95", és egy kör alakú f/2.6 rekesszel rendelkezik, amely jobb fénybeeresztést tesz lehetővé.

A OnePlus 13 három 50 MP-es kamerával, két prizmás teleobjektívvel érkezik

 

A OnePlus 13 három 50 MP-es kamerával, két prizmás teleobjektívvel érkezikA cég a Weibo oldalán képeket is megosztott, amelyek a OnePlus 13 teleobjektívével készültek. Bár a végeredményről még korai lenne véleményt mondani, a közzétett minták ígéretesek.

A OnePlus 13 hivatalos bemutatója tehát október 31-én lesz Kínában. Mielőtt azonban erre sor kerülne, már kiszivárgott képeken is láthattuk, és most maga a vállalat tett közzé egy rövid hivatalos kicsomagolós videót a még be nem jelentett készülékről. Ez egy szokatlan módja a figyelemfelkeltésnek, de örömmel vesszük, hiszen így már korán bepillantást nyerhetünk a telefonra és annak csomagolására.

Fontos megjegyezni, hogy az október 31-i bemutató csak a kínai piacra vonatkozik, így a videó kínai nyelven van, és a telefon ColorOS rendszert futtat. Nemzetközi szinten azonban a készülék természetesen OxygenOS-szel érkezik majd.



A jól ismert piros doboz továbbra is jelen van, ahogyan azt a videóban is láthatjuk. A kijelző sík, és rendkívül keskeny (és látszólag szimmetrikus) kávák veszik körül. A korábban kiszivárgott dizájn is megerősítést nyert: a kamera sziget nagyon hasonlít az elődjére, de elvesztette a fém csatlakozást a most már lapos kerethez, és a Hasselblad logó elmozdult.

A OnePlus 13 a frissen bejelentett Snapdragon 8 Elite chipkészlettel érkezik, amelyhez akár 24 GB RAM és 1 TB tárhely is társulhat. Érdekesség, hogy támogatni fogja a mágneses vezeték nélküli töltést, de valószínűleg csak tokokon keresztül.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Előrendelésben 8 ezer forint az új Xiaomi okosóra

Előrendelésben 8 ezer forint az új Xiaomi okosóra

2019.12.31
| (x)
A Xiaomi Haylou LS01 a legújabb az ár-érték arányban kiemelkedő ajánlatok közül. Ki ne akarna 8 ezerért szuper órát?
Hoppá: letölthető a Facebook Home!

Hoppá: letölthető a Facebook Home!

2013.04.08
| MoDaCo
A Facebook Home kezelőfelület négy nappal a hivatalos debütálás előtt kipróbálható (saját felelősségre).
A tíz legjobb okostelefon 5 col alatt

A tíz legjobb okostelefon 5 col alatt

2015.02.10
| Phone Arena
Sokan nem rajonganak az évek óta egyre inkább növekvõ kijelzõkért és szeretnének 5 col alatt maradni, hogy még egyszerûen kezelhetõ legyen egy kézzel a mobil és akár a zsebbe is gond nélkül beférjen.
Olyan olcsó a Redmi Note 8T, hogy csak kettőt vehetsz

Olyan olcsó a Redmi Note 8T, hogy csak kettőt vehetsz

2020.01.07
| (x)
Akciós a kínai gyártó egyik nagy sikerű modellje, eszméletlen jó áron szerezhető be a Redmi Note 8T.

TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Fontos-e Önnek, hogy a mobilja fenntartható forrásból származzon?


Igen, nagyon fontos
Fontos, de nem elsődleges szempont
Nem különösebben érdekel
Egyáltalán nem fontos



Korábbi szavazások eredményei