A ruhatárolás is egy külön művészet

2022.12.08
Címkék:

Van egy örök igazság vagy klisé, amit a rakberendezés során is gyakran használunk: ahány ház, annyi szokás.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

Ez igaz a konyha berendezésétől kezdve a bútorok elhelyezésén át a ruhák tárolásáig. Utóbbira pedig igazán extrém megoldásokkal is találkozunk, sőt, még családon belül is nagy különbségeket tapasztalhatunk, hogy egyáltalán ki mennyire figyel oda saját ruhatárára.

 

A ruhásszekrény jó barátja: a ruhalift

 

A legtöbben még nem is hallották ezt a kifejezést, hogy ruhalift. Pedig ha megnézünk egy bútorvasalatokkal foglalkoz webáruházat, mint amilyen a VasalatWebshop ruhalift aloldala is, egyből láthatjuk, hogy elég nagy kínálat van a piacon, mivel egyre többen választják ezt a tárolási megoldást. Azért is ilyen népszerű, mivel szinte bármilyen szekrénybe lehet őket rögzíteni, és egy csapásra megnöveli a tárolási kapacitást, valamint kényelmesebbé, hatékonyabbá válik a ruháink kezelése.

 

Természetesen eleinte érdemes azért összegyűjteni a pontos információkat, hogy mekkora a szekrény mérete, mivel egyes ruhalifteknek megvannak a korlátaik, hogy mekkora szélességre lehet állítani. A terhelhetőség miatt egyáltalán nem kell aggódnunk, mivel általában minimum 10 kg, maximum 15 kg a teherbírása egy ilyen kiegészítőnek, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy jó néhány pólót, inget, blúzt, zakót és egyéb ruhadarabot képes tárolni megfelelően. A teherbírás mellett a strapabírása is kiemelkedő, évekre nyújt megoldást, így sokkal tartósabb, mint egy átlagos vállfa, amit pillanatok alatt el lehet törni, hajlítani.

A ruhatárolás is egy külön művészet

A rögzítésük nagyon egyszerű és könnyű, segítségével az üresen álló szekrényeket is lehet hasznosítani. A használata sem bonyolultabb a rögzítésnél, és a megjelenés miatt sem kell aggódnunk: több színben, formában, kialakításban és persze méretben elérhetőek, általában fém színre kell gondolni, de találhatunk festett változatokat, így garantáltan illeszkedni fog a szoba és a szekrény kialakításához. A legnépszerűbb márkák a ruhaliftek körében a Strong, a Vibo és a Hettich, amelyek kivétel nélkül kiváló, prémiumminőségű termékeket kínálnak.

 

Miért érdemes ruhaliftet használni?

 

A népszerűségük annak köszönhető, hogy megreformálták a ruhaszekrényeket, pláne a kihasználatlan résszel rendelkezőket és több problémára is megoldást nyújtanak. Például nem kell többet egyszerre akár 2-3 vasalt ruhát is egy vállfára helyeznünk, továbbá a magasabb szekrények felső részét is könnyen elérhetővé varázsolhatjuk a hétköznapokban is. A pakolás is sokkal kényelmesebb lesz, és a ruhatárunk is átláthatóbb lesz, egyszerűbben tudjuk rendszerezni őket. Röviden, ami a ruhatárolással kapcsolatos terület, ott mindenhol segítséget nyújt, növeli a hatékonyságot.

 

A tervezés mindennek az alapja

 

Aki ruhaliftvásárlást tervez, annak mindenképpen érdemes tájékozódni a termékekről. Nyugodtan olvassunk véleményeket, ismertetőket az egyes modellekről. Ha pedig kérdéseink vannak, kérjünk bátran tanácsot az ezzel foglalkozó oldalaktól.

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei