A Samsung 2026-ban elhagyhatja az alap Galaxy S modellt

2024.10.02| SamMobile
Címkék:

Samsung Galaxy S26


A legújabb hírek szerint a Samsung 2026-ban leállíthatja az alapmodell, vagyis a Galaxy S26 gyártását.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

Bár a Galaxy S zászlóshajó sorozat várhatóan 2025-ben még változatlan marad, 2026-ban a Samsung átszervezheti kínálatát, és lemondhat az alapmodellről. Így a Galaxy S26 sorozat csak a Plus és Ultra változatokból állhat majd, ha a cég megtartja a jelenlegi elnevezési rendszert.

Ez az elképzelés nem teljesen meglepő, hiszen a Samsung korábban már megszüntette az alap Galaxy Tab S10 modellt is, hogy inkább a Plus és Ultra verziókra koncentráljon. A Galaxy S sorozat esetében is elképzelhető, hogy hasonló lépésre szánják el magukat.

A Samsung 2026-ban elhagyhatja az alap Galaxy S modellt

Miért dönthet a Samsung az alapmodell megszüntetése mellett?

Jelenleg csak találgathatunk, hogy a Samsung miért fontolgatja az alapmodell eltörlését. Az egyik lehetséges ok az lehet, hogy a Galaxy S alapmodell és a Plus verzió között túl kevés a különbség. Méreten, akkumulátor kapacitáson, töltési sebességen és tárolási opciókon kívül alig van eltérés a két modell között.

Emellett a kisebb méretű telefonok népszerűsége az utóbbi években csökkent. Bár vannak felhasználók, akik előnyben részesítik a kompakt telefonokat, a piaci trendek azt mutatják, hogy az emberek többsége a nagyobb kijelzőket választja, ha a pénzügyi korlátok nem állnak fent. Számos kisméretű telefon jelent meg és tűnt el az utóbbi években különösebb siker nélkül.

A Galaxy FE (Fan Edition) sorozat is egy lehetséges oka lehet az alapmodell eltörlésének. A Galaxy S24 FE például nagyobb kijelzőt kínál alacsonyabb áron, mint az alap Galaxy S modell, így a Samsung esetleg arra a következtetésre jut, hogy az alapváltozat egyre inkább feleslegessé válik.

Bár jelenleg még semmi sem biztos, az elkövetkező hónapokban további hírek és pletykák várhatóak a Galaxy S26 sorozat szerkezetéről. Ahogy mindig, figyelemmel kísérjük a fejleményeket, és frissítjük az információkat, amint többet tudunk.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

2024.08.15
| Android Authority
A legfrissebb Apple iPhone 16 fotószivárgás leleplezte a valószínűleg végleges dizájnt és egy szokatlan hátlapi megoldást is egyben.
Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

2024.08.22
| Android Headlines
Fontos információk szivárogtak ki az iPhone 16 sorozatról, beleértve a specifikációkat, az amerikai árakat és promóciós képeket.
Kiderült az iOS 18 megjelenési dátuma: ekkor frissítheted iPhone-odat

Kiderült az iOS 18 megjelenési dátuma: ekkor frissítheted iPhone-odat

2024.09.10
| Phone Arena
Az Apple a szeptember 9-i Glowtime eseményen hivatalosan bejelentette, hogy az iOS 18 frissítés szeptember 16-án érkezik a támogatott iPhone készülékekre. Ugyanezen a napon lesz elérhető az iPadOS 18 frissítés is.
Ezért válaszd az iPhone 16-ot a Pro helyett!

Ezért válaszd az iPhone 16-ot a Pro helyett!

2024.09.11
| 9to5mac
Ha nehéz dönteni az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro között, négy meggyőző okot mutatunk, miért lehet érdemesebb az iPhone 16 mellett letenni a voksot.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Fontos-e Önnek, hogy a mobilja fenntartható forrásból származzon?


Igen, nagyon fontos
Fontos, de nem elsődleges szempont
Nem különösebben érdekel
Egyáltalán nem fontos



Korábbi szavazások eredményei