A Samsung a Galaxy S24 FE modellen dolgozik

2024.04.05| Android Headlines

Tavaly a Samsung kiadta a Samsung Galaxy S23 FE-t. Ez egy olyan telefon, amely ötcsillagos értékelést kapott, és még ma is kiváló opció.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Ha azonban már alig várja az FE eszközök következő generációját, akkor örömmel jelentjük, hogy a Samsung a Galaxy S24 FE megépítésére készül. Ezen a ponton az eszközről nagyon szűkösek a részletek. Először is, mivel korai információkkal van dolgunk, ezt óvatosan kell venni. Emellett nem számítunk arra, hogy ez a telefon még legalább fél évig piacra kerül. 

A cég jelenleg elkezdi összeállítani a telefon tervrajzát, és beszállítókat gyűjteni a kulcsfontosságú alkatrészekhez. A jelentés szerint a Samsung tudott beszállítót szerezni a kijelző-meghajtó IC-k (integrált áramkörök) számára, ez  a koreai székhelyű Anapass lett.

A Samsung a Galaxy S24 FE modellen dolgozik

A jelentések azt is közölték, hogy a Galaxy S24 FE merev OLED kijelzőpanellel rendelkezik. Ezenkívül chip-on-film megoldást is alkalmazhat a kijelző-illesztőprogramhoz. A Galaxy S23 FE teljesen gyönyörű képernyővel rendelkezik, és megfelel a Samsung által a telefon kijelzőire felállított szabványnak, így nem számítunk rosszabbra semmiképp sem. Ezenkívül a Samsung nem idegen az Anapass-szal való együttműködésben, így jól ismeri a cég IC-inek használatát.

A Galaxy S24 FE várt tudása

Jelenleg nincs információnk erről a telefonról. A korábbi FE telefonokról szerzett információk alapján azonban tehetünk néhány feltételezést. Először is arra számíthatunk, hogy szerény méretű kijelzője lesz, amely hasonló a Galaxy S24 6,2 hüvelykes kijelzőjéhez. Tudjuk, hogy a megjelenítő OLED lesz, és azt várjuk, hogy 1080p+ felbontású legyen.

Ami a processzort illeti, valószínűnek tűnik, hogy ehhez a telefonhoz a Samsung a Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2-t választja. Ezt kiegészítve 8 GB RAM-ot és akár 256 GB tárhelyet láthatunk.

Ami a dizájnt illeti, úgy érezzük, hogy a Samsung az S24 laposabb éleit választja a Galaxy S23 lekerekített élei helyett. Mindenesetre az esélyes, hogy a Galaxy S24 FE egy fantasztikus eszköz lesz, és folytatja az FE márka örökségét.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei