A Samsung bejelentette a One UI 6 Watch frissítést Galaxy AI funkciókkal okosóráihoz

2024.05.30| GSM Arena

A Samsung bejelentette, hogy az One UI 6 Watch nevű frissítéssel új Galaxy AI funkciókat hoz az okosóráira, amely feltételezhetően a Wear OS 5 rendszerére épül.

A Google ebben a hónapban mutatta be az operációs rendszer legújabb verzióját az okosórák számára, és most a Samsung is elárulta, milyen újításokkal érkezik az ő változatuk. Nézzük meg részletesen! A Galaxy AI segíti majd a platformot abban, hogy "átfogóbb egészségügyi betekintést" nyújtson, mondta a Samsung, "valamint motivációs ösztönzést adjon a napi jóllét javításához".

Az Energy Score segítségével jobban megérthetjük napi állapotunkat a személyes egészségügyi mutatók együttes elemzésével, amelyek közé tartozik az alvásidő átlag és konzisztencia, az ébredési idő konzisztenciája, az alvási időzítés, az előző napi aktivitás, az alvás közbeni pulzus és a pulzusváltozékonyság. Ez hasonlít a Garmin Body Battery funkciójához, de jó látni, hogy ez a funkció más platformokra is kiterjed.

A Samsung bejelentette a One UI 6 Watch frissítést Galaxy AI funkciókkal okosóráihoz

A Wellness Tips betekintést, motivációs tippeket és útmutatást ad a konkrét céljaink eléréséhez.

Az új funkciók mellett az One UI 6 Watch frissítés továbbfejlesztett egészségügyi algoritmusokat és fejlettebb követési eszközöket is tartalmaz, hogy "átfogóbb, személyre szabottabb és cselekvőképesebb betekintést nyújtson az AI-val kombinálva".

Az "alvás AI algoritmus" továbbfejlesztésre kerül, hogy "mélyebb alvás betekintést nyújtson", míg az újonnan hozzáadott alvási indikátorok az Alvás Insights számára részletesebb és pontosabb elemzést adnak az alvás minőségéről, így jobb szokásokat építhetsz ki. Az új metrikák közé tartozik az alvás közbeni mozgás, az alváslatencia, a pulzus és a légzési arány az alvás során, a korábban támogatott metrikák mellett, mint például a horkolási idő, a vér oxigénszintje és az alvásciklus.

A Samsung bejelentette a One UI 6 Watch frissítést Galaxy AI funkciókkal okosóráihoz

Új részletes Aerobic Threshold / Anaerobic Threshold Heart Rate Zone metrikák is lesznek a futáshoz, valamint Funkcionális Küszöb Teljesítmény metrikák a kerékpárosok számára, és az új Edzés Rutin különféle gyakorlatokat kombinál egy személyre szabott edzéshez, amely zökkenőmentesen vált a következő gyakorlatra megállás nélkül.

Végül az új Verseny funkció összehasonlítja a jelenlegi és a korábbi teljesítményt ugyanazon útvonalakon szabadtéri futás és kerékpározás során.

Junho Park, a Galaxy Ecosystem Product Planning Team alelnöke és vezetője elmondta:

"Azáltal, hogy kiterjesztjük a Galaxy AI erejét az egész ökoszisztémánkra, új lehetőségeket nyitunk meg optimalizált és kapcsolódó élményekkel, amelyek nagyobb személyre szabhatóságot és intelligenciát kínálnak a felhasználóknak. A Galaxy AI bevezetése a Galaxy Watch-ra csak a folyamat kezdete, és izgatottan várjuk, hogy még több integrációt mutathassunk be a Galaxy portfóliónkon belül hamarosan."

A Samsung bejelentette a One UI 6 Watch frissítést Galaxy AI funkciókkal okosóráihoz

Az One UI 6 Watch frissítés "később az év folyamán" válik elérhetővé. Egy korlátozott bétaprogram júniusban indul. Az One UI 6 Watch elérhető lesz a Samsung Galaxy Watch4, a Samsung Galaxy Watch4 Classic, a Samsung Galaxy Watch5, a Samsung Galaxy Watch5 Pro, a Samsung Galaxy Watch6 és a Samsung Galaxy Watch6 Classic eszközökön.

 

 

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei