A Samsung bemutatja a Galaxy A34 5G-t vadonatúj képszerkesztővel

2023.03.16| SamMobile

Két új modellel bővült a Samsung 2023-as Galaxy A okostelefon-sorozata, az egyik a Galaxy A34 5G.

Az egyik a Galaxy A34 5G, amelyet a Samsung számos szivárgást és pletykát követően bejelentett. Ez egy olcsó középkategóriás telefon, amely nem olyan erős, mint a Galaxy A54 5G, de több funkcióval büszkélkedhet, mint a Galaxy A14 5G.

A Samsung elárulta, hogy a Galaxy A34 5G még március vége előtt forgalomba kerül, bár a pontos árazás és elérhetőség piacfüggő. A vásárlók négy színközül választhatnak. Ezek a lime, a grafit, a lila és az ezüst. A Samsung szerint a telefon Európa és Délkelet-Ázsia kiválasztott piacaitól kezdve lesz elérhető.

A készítők szerint a Galaxy A34 5G a Nightography és az AI képességeknek köszönhetően lenyűgöző minőségű, tiszta képeket készít. Az elsődleges kamera OIS (optikai képstabilizátor) és VDIS (videó digitális képstabilizátor) funkcióval rendelkezik. Az OIS funkció pedig jobb elmosódáscsökkentéssel rendelkezik a szélesebb, 0,95-ről 1,5 fokos szögnek köszönhetően.

A Samsung bemutatja a Galaxy A34 5G-t vadonatúj képszerkesztővel

A Galaxy A sorozat történetében először a Galaxy A34 5G büszkélkedhet továbbfejlesztett szerkesztő-eszközökkel, amelyekkel a felhasználók eltávolíthatják a nem kívánt árnyékokat és tükröződéseket a fotókról. A telefon emellett automatikus éjszakai fényképezéssel is büszkélkedhet. A hanghívások tisztább hangzással rendelkeznek a Voice Focusnak köszönhetően, amely elkülöníti a felhasználó hangját a háttérzajoktól.

Mindennek tetejébe a Samsung azt állítja, hogy a Galaxy A34 5G akkumulátorának élettartama "több mint két napra" elegendő. A kétnapos állítás homályos, de nem lehet teljesen alaptalan, így van remény arra, hogy a Galaxy A34 5G egyetlen töltéssel is nagy szabadságot nyújt.

A Galaxy A34 5G 6,6 hüvelykes FHD+ felbontású Super AMOLED kijelzővel felszerelt, amely akár 120 Hz-es képfrissítési frekvenciával és Vision Booster technológiával büszkélkedhet a jobb láthatóság érdekében fényes környezetben. A telefon SGS-tanúsítványt kapott, mivel a kijelző kékfény-aránya a Galaxy A33 12,5%-áról 6,5%-ra csökkent a Galaxy A34 esetében.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A Samsung bemutatja a Galaxy A34 5G-t vadonatúj képszerkesztővel

A kamerarendszer egy 48 megapixeles elsődleges kamerából áll, f/1,8-as rekeszértékkel, autofókusszal és OIS-szel. A többi kamera fix fókusszal rendelkezik. Ezek közé tartozik a 8MP-es ultraszéles látószögű fényképezőgép (f/2,2), az 5MP-es makro kamera (f/2,4) és a 13MP-es szelfikamera (f/2,2).

A MediaTek Dimensity 1080 chip hajtja a 2023-as modellt. A Samsung 6 vagy 8 GB RAM-mal és 128 vagy 256 GB tárhellyel kínálja majd a telefont, amely microSD-n keresztül akár további 1 TB-tal is bővíthető.

Az A34 szívében egy 5000 mAh-s akkumulátor dobog, 25W-os vezetékes töltési képességgel. A telefonon Android 13 alapú One UI 5.1 fut, és Samsung Knox biztonsági funkciókat kínál. A Samsung a Galaxy A34 5G-hez négy generációnyi operációs rendszerfrissítést és öt évnyi biztonsági javítást biztosít.

Mindezt egy 199 gramm súlyú és 161,3×78,1×8,2 mm-es telefonba csomagolva kapjuk. Az A34 még IP67-es minősítéssel is rendelkezik a por- és vízállóság tekintetében. Végül pedig 100 GB OneDrive felhőalapú tárhelyet és a Microsoft 365 Basic hat hónapos próbaverzióját is tartalmazza.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei