A Samsung Galaxy Watch7 észlelheti a szívroham korai jeleit

2024.07.03| Android Police

A Samsung Galaxy Watch7 tartalmazhat egy fejlett glikációs végtermék (AGE) indexet az egészségügyi nyomon követéshez.

  • A Samsung Health alkalmazásban talált kód arra utal, hogy a cég együttműködik a Diagnoptics-szal e funkció fejlesztésére.
  • Ezenkívül az adatok megosztása a Samsung Health fiókok között is debütálhat a Galaxy Watch7 sorozattal.

Az egészségügyi nyomon követés terén az Apple nagy figyelmet kapott a viselhető eszközök piacán az órájával. Különböző szenzoraival és észlelési képességeivel az Apple Watch gyakran a standardnak számít, amikor a jóléti nyomon követésről van szó okosórák segítségével. Azonban a gyártók, mint a Samsung, nem adták fel a saját viselhető eszközeiket. Az elmúlt években a Galaxy Watch jelentős előrelépéseket tett, és a pletykák szerint még jobb lesz.

A Samsung Galaxy Watch7 észlelheti a szívroham korai jeleit

Ahogy a Samsung készül a Galaxy Watch7 bemutatására, az Android Authority alvó kódot talált a Samsung Health alkalmazás legújabb verziójában, ami arra utal, hogy a cég tartalmazhat egy fejlett glikációs végtermék (AGE) indexet. Az AGE-ről úgy gondolják, hogy kritikus szerepet játszanak a krónikus, életkorral összefüggő betegségek kialakulásában. A legújabb szakértők kezdik összekapcsolni az AGE-ket olyan állapotokkal, mint a cukorbetegség, a sztrók és a szívroham. A Samsung Health alkalmazás alaposabb vizsgálata után úgy tűnik, hogy a cég együttműködik a Diagnoptics-szal ezen funkció fejlesztésére.

A Samsung Health alkalmazásban úgy tűnik, hogy a felhasználók képesek lesznek létrehozni egy indexet az óra által gyűjtött adatokból. Még fontosabb, hogy a technológia lehetővé tenné az AGE-k nem invazív mérését – a legújabb kutatások szerint az AGE-k fluoreszcenciát mutatnak, ami megkönnyítheti a mérésüket. Azonban néhány monitoring forma – például a cukorbetegek által végzett glükózmonitorozás – továbbra is invazív marad. Az Apple Watch továbbra is ipari standardnak számít az egészségügyi nyomon követés terén, de ha ezek a pletykák igazak, a Galaxy Watch sem marad le. 

A Samsung Galaxy Watch7 észlelheti a szívroham korai jeleit

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

Egy másik funkció, amely a Galaxy Watch 7 sorozattal debütálhat, az adatok megosztása a Samsung fiókok között. Ez lehetővé tenné a felhasználók számára, hogy engedélyezzék másoknak a rögzített egészségügyi adatok megtekintését, egy funkció, amely már az Apple Watchon is jelen van. Mivel ez a funkció Samsung fiókhoz kapcsolódik, nem pedig egyetlen eszközhöz, lehet, hogy nem csak a Galaxy Watch-ra korlátozódik – például a Galaxy Ring is rögzíthet megosztható adatokat. Ezeket a pletykákat a Samsung még nem erősítette meg, ami azt jelenti, hogy valószínűleg csak az Unpacked eseményen lesznek hivatalosak.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Megérkezett az első Samsung Galaxy Watch7 pletyka, és nagyon biztató

Megérkezett az első Samsung Galaxy Watch7 pletyka, és nagyon biztató

2023.10.26
| Phone Arena
Ha tétovázott a Samsung nemrégiben kiadott Galaxy Watch6-jának megvásárlása mellett, mivel a tavalyi Galaxy Watch5-höz képest viszonylag kevés jelentős frissítést kapott, a jövő évi Galaxy Watch7-ről szóló mai jelentés nagy valószínűséggel növelni fogja ezt a vonakodást.
Hivatalos fotókon a Samsung Galaxy Watch7 és Buds3 család

Hivatalos fotókon a Samsung Galaxy Watch7 és Buds3 család

2024.06.28
| Android Central
Úgy tűnik, a Samsung idén néhány változtatást készít elő új okosórája és fülhallgatója frissítésében.
Ilyen színekben és méretben jön a Samsung Galaxy Watch7 és Watch Ultra

Ilyen színekben és méretben jön a Samsung Galaxy Watch7 és Watch Ultra

2024.06.19
| Android Headlines
A Samsung két új okosóra piacra dobására készül a jövő hónapban. A vállalatnál a Galaxy Watch7 és a Galaxy Watch Ultra készül.
Exkluzív: a Galaxy Watch7-hez egy kedves meglepetés is érkezik

Exkluzív: a Galaxy Watch7-hez egy kedves meglepetés is érkezik

2024.03.25
| SamMobile
A Samsung szokás szerint az idei év második felében dobja piacra új okosóráját.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei