A Samsung három kínos Galaxy AI promóciós videót készített

2024.09.16| Phone Arena

Az okostelefonok mesterséges intelligencia (AI) képességeinek reklámozása nem olyan egyszerű, mint gondolnánk.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

Az Apple hétvégén három új Apple Intelligence reklámot adott ki, amelyek mindegyike világosan bemutatta, hogy az egyes funkciók hogyan működnek és hogyan segíthetnek. Az egyik videóban azonban túl korán mutatták be Siri képességét, amely átnézi a telefon összes adatát, hogy megtalálja valaki nevét, akivel három hónappal korábban találkoztunk.

Amit az Apple nem közölt, és ami a videóból sem derült ki, az az, hogy először meg kellett volna említeni az illetőt egy üzenetben vagy e-mailben. Egyébként, a Bloomberg újságírója, Mark Gurman szerint ez a funkció csak jövő márciusban lesz elérhető. Ennek ellenére a reklámok érthetőek voltak, és valószínűleg segítettek elképzelni, hogyan használhatjuk ezeket a funkciókat.

Ezzel szemben a Samsung ma három promóciós videót tett közzé a Galaxy AI platformjáról, amelyek olyan szintet ütöttek meg, mintha szombat reggeli rajzfilmeket néznénk gyerekeknek. Az alkalmazásikonok egy másik bolygóra kerülnek, ahol a Galaxy AI "szuperképességeket" ad mindenkinek. A Samsung ezzel elszalasztott egy lehetőséget, hogy megmutassa, a nagyszerű AI funkciók, például az Élő Fordítás (Live Translate), hogyan segíthetnek két embernek, akik teljesen eltérő nyelveken beszélnek, telefonbeszélgetést folytatni és megérteni egymást.

Ehelyett kapunk egy videót, ahol az egyik ikon azt mondja: "AI ízű." Most kérdem én, milyen íze van az AI-nak? Csirke? Mire utal ez? Amikor az egyik Galaxy AI csillag birtokba veszi a Samsung Internet Explorer alkalmazásikont, az így reagál: "Meleg és kellemes érzés." Hmmm. A Samsung nem valószínű, hogy ezzel a módszerrel sok Galaxy AI telefont fog eladni.

Végül az Internet Explorer ikon bemutatja a Circle to Search funkciót, ami egyébként nem egy bonyolult koncepció. Amikor megkérdezik tőle, hogyan csinálta, a válasz: "Nem tudom... csak megtörtént." Jaj! Ahhoz, hogy a Galaxy AI csillagok bejussanak az Üzenetek alkalmazásba, az ikont úgy utasítják, mint egy babát etetéskor: "Nyisd ki a szád! Itt jön."

A fennmaradó két videó sem jobb. A Samsungnak meg kell értenie, hogy bár az AI az okostelefonokon még gyerekcipőben jár, a fogyasztók már nem. Kár, mert a Galaxy AI funkciók jelenleg kiemelkedőek, és valószínűleg felülmúlják a Google AI-t, sőt, jelenleg még az Apple-t is. De ha a Galaxy AI reklámozásáról van szó, a Samsungnak ideje felnőni.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

2024.08.15
| Android Authority
A legfrissebb Apple iPhone 16 fotószivárgás leleplezte a valószínűleg végleges dizájnt és egy szokatlan hátlapi megoldást is egyben.
Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

2024.08.22
| Android Headlines
Fontos információk szivárogtak ki az iPhone 16 sorozatról, beleértve a specifikációkat, az amerikai árakat és promóciós képeket.
Kiderült az iOS 18 megjelenési dátuma: ekkor frissítheted iPhone-odat

Kiderült az iOS 18 megjelenési dátuma: ekkor frissítheted iPhone-odat

2024.09.10
| Phone Arena
Az Apple a szeptember 9-i Glowtime eseményen hivatalosan bejelentette, hogy az iOS 18 frissítés szeptember 16-án érkezik a támogatott iPhone készülékekre. Ugyanezen a napon lesz elérhető az iPadOS 18 frissítés is.
Ezért fogod megvenni az iPhone 16-ot

Ezért fogod megvenni az iPhone 16-ot

2024.09.04
| 9to5mac
Az új iPhone 16 bemutatója előtt a CIRP egy friss tanulmányt tett közzé, amely rávilágít arra, hogy az iPhone-vásárlók többsége nem az új funkciók miatt frissít.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Fontos-e Önnek, hogy a mobilja fenntartható forrásból származzon?


Igen, nagyon fontos
Fontos, de nem elsődleges szempont
Nem különösebben érdekel
Egyáltalán nem fontos



Korábbi szavazások eredményei