A Samsung lecseréli az eddig használt OS-t!

2021.04.01| Phone Arena
Címkék:

Tizen

,

TizenOS

,

WearOS


A rejtett kódból nagyon úgy tűnik, hogy a Tizen OS-tt a Samsung 2021-es okosóráin a Wear OS váltja fel.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Múlt hónapban Ice Universe közölte, hogy a Samsung a saját gyártású Tizen operációs rendszerét Wear OS-re cseréli a második negyedév során megjelenő új okosóráin. Universe szerint az új időmérők neve Samsung Galaxy Watch 4 és Samsung Galaxy Watch Active 4 lesz; ez azt jelenti, hogy cég kihagyja a Watch Active 3 nevet.

A Samsung lecseréli az eddig használt OS-t!

Max Weinbach legújabb híre olyan információkat fed fel, amelyeket a Galaxy Wear alkalmazás legújabb verziójában elrejtve talált, két Wear OS-t támogató modellel kapcsolatban. A Galaxy Wear app hivatkozásokat tartalmazott egy új, "water" kódnevű pluginra. A "water"-re való hivatkozások között Weinbach két másik kódnevet fedezett fel: "fresh" és "wise". Ez a két név állítólag az új órákat képviseli, amelyet a Samsung április és június között adhat ki.

Tehát hol említi a Wear OS-t? A fent említett hivatkozások mindegyikét kísérte valami, amely azt írja: "newos". Nem olyan nehéz feltörni a kódot, mivel az "newos" nyilván az "new os" -ot vagy az új operációs rendszert jelenti. Egy másik, Weinbach által felfedezett kódnév a "merlot", valószínűleg a kódneve annak a chipsetnek, amely az új órákat működteti.

A Samsung lecseréli az eddig használt OS-t!

A Google állítólag a OnePlus-szal dolgozott a Wear OS fejlesztésén, és bár a Tizen elég jó volt ahhoz, hogy a Samsung tavaly a második helyen maradhasson az okosóra gyártók közt az Apple után, óriási különbség van a Samsung és az utóbbi piaci részesedésében. A Tizen nem hoz annyi alkalmazást, mint a Wear OS, ez lehet a váltás egyik fő oka. A több app nagyobb érdeklődést jelenthet az új Galaxy Watch 4 és Galaxy Watch Active 4 iránt.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

2024.08.15
| Android Authority
A legfrissebb Apple iPhone 16 fotószivárgás leleplezte a valószínűleg végleges dizájnt és egy szokatlan hátlapi megoldást is egyben.
Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

2024.08.22
| Android Headlines
Fontos információk szivárogtak ki az iPhone 16 sorozatról, beleértve a specifikációkat, az amerikai árakat és promóciós képeket.
Kiderült az iOS 18 megjelenési dátuma: ekkor frissítheted iPhone-odat

Kiderült az iOS 18 megjelenési dátuma: ekkor frissítheted iPhone-odat

2024.09.10
| Phone Arena
Az Apple a szeptember 9-i Glowtime eseményen hivatalosan bejelentette, hogy az iOS 18 frissítés szeptember 16-án érkezik a támogatott iPhone készülékekre. Ugyanezen a napon lesz elérhető az iPadOS 18 frissítés is.
Ezért fogod megvenni az iPhone 16-ot

Ezért fogod megvenni az iPhone 16-ot

2024.09.04
| 9to5mac
Az új iPhone 16 bemutatója előtt a CIRP egy friss tanulmányt tett közzé, amely rávilágít arra, hogy az iPhone-vásárlók többsége nem az új funkciók miatt frissít.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Fontos-e Önnek, hogy a mobilja fenntartható forrásból származzon?


Igen, nagyon fontos
Fontos, de nem elsődleges szempont
Nem különösebben érdekel
Egyáltalán nem fontos



Korábbi szavazások eredményei