Adategyeztetéshez ajándék jár

2017.05.30| Telenor

500 MB adat és 20 perc beszélgetés az online adategyeztetők ajándéka a Telenornál.

Június 1-től már 380 postahivatalban is elvégezhetik az adategyeztetést a Telenor feltöltőkártyás ügyfelei. SMS-ekben hívja fel a Telenor feltöltőkártyás ügyfelei figyelmét az adategyeztetés 2017. június 30-i határidejére. A szolgáltató május 30-tól 500 MB adatot és 20 perc hálózaton belüli beszélgetést ajándékoz azoknak az ügyfeleinek, akik a Telenor adategyeztetés oldalon végzik el az adategyeztetést.  Azok, akik személyesen kívánják egyeztetni adataikat, június 1-től már országosan 380 postahivatalban is megtehetik ezt.

Az aktiválástól számított hét napon keresztül érvényesíthető 500 MB adatot és 20 perc hálózaton belüli beszélgetést kapnak május 30-tól azok a feltöltőkártyás Telenor ügyfelek, akik a Telenor adategyeztetés oldalon teljesítik a törvény által előírt adategyeztetést.­ Az egyeztetést a Telenor bármely üzletében is el lehet végezni nyitvatartási időben, de a szolgáltató az ingyen 500 MB és 20 perc beszélgetés ajándékozásával arra kívánja ösztönözni ügyfeleit, hogy lehetőség szerint a weboldalt vegyék igénybe, és kerüljék el az esetleges sorban állást az üzletekben. A Telenor folyamatosan küld emlékeztető SMS-t azoknak a feltöltőkártyás ügyfeleinek, akik még nem végeszték el az adategyeztetést, nehogy elmulasszák a határidőt. Már csak egy hónap áll az érintettek rendelkezésére június 30-ig. Azok az előfizetések, amelyeknél ez nem történik meg, a törvény rendelkezése szerint lezárásra kerülnek 2017. július 1-jén.

Adategyeztetéshez ajándék jár

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

„Várhatóan sokan lesznek, akik az utolsó hetekre halasztják az ügyintézést. Szeretnénk megelőzni a zsúfoltságot üzleteinkben, és biztosítani minden érintett feltöltőkártyás ügyfél számára, hogy a határidőig elvégezhesse az adategyeztetést. Ezért a weboldalunkon is megnyitottuk az adategyeztetést, amely csupán pár percet vesz igénybe, és kényelmesen, akár otthonról is elérhető. Ráadásul most ajándék adattal és beszélgetéssel kedveskedünk azoknak az ügyfeleknek, akik a honlapunkat választják.” – mondta Banovic Aleksandra, a Telenor lakossági szolgáltatásokért felelős vezérigazgató-helyettese.

A Telenor üzletei mellett már 380 postahivatalban is elvégezhető az adategyeztetés június 1-től. Elsősorban olyan településeken nyílt meg ez a lehetőség, ahol nincs Telenor üzlet, hogy az ügyfeleknek ne kelljen távolabbi helyszínekre utazniuk, ha személyesen kívánják lebonyolítani az adminisztrációt.

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei