Akár 40 százalék kedvezménnyel vihető a 22.000 mAh-s strapa tablet

2023.07.10| (x)

A Blackview bemutatja az Active 8 Pro-t: az első strapabíró táblagép 22.000 mAh-s mega akkumulátorral és akár 16 GB RAM-mal.

A legtöbb ember számára a táblagépek ideális választást jelentenek az interneten való böngészéshez, online tanfolyamokhoz vagy filmnézéshez. A tabletek azonban hajlamosabbak a véletlen leejtés, a képernyő törése vagy a víz által okozott sérülésekre. 

A megbízható megoldás érdekében a strapabíró telefonok iparágának úttörőjeként a Blackview 2023. július 10-én globálisan piacra dobja régóta várt első zászlóshajóját, az Active 8 Pro-t. Az Active 8 Pro strapabíró életstílust kínál a felhasználóknak a különféle élethelyzetekben, jelentős fejlesztésekkel a robusztusság, az üzemidő, a specifikációk és az adatvédelem terén, ami magasabb szintre emeli a termelékenységet.

Akár 40 százalék kedvezménnyel vihető a 22.000 mAh-s strapa tablet

Kiemelkedő robusztusság

A képernyőtörés, víz- és olajsérülések különböző körülményekből adódó problémáinak megoldása érdekében az Active 8 Pro Corning Gorilla Glass 5 képernyővel rendelkezik, amely akár 1 méteres magasságból is ellenáll a véletlen leejtéseknek anélkül, hogy aggódnia kellene a képernyő sérülése miatt. 

Ezenkívül az Active 8 Pro MIL-STD-810H-val és vezető IP68 és IP69K vízálló képességekkel felvértezett, emellett praktikus szerszámkészlettel párosul, így kényelmesebbé teszi a felhasználók életét.

Akár 40 százalék kedvezménnyel vihető a 22.000 mAh-s strapa tablet

Óriási solid-state akkumulátor

Ami az akkumulátort illeti, az Active 8 Pro egy hatalmas, 22.000 mAh-s szilárdtest akkumulátorral felszerelt, 33W-os gyorstöltéssel, az Active 8 Pro csak 285 percnyi töltést igényel az 1440 órás készenléti idő eléréséhez. 

A szilárdtest akkumulátorok használatának köszönhetően az Active 8 Pro mindössze 976 grammot nyom, körülbelül 30%-kal könnyebb, mint más hasonló kapacitású táblagépek, miközben továbbra is biztosítja a normál működést -40°C és +60°C közötti üzemi hőmérsékleti tartományban.

Akár 40 százalék kedvezménnyel vihető a 22.000 mAh-s strapa tablet

Csúcskategóriás teljesítmény, kijelző, hangszórók, kamerák

Ami a teljesítményt illeti, az Active 8 Pro nyolcmagos, 6 nm-es technológián alapuló MediaTek Helio G99 processzorral felszerelt, amely akár 2,2 GHz-es órajellel rendelkezik. Az Active 8 Pro emellett akár 16 GB RAM-mal, 256 GB ROM-mal és akár 1 TB-os TF kártyabővítés támogatásával is rendelkezik. 

Ami a kijelzőt és a hangszórókat illeti, az Active 8 Pro egy 10,36 hüvelykes 2,4K-s ultra nagy kijelzővel érkezik, amely a TÜV SÜD minősítéssel rendelkezik az alacsony kék fényhez. Ha PC módban Bluetooth billentyűzethez és egérhez csatlakozik, az Active 8 Pro úgy működik, mint egy nagy teljesítményű érintőképernyős PC. A mellékelt érintőceruza precíz dokumentumszerkesztést és jegyzetelést tesz lehetővé.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

Ezenkívül az Active 8 Pro négy Smart-PA BOX hangszóróval van felszerelve, köztük két Harman/Kardon nagyfrekvenciás és két szintén Harman/Kardon alacsony frekvenciájú hangszóróval. A Harman AudioEFX professzionális hangolású Active 8 Pro magával ragadó audiovizuális élményt nyújt, amikor a felhasználók filmeket néznek, játszanak vagy multimédiás tartalmat élveznek.

Akár 40 százalék kedvezménnyel vihető a 22.000 mAh-s strapa tablet

Ami a kamerákat illeti, az Active 8 Pro egy 48 MP-es Samsung hátsó kamerával és egy 16 MP-es előlapi kamerával rendelkezik, amely támogatja az arcfelismerést. Az Active 8 Pro-hoz a praktikus Google Lens is tartozik. 

A fejlett Blackview első generációs ArcSoft 4.0 algoritmussal az Active 8 Pro lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy nagyobb áttekinthetőséggel vegyenek részt online tanfolyamokon és videokonferenciákon. Ezenkívül az Active 8 Pro számos beépített kameramódot kínál, beleértve az ArcSoft Super éjszakai módot, az ArcSoft Portré módot, az ArcSoft HDR-t, az ArcSoft 360°-os panoráma módot, a Pro módot, a mono módot, a víz alatti módot és a 2K videófelvételt, kiváló ár-érték arányt biztosítva.

Erősebb adatvédelem

Az üzleti és vállalati felhasználók magas szintű adattitkosítási és biztonsági igényeinek kielégítése érdekében az Active 8 Pron az Android 13-on alapuló DokeOS_P 3.0 fut, amely magában foglalja a DAC-ot és az SE-Linuxot is, így vállalati szintű adatvédelmet és aggodalommentes biztonságot nyújt. 

Akár 40 százalék kedvezménnyel vihető a 22.000 mAh-s strapa tablet

Ár és elérhetőség

Ne hagyja ki a Blackview Active 8 Pro várva-várt globális premierjét 2023. július 10-én, melynek kezdeti ára mindössze 240,99 dollár. Érdemes megjegyezni, hogy az első 200 rendelés további 11 dollár kedvezményt kap, így az ár 229,99 dollárra csökken. 

A 201. és 400. közötti megrendelések ingyenes Bluetooth-billentyűzetet kapnak. Kattintson ide, hogy birtokba vehesse ezt a hihetetlen táblagépet.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

2024.08.15
| Android Authority
A legfrissebb Apple iPhone 16 fotószivárgás leleplezte a valószínűleg végleges dizájnt és egy szokatlan hátlapi megoldást is egyben.
Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

2024.08.22
| Android Headlines
Fontos információk szivárogtak ki az iPhone 16 sorozatról, beleértve a specifikációkat, az amerikai árakat és promóciós képeket.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.
Samsung akkumulátor baklövés: az új Galaxy Watch 7 akkumulátorproblémái

Samsung akkumulátor baklövés: az új Galaxy Watch 7 akkumulátorproblémái

2024.07.30
| Phone Arena
Amikor a Samsung kevesebb mint egy hónappal ezelőtt bemutatta a Galaxy Watch 7-et, az egyik nagy új funkció, amivel dicsekedett, a "következő szintű üzemidő" volt.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Fontos-e Önnek, hogy a mobilja fenntartható forrásból származzon?


Igen, nagyon fontos
Fontos, de nem elsődleges szempont
Nem különösebben érdekel
Egyáltalán nem fontos



Korábbi szavazások eredményei