Akciós okos zárak a WeLocktól

2024.08.14| (x)

A Welock egy innovatív vállalat, amely intelligens zárakat és kapcsolódó biztonsági megoldásokat kínál. Termékeik elsősorban okos zárak, amelyek modern technológiát alkalmaznak a biztonság és a kényelem növelése érdekében.

A Welock zárak kiválóan alkalmasak lakások, irodák és egyéb helyiségek védelmére, ahol fontos a hozzáférés ellenőrzése és a hagyományos kulcsok helyettesítése digitális megoldásokkal.

A Welock termékek jellemzői:

  1. Intelligens zárak:
    - A Welock okos zárak jellemzően Bluetooth-on vagy Wi-Fi-n keresztül működnek, és lehetővé teszik az ajtó nyitását okostelefonnal, kártyával vagy akár ujjlenyomattal.
    - Egyes modellek távoli hozzáférést is kínálnak, így a felhasználók bárhonnan kinyithatják vagy bezárhatják az ajtót.
    - A
    zárak beállíthatók úgy, hogy különböző felhasználóknak eltérő jogosultságokat biztosítsanak, például ideiglenes hozzáférést vendégek számára.

Akciós okos zárak a WeLocktól

  1. Biztonság és megbízhatóság:
    A Welock termékek fejlett titkosítási technológiával rendelkeznek, ami biztosítja a hozzáférési adatok biztonságát.
    A zárak tervezése során nagy hangsúlyt fektettek a fizikai biztonságra is, így a termékek ellenállnak a különböző mechanikai behatásoknak.
  1. Egyszerű telepítés és használat:
    A Welock zárak könnyen telepíthetők a meglévő ajtókra, és nem igényelnek különleges szerszámokat vagy szakértelmet.
    A felhasználóbarát alkalmazások lehetővé teszik a zárak egyszerű beállítását és kezelését.
  1. Egyedi funkciók:
    Az időzített hozzáférés lehetősége, amely lehetővé teszi, hogy bizonyos időpontokban automatikusan bezáródjon vagy kinyíljon a zár.
    Az ajtónyitási események nyomon követése, ami hasznos lehet biztonsági vagy adminisztratív célokra.

Akciós okos zárak a WeLocktól

 

Welock TOUCH41 ujjlenyomat-olvasós intelligens zár mindössze 0,5 másodperc alatt felismeri az ujjlenyomatot, és 1 másodperc alatt kinyitja az ajtót – ez gyorsabb, mint a kulcs keresgélése.

Az intelligens zár a regisztrált ujjlenyomatot 98%-os pontossággal ismeri fel, ha az ujját megfelelően helyezi a szenzorra. Elérhető az RFID-s egyetlen érintéses nyitás. 

Akciós okos zárak a WeLocktól

A Welock intelligens zárral könnyedén kinyithatja az ajtót kulcs nélkül. Csak érintse meg az RFID-kártyáját, és az ajtó kinyílik. Okostelefonnal bárhonnan vezérelhető a Welock alkalmazással. Nyissa ki vagy zárja be ajtaját bárhonnan – csak egy gombnyomás az okostelefonján! Minden nyitási rekord szinkronizálva lesz a Welock alkalmazással, így pontosan láthatja, ki lépett be otthonába és mikor. A Welock intelligens zár teljes körű ellenőrzést biztosít otthona biztonsága felett, mindössze a telefonjáról.

Akciós okos zárak a WeLocktól

Welock intelligens zárral soha többé nem kell aggódnia az elem lemerülése miatt. 3A elemekkel akár 8000-szor is nyithatja/zárhatja az ajtót! Napi tíz nyitás/zárás esetén ez azt jelenti, hogy egy elemkészlettel akár 1 évig is használhatja. Ha a zára lemerül, ne aggódjon! Hordozható töltővel kinyithatja az ajtót, amíg kicseréli az elemeket. (Megjegyzés: A zár nem támogatja a töltési funkciót)

Akár új lakásba költözik, akár új házat épít, ez a zárbetét tökéletes megoldás. Könnyen felszerelhető bármely 50-100 mm vastag ajtóra (szinte minden ajtóra). Csak ki kell húzni a régi zárbetet, és be kell helyezni az újat. Fúrás nem szükséges. A zárbetét fogantyúja könnyen állítható bal- vagy jobbkezes használatra.

Akciós okos zárak a WeLocktól

A WeLock TOUCH41 az FD57 kuponkóddal 132 euróba kerül (nagyjából 52 ezer forint), így 57 eurót lehet spórolni. A szállítás európai raktárból történik és két év garancia jár a zárra.

 

A Welock SECBN51 ujjlenyomat-olvasós okos zár mindössze 0,5 másodperc alatt felismeri az ujjlenyomatát, és 1 másodperc alatt kinyitja az ajtót – ez gyorsabb, mint a kulcsok után való babrálás.

A Smart Lock az esetek 98%-áig megfelelően felismeri a regisztrált ujjlenyomatot, ha az ujját megfelelően helyezi a szkennerre.

A Welock Smart Lock segítségével könnyedén kinyithatja az ajtót a kulcs használata nélkül. Csak annyit kell tennie, hogy megérinti az RFID-kártyát, és az ajtó kinyílik.

Akciós okos zárak a WeLocktól

Nyissa ki vagy zárja be az ajtókat bárhonnan – csak egy gombnyomásra az okostelefonján! Az összes nyitó érték szinkronizálva lesz a Welock alkalmazással, így pontosan láthatja, hogy ki és mikor lépett be otthonába. A Welock Smart Lock teljes irányítást biztosít otthona biztonsága felett, közvetlenül a telefonjáról.

A Welock Smart Lock segítségével soha nem kell attól tartani, hogy lemerülnek az elemek. A 3A elemekkel akár 8000-szer zárhatod/nyithatod az ajtót. A napi tíz nyitási/zárási művelettel ez azt jelenti, hogy minden akkumulátorkészlettől 1 év üzemidőre számíthatsz.

Ha a zár lemerülne, egy hordozható töltő segítségével kinyithatja az ajtót, amíg ki nem cseréli az elemeket. (Megjegyzés: A zár nem támogatja a töltési funkciót)

Akciós okos zárak a WeLocktól

Akár új lakásba költözik, akár új házat épít, ez az intelligens zár a tökéletes megoldás. Könnyen beszerelhető bármilyen 30-70 mm vastag ajtóba. Csak annyit kell tennie, hogy kiveszi a régi zárhengerét, és ezt a helyére helyezi. Nincs szükség fúrásra sem. 

A Welock intelligens zár 20 mm-es állítható fogantyútávolsággal elöl és hátul is könnyedén illeszkedik a 30-70 mm-es ajtóvastagságokhoz. Többre van szüksége? A mellékelt hosszabbítókészletünk akár 100 mm-re is kiterjeszti a kompatibilitást, így minden ajtóhoz tökéletesen illeszkedik.

Akciós okos zárak a WeLocktól

A WeLock SECBN51 most az FD57 kuponkóddal, 57 euró kedvezménnyel, mindössze 132 euróba kerül (nagyjából 52 ezer forint). A szállítás az európai raktár miatt plusz költséget nem generál és két év garancia jár a zárra.

 

A WeLock PCB41 segítségével billentyűzttel vagy RFID kártyával is nyitható az ajtó. VAn memórája is 10 személyes kód számára (1 adminisztrátori funkcióval, de akár 20 kártya párosítható hozzá.

Nyissa ki vagy zárja be az ajtókat bárhonnan – csak egy gombnyomásra az okostelefonon! Az összes nyitási esemény szinkronizálva lesz a Welock alkalmazással, így pontosan láthatja, hogy ki és mikor lépett be otthonába.

Gyors és egyszerű a beállítás, mindössze a meglévő WiFi hálózatra+okostelefonra+welockra van szüksége a smart lock mellett. 

Akciós okos zárak a WeLocktól

Adhat engedélyt megbízható ismerőseinek, hogy ideiglenes jelszóval nyissa ki az ajtót ahelyett, hogy valakinek odaadná a kulcsait.

Tökéletes nyaralóhoz is: a Welock Keypad intelligens zár új szintre emeli a nyaralók bérlését. Egyszerűen rendeljen hozzá egy egyéni hozzáférési kódot vagy RFID-kártyákat a vendégekhez, miután foglaltak Önnél. Tulajdonosként időt takarít meg, mivel a Welock billentyűzetes intelligens zár megszabadítja Önt a kulcsok személyes átadásával járó gondoktól. Ez nagyobb kényelmet is jelent vendégei számára, hiszen nincs szükség alkalmazásra, speciális fiókra vagy akár okostelefonra.

Akciós okos zárak a WeLocktól

Soha nem kell attól tartanod, hogy lemerülnek az elemek. A 3A elemekkel akár 8000-szer zárhatod/nyithatod az ajtót! Napi tíz nyitási/zárási művelettel számolva az akkumulátorok 1 évig is bírják csere nélkül. A zár 20%-os töltöttségnél jelez a merülésről. Lemerülés esetén egy hordozható töltő segítségével kinyithatja az ajtót, amíg ki nem cseréli az akkumulátorokat, azonban töltési funkció nincs.

A Welock Smart Lock telepítése kevesebb mint 10 percet vesz igénybe, nem kell hozzá semmilyen szaktudás, csak kövesse a mellékelt szerelési útmutató és az összeszerelési videó utasításait. Az intelligens zárat rendkívül egyszerű 10 percen belül felszerelni.

Akciós okos zárak a WeLocktól

A PCB41 zár alkalmas minden 50-100 mm vastagságú ajtóhoz. Könnyen cserélhető a meglévő zárhenger a bejárati ajtóban vagy a lakásajtóban fúrás nélkül. Könnyű telepítés 5 perc alatt.

A WeLock PCB41 most 40 euró kedvezménnyel megvásárolható az FD40 kuponkód használatával, így 109 euróba, átszámítva 43 ezer forintba kerül. A szállítás európai raktárból történik és két év garancia jár hozzá. 

 

A Welock termékek ideálisak azoknak a felhasználóknak, akik szeretnék növelni otthonuk vagy irodájuk biztonságát, és élvezni az intelligens technológia nyújtotta kényelmet. Az okos zárak különösen vonzóak lehetnek az olyan emberek számára, akik gyakran fogadnak vendégeket, adnak ki bérbe ingatlant, vagy egyszerűen csak szeretnék elkerülni a kulcsokkal való bajlódást.

Összességében a Welock egy megbízható és innovatív márka a digitális zárak piacán, amely magas szintű biztonságot és kényelmet nyújt felhasználóinak.

 

 

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Egy szerencsétlen vásárló furcsa hibát észlelt a Galaxy Watch Ultra óráján

Egy szerencsétlen vásárló furcsa hibát észlelt a Galaxy Watch Ultra óráján

2024.07.26
| SamMobile
A Samsung nemrégiben egy vitába keveredett a Galaxy Buds3 Pro minőségellenőrzési problémái miatt. Úgy tűnik azonban, hogy ez nem az egyetlen gond a cég újonnan megjelent viselhető eszközeivel kapcsolatban.
Samsung akkumulátor baklövés: az új Galaxy Watch 7 akkumulátorproblémái

Samsung akkumulátor baklövés: az új Galaxy Watch 7 akkumulátorproblémái

2024.07.30
| Phone Arena
Amikor a Samsung kevesebb mint egy hónappal ezelőtt bemutatta a Galaxy Watch 7-et, az egyik nagy új funkció, amivel dicsekedett, a "következő szintű üzemidő" volt.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei