Akkumulátoros kerti eszközökkel a kertgondozás is hatékonyabb

2023.06.12
Címkék:

A kert gondozására manapság már többféle eszköz közül is válogathatunk. Az elmúlt években nagy fejlődésen estek át ezek a berendezések, és megjelentek az olyan újdonságok is, mint az akkumulátoros kerti gépek.

Modernebb kialakítás jellemzi őket a mai igényekre optimalizálva és sokkal kényelmesebb használatot ígérnek.

 

Milyen akkumulátoros kerti gépekkel találkozhatunk?

 

A Kärcher Center Marclean akkumulátoros eszközei között olyan berendezésekkel találkozhatunk, amelyekkel a zöld területekről is gondoskodhatunk. A teljesség igénye nélkül az alábbi gépek közül válogathatunk: ágvágó, láncfűrész, lombfúvó, gyomkiszedők, bokorvágó, sövényvágó, szegélyvágó és fűnyíró. Természetesen az előbbiekben felsoroltak mind akkumulátoros verzióban érhetőek el, de mégis miért előnyösebb ezt választani?

 

Kezdjük az egyik egyértelmű előnyével: nem kell többet a kábelekkel bajlódni, és nem leszünk az energiaforráshoz “láncolva”. Például fűnyírás közben gyakran kihívást jelent a kábel menedzselése, és az egyik legnagyobb félelem közé tartozik az, hogy véletlenül átmegyünk rajta, ami akár balesetet is okozhat. Ugyanez igaz az összes, már felsorolt gépezet esetében is. A kábel nagymértékben le is korlátoz minket a mozgásban, mivel csak bizonyos távolságra tudunk elmenni a legközelebbi konnektortól. Persze ez valamilyen szinten orvosolható egy hosszabbító segítségével, de az ágvágó vagy a sövényvágó esetében ez is kényelmetlen lehet.

 

A másik nagy előnye az akkumulátoros kerti eszközöknek az, hogy sokkal kevesebb zajjal fog járni az egész művelet. Az akkus meghajtásnak köszönhetően ezek a gépek halkabbak, így a hétvégén is nyugodtan használhatjuk őket, nem fogjuk a szomszédokat zavarni.

Akkumulátoros kerti eszközökkel a kertgondozás is hatékonyabb

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Kényelmes használat és mobilitás

 

További előnye még az akkumulátoros kerti eszközöknek, hogy bárhova könnyedén magunkkal vihetjük őket. Még ott is használhatunk például egy ilyen lombfúvót, ahol nincs energiaforrás, például kint a telken vagy a kapubejárónál. Az akkumulátor a gépek többségénél pár óra alatt feltölthető, így mindig rendelkezésre állnak, ha éppen dolgozni szeretnénk a kert megjelenésén.

 

Ma már nem igazán találunk olyan kerti eszközt, amit ne lehetne beszerezni akkumulátoros verzióban. 

 

Modern és hatékony kialakítás

 

Nem csak azért érdemes ezt a változatot választani a kerti eszközökből, mert nem kell többet a kábelekkel bajlódni, emellett a gépek alapfunkciói is sokkal hatékonyabbak, mint a hagyományos berendezések esetében. Például az akkumulátoros sövényvágók gyémántköszörült pengével vannak felszerelve, ami sokkal pontosabb vágást fog eredményezni. Ajánlott végigböngészni az akkumulátoros kerti eszközök felhozatalát és minél hamarabb lecserélni a jelenlegi gépparkot, mivel az egész munkálat sokkal kényelmesebb és hatékonyabb lesz a segítségükkel.

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei