A ruhatárolás is egy külön művészet

2022.12.08
Címkék:

Van egy örök igazság vagy klisé, amit a rakberendezés során is gyakran használunk: ahány ház, annyi szokás.

 Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

Ez igaz a konyha berendezésétől kezdve a bútorok elhelyezésén át a ruhák tárolásáig. Utóbbira pedig igazán extrém megoldásokkal is találkozunk, sőt, még családon belül is nagy különbségeket tapasztalhatunk, hogy egyáltalán ki mennyire figyel oda saját ruhatárára.

 

A ruhásszekrény jó barátja: a ruhalift

 

A legtöbben még nem is hallották ezt a kifejezést, hogy ruhalift. Pedig ha megnézünk egy bútorvasalatokkal foglalkoz webáruházat, mint amilyen a VasalatWebshop ruhalift aloldala is, egyből láthatjuk, hogy elég nagy kínálat van a piacon, mivel egyre többen választják ezt a tárolási megoldást. Azért is ilyen népszerű, mivel szinte bármilyen szekrénybe lehet őket rögzíteni, és egy csapásra megnöveli a tárolási kapacitást, valamint kényelmesebbé, hatékonyabbá válik a ruháink kezelése.

 

Természetesen eleinte érdemes azért összegyűjteni a pontos információkat, hogy mekkora a szekrény mérete, mivel egyes ruhalifteknek megvannak a korlátaik, hogy mekkora szélességre lehet állítani. A terhelhetőség miatt egyáltalán nem kell aggódnunk, mivel általában minimum 10 kg, maximum 15 kg a teherbírása egy ilyen kiegészítőnek, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy jó néhány pólót, inget, blúzt, zakót és egyéb ruhadarabot képes tárolni megfelelően. A teherbírás mellett a strapabírása is kiemelkedő, évekre nyújt megoldást, így sokkal tartósabb, mint egy átlagos vállfa, amit pillanatok alatt el lehet törni, hajlítani.

A rögzítésük nagyon egyszerű és könnyű, segítségével az üresen álló szekrényeket is lehet hasznosítani. A használata sem bonyolultabb a rögzítésnél, és a megjelenés miatt sem kell aggódnunk: több színben, formában, kialakításban és persze méretben elérhetőek, általában fém színre kell gondolni, de találhatunk festett változatokat, így garantáltan illeszkedni fog a szoba és a szekrény kialakításához. A legnépszerűbb márkák a ruhaliftek körében a Strong, a Vibo és a Hettich, amelyek kivétel nélkül kiváló, prémiumminőségű termékeket kínálnak.

 

Miért érdemes ruhaliftet használni?

 

A népszerűségük annak köszönhető, hogy megreformálták a ruhaszekrényeket, pláne a kihasználatlan résszel rendelkezőket és több problémára is megoldást nyújtanak. Például nem kell többet egyszerre akár 2-3 vasalt ruhát is egy vállfára helyeznünk, továbbá a magasabb szekrények felső részét is könnyen elérhetővé varázsolhatjuk a hétköznapokban is. A pakolás is sokkal kényelmesebb lesz, és a ruhatárunk is átláthatóbb lesz, egyszerűbben tudjuk rendszerezni őket. Röviden, ami a ruhatárolással kapcsolatos terület, ott mindenhol segítséget nyújt, növeli a hatékonyságot.

 

A tervezés mindennek az alapja

 

Aki ruhaliftvásárlást tervez, annak mindenképpen érdemes tájékozódni a termékekről. Nyugodtan olvassunk véleményeket, ismertetőket az egyes modellekről. Ha pedig kérdéseink vannak, kérjünk bátran tanácsot az ezzel foglalkozó oldalaktól.

A cikkhez kapcsolódó linkek:


    Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


    Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

    Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

    2024.07.02
    | SamMobile
    A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
    Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

    Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

    2024.06.09
    | Phone Arena
    A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
    A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

    A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

    2024.05.22
    | MacRumors
    Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
    Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

    Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

    2024.05.24
    | Szponzorált cikk
    Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?