A Samsung One Hand Operation+ frissítés új funkciót hoz a One UI 6-hoz

2023.10.24| SamMobile

Az Android 14 és a Galaxy okostelefonokhoz készült One UI 6.0 mellett a Samsung kiadja a Good Lock új verzióját, a fantasztikus testreszabási alkalmazását, amellyel meglehetősen drasztikus módon módosíthatja telefonja működését.

 Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A Good Lock számos modulja/bővítménye új funkciókat kap a One UI 6.0-val, amelyet a Samsung a bővítmények frissítése révén lassan hozzáad. Ezen a héten a Samsung kiadott egy frissítést a One Hand Operation+ Good Lock beépülő modulhoz, amely néhány testreszabási lehetőséget ad hozzá, köztük egyet, amely kizárólag az Android 14/One UI 6.0-ra vonatkozik.

Az One Hand Operation+ úgy lett kialakítva, hogy kényelmesebbé tegye az egykezes kezelést anélkül, hogy a teljes felhasználói felületet lecsökkentené (így működik a szokásos egykezes mód, amely minden Galaxy eszközön előre telepítve van). Ennek egyik módja az, hogy lehetővé teszi, hogy a képernyő bal és jobb oldalán mozdulatokat adjon hozzá különféle műveletek végrehajtásához, alkalmazások megnyitásához stb.

Különböző műveleteket rendelhet az egyenes behúzáshoz bármelyik élről, illetve az átlósan felfelé és lefelé történő behúzáshoz; az egyik ilyen művelet lehet a gyorsindító, amely alapvetően a kedvenc alkalmazások listáját jeleníti meg a gyors hozzáférés érdekében, és itt ad hozzá új lehetőségeket a legújabb One Hand Operation+ frissítés.

Most, ha hozzárendel egy kézmozdulatot a gyorsindító megnyitásához, beállíthatja, hogy a legutóbb megnyitott alkalmazásai a kedvenc alkalmazások listája előtt jelenjenek meg. Az alkalmazás ikonjának hosszan lenyomásával osztott képernyős módban vagy felugró ablakban is megnyithatja őket. Ez utóbbi valamiért csak a One UI 6.0-ban érhető el, de az előbbi a One UI meglévő verzióin is működik.

Samsung One Hand Operation+

A frissítés eltávolítja a „fogantyú elrejtése” opciót is a hozzárendelhető műveletek listájáról, így a továbbiakban nem lehet a One Hand Operation+ letiltására használni a csúsztatási mozdulatokat. Néhány általános hibajavítást és stabilitási fejlesztést is tartalmaz.

A One Hand Operation+ legújabb – 6.6.19-es – verzióját letöltheti a Galaxy Store vagy a Play Áruházból. Ha nem tud hozzáférni az alkalmazásboltokban, ami abban az esetben történik, ha a Good Lock nem érhető el az Ön országában, letöltheti az alkalmazás telepítőfájlját az APK Mirror alkalmazásból a telefonra, és manuálisan telepítheti a fájl elérésével a saját fájlokon vagy bármely fájlkezelőn keresztül. 

Az alkalmazás telepítése/frissítése után a kézmozdulatok engedélyezéséhez és a gyorsindításhoz való hozzárendeléséhez nyissa meg az alkalmazást, engedélyezze a képernyő tetején található kapcsolóval, majd koppintson a Bal vagy a Jobb fogantyú elemre attól függően, hogy a képernyő melyik oldalát használja. Ha szeretné a kézmozdulatokat, válassza ki a három csúsztatási lehetőség egyikét, majd görgessen le, és válassza a Gyorsindító lehetőséget. A Gyorsindító testreszabásával engedélyezheti a legutóbbi alkalmazások megjelenítését és egyéb beállítások elvégzését a mellette lévő kerék ikon segítségével.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

2024.06.03
| Phone Arena
Ha az iOS 18 közelgő frissítésére gondol, az egyik olyan alkalmazás, amelyre valószínűleg még csak nem is gondolt, a Beállítások.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.