Az Apple iPhone SE végre modern frissítést kap

2024.08.12| Phone Arena

Az Apple költséghatékony telefonja végre úgy fog kinézni, mint egy modern okostelefon – jelentette be Mark Gurman, a Bloomberg Apple-szakértője a „Power On” hírlevelében.

 Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Az iPhone SE utolsó verziója 2022-ben jelent meg, és pontosan úgy nézett ki, mint a 2017-es iPhone 8. Így valószínűleg sokak szerint már régóta esedékes volt ez a frissítés. Bár nem bánjuk, hogy a jelenlegi iPhone SE hogyan néz ki – a dizájn bájos, és biztosan vannak olyanok, akik egyetértenek velem ebben –, de már elég elavult telefon. Hiszen csak 4 GB RAM-mal és egy 4,7 hüvelykes LCD kijelzővel rendelkezik, ami még csak nem is Full HD. Szerencsére Gurman szerint az új iPhone SE a sokkal modernebb iPhone 14 megjelenését fogja viselni.

A tervek szerint jövőre jelenik meg, és várhatóan egy magasabb felbontású OLED kijelzőt is kap. Ami még érdekesebb a hírben, hogy Gurman szerint az új SE támogatni fogja az Apple Intelligence-t is.

Apple Intelligence az iPhone SE-ben?

Az Apple Intelligence meglehetősen lenyűgözőnek tűnt az idei WWDC-n. Ez az új és továbbfejlesztett iPhone SE azonban nem az egyetlen érdekes dolog, amit jövőre várhatunk az Apple-től. Van egy izgalmas hír is egy iPhone Air-ről, amely szintén készülőben van. Ez egy vékonyabb, új típusú iPhone lesz, kevésbé lenyűgöző specifikációkkal, de menőbb dizájnnal. Érdemes lesz figyelemmel kísérni.

Azonban ha az Apple Intelligence tényleg bekerül a 2025-ös iPhone SE-be, ne számítsunk rá, hogy azonnal tökéletes lesz. Gurman nemrég azt állította, hogy az Apple elvetette azt az ötletet, hogy egy hónappal késleltesse az iPhone 16 bevezetését, ami lehetővé tette volna, hogy az Apple Intelligence már az iPhone 16-tal megjelenjen. A vállalat azonban nem tartotta ezt elég fontosnak.

És még ha az Apple AI funkciói tökéletesek is lesznek a kezdetektől fogva, a belső információk szerint a vállalat tervezi, hogy ezekért a funkciókért külön díjat számítson fel. Az AI-nak megvan a potenciálja, hogy az iPhone-t a mai napig a piac egyik legjobb telefonjává tegye. De nagyon unom már a különböző előfizetés-alapú szolgáltatásokat egy olyan eszközön, amit már kifizettem.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Jön, jön, jön… az iPhone 9!

Jön, jön, jön… az iPhone 9!

2019.12.10
| Phone Arena
Az Apple következő okostelefonja az iPhone 9 lesz. Nem, nem vicc és nem tévedés.
Apple iPhone SE 4: megjelenési dátum, ár, specifikációk, pletykák, stb.

Apple iPhone SE 4: megjelenési dátum, ár, specifikációk, pletykák, stb.

2023.08.10
| Android Authority
Meddig kell várnunk az új olcsó iPhone-ra? Az Apple iPhone SE termékcsaládja már régóta a legolcsóbban megvásárolható új iPhone sorozat.
Öt új színben jön az olcsó iPhone

Öt új színben jön az olcsó iPhone

2018.07.06
| GSM Arena
Ősszel mutatkozhat be a 6.1 colos iPhone 9, méghozzá 700 dolláros áron.
Ezt tudjuk az iPhone SE 4-ről jelenleg

Ezt tudjuk az iPhone SE 4-ről jelenleg

2023.04.14
| MacRumors
Az iPhone SE negyedik generációjával kapcsolatos pletykák már a jelenlegi modell megjelenése után néhány hónappal megjelentek.