Az iOS 18 újabb apró csodái

2024.06.12| 9to5mac

Lemerült a telefon és használhatatlan? Az iOS 18 új funkciója révén az iPhone még lemerült állapotban is mutatja az időt.

 Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Az iPhone mindig meglep minket valami újdonsággal, még akkor is, amikor már azt hinnénk, hogy nincs több meglepetés a tarsolyában. Az iOS 18 most egy olyan funkcióval bővül, ami még akkor is segítséget nyújt, amikor az eszközünk lemerült és kikapcsolt.

A Reddit egyik felhasználója fedezte fel ezt az újítást, melynek köszönhetően az idő mindig látható lesz az iPhone állapotsorán. Ez a funkció eredetileg az Apple Watch-on debütált, de most már az iPhone-on is elérhetővé vált. Ez a frissítés különösen fontos, mivel az iOS 15 már lehetővé tette az iPhone keresését még akkor is, ha kikapcsolt vagy lemerült az akkumulátor. Így ez az újítás a tökéletes kiegészítője ennek a szolgáltatásnak.

Bár ez az újdonság első pillantásra talán csak egy kis apróságnak tűnhet, valójában igen hasznos lehet azok számára, akik esetleg távol vannak otthonról, amikor az iPhone-juk kikapcsol és lemerül. Az Apple ezzel a lépéssel ismét megmutatja elkötelezettségét a felhasználók kényelme és biztonsága iránt, még akkor is, ha készülékük éppen nem élesben van.

Az iOS 18 továbbra is megerősíti az Apple elkötelezettségét abban, hogy mindig a legjobbat nyújtsa a felhasználóknak, és ez a legapróbb részletekig is érezhető. Várjuk hát izgatottan, hogy mikor kerül a kezünkbe ez az új frissítés, és milyen más meglepetéseket tartogat még számunkra az Apple a jövőben.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

2024.08.15
| Android Authority
A legfrissebb Apple iPhone 16 fotószivárgás leleplezte a valószínűleg végleges dizájnt és egy szokatlan hátlapi megoldást is egyben.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.
Egy szerencsétlen vásárló furcsa hibát észlelt a Galaxy Watch Ultra óráján

Egy szerencsétlen vásárló furcsa hibát észlelt a Galaxy Watch Ultra óráján

2024.07.26
| SamMobile
A Samsung nemrégiben egy vitába keveredett a Galaxy Buds3 Pro minőségellenőrzési problémái miatt. Úgy tűnik azonban, hogy ez nem az egyetlen gond a cég újonnan megjelent viselhető eszközeivel kapcsolatban.