Az iOS 18 újabb apró csodái

2024.06.12| 9to5mac

Lemerült a telefon és használhatatlan? Az iOS 18 új funkciója révén az iPhone még lemerült állapotban is mutatja az időt.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Az iPhone mindig meglep minket valami újdonsággal, még akkor is, amikor már azt hinnénk, hogy nincs több meglepetés a tarsolyában. Az iOS 18 most egy olyan funkcióval bővül, ami még akkor is segítséget nyújt, amikor az eszközünk lemerült és kikapcsolt.

A Reddit egyik felhasználója fedezte fel ezt az újítást, melynek köszönhetően az idő mindig látható lesz az iPhone állapotsorán. Ez a funkció eredetileg az Apple Watch-on debütált, de most már az iPhone-on is elérhetővé vált. Ez a frissítés különösen fontos, mivel az iOS 15 már lehetővé tette az iPhone keresését még akkor is, ha kikapcsolt vagy lemerült az akkumulátor. Így ez az újítás a tökéletes kiegészítője ennek a szolgáltatásnak.

Az iOS 18 újabb apró csodái

Bár ez az újdonság első pillantásra talán csak egy kis apróságnak tűnhet, valójában igen hasznos lehet azok számára, akik esetleg távol vannak otthonról, amikor az iPhone-juk kikapcsol és lemerül. Az Apple ezzel a lépéssel ismét megmutatja elkötelezettségét a felhasználók kényelme és biztonsága iránt, még akkor is, ha készülékük éppen nem élesben van.

Az iOS 18 továbbra is megerősíti az Apple elkötelezettségét abban, hogy mindig a legjobbat nyújtsa a felhasználóknak, és ez a legapróbb részletekig is érezhető. Várjuk hát izgatottan, hogy mikor kerül a kezünkbe ez az új frissítés, és milyen más meglepetéseket tartogat még számunkra az Apple a jövőben.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.
iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

2024.08.15
| Android Authority
A legfrissebb Apple iPhone 16 fotószivárgás leleplezte a valószínűleg végleges dizájnt és egy szokatlan hátlapi megoldást is egyben.
Egy szerencsétlen vásárló furcsa hibát észlelt a Galaxy Watch Ultra óráján

Egy szerencsétlen vásárló furcsa hibát észlelt a Galaxy Watch Ultra óráján

2024.07.26
| SamMobile
A Samsung nemrégiben egy vitába keveredett a Galaxy Buds3 Pro minőségellenőrzési problémái miatt. Úgy tűnik azonban, hogy ez nem az egyetlen gond a cég újonnan megjelent viselhető eszközeivel kapcsolatban.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei