Ennyibe kerül a világ legvékonyabb, befelé hajlítható okostelefonja

2024.10.07| Honor
Címkék:

Honor Magic V3


Már Magyarországon is megvásárolható a világ legvékonyabb, befelé hajlítható okostelefonja, a HONOR Magic V3.

A készülék nagyobb tartósságot, erősebb akkumulátort, fejlettebb kijelzőt és innovatív mesterséges intelligencia funkciókat kínál az elődjeihez képest. A telefon összehajtott állapotban mindössze 9,2 mm vastag és 226 g súlyú, így szinte olyan könnyű és kompakt, mint egy hagyományos okostelefon. A kiváló teljesítményhez 19 különféle anyagot és 114 mikroszerkezetet használtak fel.

Az eszköz különleges kameramodulja kupola alakú, nyolcszögletű dizájnt kapott, amely ötvözi az építészeti szépséget és a technológiai újításokat. A kameramodult gyémánt vágással alakították ki, ami még inkább kiemeli a telefon eleganciáját.

A készülék házába speciális üvegszálakat építettek, amelyek fokozzák az ütésállóságot, miközben 30%-kal vékonyabbá teszik a hátlapot más prémium telefonokhoz képest. A HONOR Super Steel zsanér akár 500.000 hajlítást is kibír, így a telefon kivételesen strapabíró. A belső kijelző karcálló réteget kapott, hogy a mindennapi használat során keletkező sérüléseket könnyedén elkerülje.

A HONOR Magic V3 egy 6,43 hüvelykes külső kijelzővel és egy 7,92 hüvelykes hajlítható belső kijelzővel rendelkezik, így telefonként és tabletként is használható. Az eszköz számos szemkímélő funkcióval bír, beleértve a világ első AI Defocus Display technológiáját, a 4320 Hz-es kockázatmentes PWM fényerőszabályozást és a Natural Tone Display funkciót, amely természetes megvilágítást biztosít.

 Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A készülék 5150 mAh-s szilícium-szén akkumulátora gyors, 66W-os vezetékes és 50W-os vezeték nélküli töltést támogat. A HONOR Falcon kamerarendszer három kiváló minőségű kamerát kínál: egy 50 MP-es periszkópos telefotó kamerát, egy 50 MP-es fő kamerát és egy 40 MP-es ultraszéles kamerát.

A telefon számos intelligens funkcióval érkezik, mint például a Magic Portal on Foldable, az AI-alapú fotózási lehetőségek (pl. a HONOR AI Motion Sensing a gyors mozgású fotókhoz, és a HONOR AI Portrait Engine a portrék javítására). A Google Cloud technológiáinak köszönhetően további produktivitási funkciókat kínál, például az AI-radír, a valós idejű szinkrontolmácsolás és a HONOR Notes fordítóeszköze. A HONOR Magic V3 fekete és zöld színben érhető el Magyarországon, 799.990 forintos ajánlott fogyasztói áron.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


    Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


    Kiderült az iOS 18 megjelenési dátuma: ekkor frissítheted iPhone-odat

    Kiderült az iOS 18 megjelenési dátuma: ekkor frissítheted iPhone-odat

    2024.09.10
    | Phone Arena
    Az Apple a szeptember 9-i Glowtime eseményen hivatalosan bejelentette, hogy az iOS 18 frissítés szeptember 16-án érkezik a támogatott iPhone készülékekre. Ugyanezen a napon lesz elérhető az iPadOS 18 frissítés is.
    Ezért válaszd az iPhone 16-ot a Pro helyett!

    Ezért válaszd az iPhone 16-ot a Pro helyett!

    2024.09.11
    | 9to5mac
    Ha nehéz dönteni az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro között, négy meggyőző okot mutatunk, miért lehet érdemesebb az iPhone 16 mellett letenni a voksot.
    A Google Wallet végre Samsungon is elérhető a redőnyből

    A Google Wallet végre Samsungon is elérhető a redőnyből

    2024.10.14
    | Android Authority
    Mostantól a Samsung telefonokon is hozzáadható a Google Wallet csempéje a Gyorsbeállításokhoz.
    Ezért fogod megvenni az iPhone 16-ot

    Ezért fogod megvenni az iPhone 16-ot

    2024.09.04
    | 9to5mac
    Az új iPhone 16 bemutatója előtt a CIRP egy friss tanulmányt tett közzé, amely rávilágít arra, hogy az iPhone-vásárlók többsége nem az új funkciók miatt frissít.