Ennyibe kerül a világ legvékonyabb, befelé hajlítható okostelefonja

2024.10.07| Honor
Címkék:

Honor Magic V3


Már Magyarországon is megvásárolható a világ legvékonyabb, befelé hajlítható okostelefonja, a HONOR Magic V3.

A készülék nagyobb tartósságot, erősebb akkumulátort, fejlettebb kijelzőt és innovatív mesterséges intelligencia funkciókat kínál az elődjeihez képest. A telefon összehajtott állapotban mindössze 9,2 mm vastag és 226 g súlyú, így szinte olyan könnyű és kompakt, mint egy hagyományos okostelefon. A kiváló teljesítményhez 19 különféle anyagot és 114 mikroszerkezetet használtak fel.

Az eszköz különleges kameramodulja kupola alakú, nyolcszögletű dizájnt kapott, amely ötvözi az építészeti szépséget és a technológiai újításokat. A kameramodult gyémánt vágással alakították ki, ami még inkább kiemeli a telefon eleganciáját.

Ennyibe kerül a világ legvékonyabb, befelé hajlítható okostelefonja

A készülék házába speciális üvegszálakat építettek, amelyek fokozzák az ütésállóságot, miközben 30%-kal vékonyabbá teszik a hátlapot más prémium telefonokhoz képest. A HONOR Super Steel zsanér akár 500.000 hajlítást is kibír, így a telefon kivételesen strapabíró. A belső kijelző karcálló réteget kapott, hogy a mindennapi használat során keletkező sérüléseket könnyedén elkerülje.

A HONOR Magic V3 egy 6,43 hüvelykes külső kijelzővel és egy 7,92 hüvelykes hajlítható belső kijelzővel rendelkezik, így telefonként és tabletként is használható. Az eszköz számos szemkímélő funkcióval bír, beleértve a világ első AI Defocus Display technológiáját, a 4320 Hz-es kockázatmentes PWM fényerőszabályozást és a Natural Tone Display funkciót, amely természetes megvilágítást biztosít.

Ennyibe kerül a világ legvékonyabb, befelé hajlítható okostelefonja

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A készülék 5150 mAh-s szilícium-szén akkumulátora gyors, 66W-os vezetékes és 50W-os vezeték nélküli töltést támogat. A HONOR Falcon kamerarendszer három kiváló minőségű kamerát kínál: egy 50 MP-es periszkópos telefotó kamerát, egy 50 MP-es fő kamerát és egy 40 MP-es ultraszéles kamerát.

A telefon számos intelligens funkcióval érkezik, mint például a Magic Portal on Foldable, az AI-alapú fotózási lehetőségek (pl. a HONOR AI Motion Sensing a gyors mozgású fotókhoz, és a HONOR AI Portrait Engine a portrék javítására). A Google Cloud technológiáinak köszönhetően további produktivitási funkciókat kínál, például az AI-radír, a valós idejű szinkrontolmácsolás és a HONOR Notes fordítóeszköze. A HONOR Magic V3 fekete és zöld színben érhető el Magyarországon, 799.990 forintos ajánlott fogyasztói áron.

 

 

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Kiderült az iOS 18 megjelenési dátuma: ekkor frissítheted iPhone-odat

Kiderült az iOS 18 megjelenési dátuma: ekkor frissítheted iPhone-odat

2024.09.10
| Phone Arena
Az Apple a szeptember 9-i Glowtime eseményen hivatalosan bejelentette, hogy az iOS 18 frissítés szeptember 16-án érkezik a támogatott iPhone készülékekre. Ugyanezen a napon lesz elérhető az iPadOS 18 frissítés is.
Ezért válaszd az iPhone 16-ot a Pro helyett!

Ezért válaszd az iPhone 16-ot a Pro helyett!

2024.09.11
| 9to5mac
Ha nehéz dönteni az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro között, négy meggyőző okot mutatunk, miért lehet érdemesebb az iPhone 16 mellett letenni a voksot.
A Google Wallet végre Samsungon is elérhető a redőnyből

A Google Wallet végre Samsungon is elérhető a redőnyből

2024.10.14
| Android Authority
Mostantól a Samsung telefonokon is hozzáadható a Google Wallet csempéje a Gyorsbeállításokhoz.
Ezért fogod megvenni az iPhone 16-ot

Ezért fogod megvenni az iPhone 16-ot

2024.09.04
| 9to5mac
Az új iPhone 16 bemutatója előtt a CIRP egy friss tanulmányt tett közzé, amely rávilágít arra, hogy az iPhone-vásárlók többsége nem az új funkciók miatt frissít.

TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Fontos-e Önnek, hogy a mobilja fenntartható forrásból származzon?


Igen, nagyon fontos
Fontos, de nem elsődleges szempont
Nem különösebben érdekel
Egyáltalán nem fontos



Korábbi szavazások eredményei