Ennyibe kerülnek a Samsung legújabb hajlítható telefonjai, okosórái és fülhallgatói

2024.07.25| Samsung

A Párizsban megrendezett Galaxy Unpacked eseményen bemutatott új Samsung Galaxy Z Fold6, Z Flip6, Watch Ultra, Watch7 és Buds3 sorozat tovább fokozza a Galaxy AI teljesítményét.

Magyarországon is elérhetővé váltak a Samsung legújabb készülékei, amelyeket a Galaxy AI technológia támogat: a hajlítható Galaxy Z Fold6 és Galaxy Z Flip6 okostelefonok, a Galaxy Watch Ultra és Galaxy Watch7 okosórák, valamint a Galaxy Buds3 fülhallgatók.

Samsung Galaxy Z Fold6 és Flip6: Új és sokoldalú AI-élmények

Az új Galaxy Z Fold6 és Flip6 kihasználja az egyedi formavilágot, hogy új szintre emelje a Galaxy AI képességeit, támogatva a kommunikációt, a hatékonyságot és a kreativitást. A kapcsolattartás idegen nyelven is könnyebbé válhat az Élő fordítás és a Tolmács funkciók révén, amelyek a duplaképernyős kialakítást használják ki. Az SMS-ekre útközben is könnyedén reagálhatunk a Javasolt válaszok segítségével, amely személyre szabott válaszokat kínál a beérkezett üzenetekre anélkül, hogy ki kellene nyitnunk a készüléket.

A feladatainkat lendületesen végezhetjük a Szerző funkcióval, amely e-maileket és közösségi média bejegyzéseket generál néhány egyszerű kulcsszó alapján, míg a Jegyzetsegéd új PDF-alapú fordítási funkciót és hangfájlok átiratát kínálja. A Fotósegéd mesterséges intelligencia alapú szerkesztőeszközei lehetővé teszik professzionális minőségű tartalmak létrehozását. A FlexCam pedig, amelyet mostantól az Automatikus zoom is támogat, manuális beállítás nélkül találja meg a legjobb képbeállítást, így a tökéletes szelfihez még a kezünket sem kell használnunk.

A Galaxy Z Fold6 és Flip6 a Samsung eddigi legvékonyabb, legkönnyebb és legtartósabb hajlítható modelljei. A továbbfejlesztett rétegek nemcsak tartósságot és védelmet nyújtanak, hanem minimalizálják a gyűrődést is. A Galaxy Z Fold6 új fedőképernyő-aránya természetesebben illeszkedik a kézbe, míg a Galaxy Z Flip6 hosszabb üzemidőt és most először párakamrát biztosít az útközbeni teljesítmény maximalizálása érdekében.

Továbbfejlesztett Galaxy ökoszisztéma a Galaxy AI segítségével

A Samsung a Galaxy AI segítségével a digitális egészségmegőrzés és a mindennapi jóllét fokozására törekszik, amelyben a Galaxy Watch termékcsalád legújabb tagjai központi szerepet játszanak. A Galaxy Watch Ultra és a Galaxy Watch7 először teszi lehetővé a megnövekedett glikációs végtermékek (AGE-index) nyomon követését az anyagcsere működésének mélyebb megértése érdekében, míg a kétfrekvenciás GPS rendszer minden eddiginél pontosabban méri be a tartózkodási helyet az edzésekhez bármilyen kültéri környezetben.

A Galaxy Buds3 sorozat elegáns, szárakkal kiegészített kialakítással érkezik a modern és praktikus stílus jegyében. A Galaxy Buds3 Pro kényelmesen illeszkedik a hallójárathoz, míg a Buds3 nyitott, kényelmes kialakítással rendelkezik. Az Ultramagas Hangminőség részletgazdag hangzást biztosít, míg a Szuper-Szélessávú Hívás funkcióval a telefonhívások még zajos környezetben is kiváló minőségben hallhatók.

Magyarországon a Samsung Galaxy Z Fold6, a Samsung Galaxy Z Flip6, a Samsung Galaxy Watch Ultra, a Samsung Galaxy Watch7 és a Samsung Galaxy Buds3 2024. július 24-től kapható, a Galaxy Buds3 Pro várhatóan 2024. augusztustól lesz elérhető.

  • A Ködös ezüst, Rózsaszín és Tengerészkék színekben elérhető, 12GB RAM-mal rendelkező Galaxy Z Fold6 modellek 256GB-os verziója 829.990, az 512 GB-os változata 879.990, míg az 1TB-os készülék 979.990 forintos ajánlott fogyasztói áron kapható.
  • A Ködös ezüst, Sárga, Kék és Menta színváltozatokban kapható, 12GB RAM-mal rendelkező Galaxy Z Flip6 256 GB-os változata 499.990, míg az 512 GB-os 549.990 forintos ajánlott fogyasztói áron érhető el.
  • Az Ezüst és Fehér színben kapható Galaxy Buds3 69.990 forintos, míg a Galaxy Buds3 Pro 99.990 forintos ajánlott fogyasztói áron lesz elérhető.
  • A Galaxy Watch Ultra 47 mm-es méretben kapható Titánezüst, Titánszürke, Titánfehér árnyalatokban, 279.990 forintos ajánlott fogyasztói áron.
  • Magyarországon a Bluetooth-os Galaxy Watch7 Zöld és Krém színben kapható, 40 mm-es változata 129.990 forintos ajánlott fogyasztói áron érhető el. A Zöld és Ezüst színben kapható, 44 mm-es változat 149.990 forintos ajánlott fogyasztói áron érhető el. Az LTE verzió 40 mm-es változata 139.990 forintos, a 44 mm-es 159.990 forintos ajánlott fogyasztói áron kapható.

 

 További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


    Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


    iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

    iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

    2024.08.15
    | Android Authority
    A legfrissebb Apple iPhone 16 fotószivárgás leleplezte a valószínűleg végleges dizájnt és egy szokatlan hátlapi megoldást is egyben.
    Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

    Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

    2024.08.22
    | Android Headlines
    Fontos információk szivárogtak ki az iPhone 16 sorozatról, beleértve a specifikációkat, az amerikai árakat és promóciós képeket.
    Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

    Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

    2024.07.12
    | 9to5 Mac
    Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.
    Samsung akkumulátor baklövés: az új Galaxy Watch 7 akkumulátorproblémái

    Samsung akkumulátor baklövés: az új Galaxy Watch 7 akkumulátorproblémái

    2024.07.30
    | Phone Arena
    Amikor a Samsung kevesebb mint egy hónappal ezelőtt bemutatta a Galaxy Watch 7-et, az egyik nagy új funkció, amivel dicsekedett, a "következő szintű üzemidő" volt.